ASKO verhoogde inbouw vaatwassers


2 artikel(en)

Een inbouw vaatwasser van Asko combineert kwaliteit met bedieningsgemak

Het Zweedse merk Asko biedt een goed gespecificeerde inbouw vaatwasser welke zich juist ook op het gebied van milieu aspecten onderscheid. Het merk wordt naast Miele gepositioneerd en biedt enkele bijzondere features. De Scandinavische kwaliteit bij de Asko inbouw vaatwasser komt naar voren in de gebruikte materialen, de eenvoudige bediening en de praktische eigenschappen. En dat ondersteunt met 5 jaar garantie.


Hoog model inbouw vaatwasser

Een verhoogde inbouw vaatwasser is geschikt voor plaatsing in hogere keukens. Dit type vaatwasser beschikt over meer binnenruimte waardoor u zonder problemen een hoog bord in de onderkorf en een hoge wijnglazen in de bovenkorf kunt plaatsen. Dit in tegenstelling tot een normale hoogte vaatwasser waarbij u veelal ruimte tekort komt.

Belangrijk: controleer de afmetingen

Niet alle keukens zijn geschikt voor plaatsing van een verhoogde vaatwasser. Wij adviseren u dan ook om vooraf - aan de hand van de maattekening welke bij de vaatwasser geplaatst is - goed de afmetingen te controleren. Bij verhoogde afwasmachines gaat het hierbij vooral om de nishoogte.

Verhoogde vaatwasser in combinatie met een besteklade

Daarnaast is een hoog model inbouw vaatwasser interessant indien u kiest voor een besteklade. Deze besteklade wordt als derde korf bovenin de binnenruimte geplaatst en is ideaal voor de plaatsing van bestek en ander klein materiaal. Door gebruik te maken van een besteklade houdt u meer ruimte over in de onderkorf, omdat daar geen bestekmand geplaatst hoeft te worden.De Schouw Witgoed heeft 1706 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.5 / 10