Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

14 artikel(en)

14 artikel(en)

Een Boretti oven: Italiaans design, perfect in gebruik

Een Boretti oven staat voor een fraai design gecombineerd met een goede kwaliteit. Met goede specificaties heeft een Boretti oven een meerwaarde voor iedere keuken. Daarnaast onderscheiden de apparaten van Boretti zich in design en mogelijkheden. Tel daarbij op dat diverse apparaten in ieder gewenste kleur worden uitgevoerd en u heeft diverse mogelijkheden.
Door deze kernwaardes en mogelijkheden biedt een Boretti oven dan ook een betrouwbare optie waar u vele jaren plezier van kunt verwachten.

Van oven met draaideur tot 90 cm. brede inbouw oven

Naast het fraaie design onderscheid het aanbod inbouw ovens van Boretti zich in de brede keuze mogelijkheden. Zo biedt Boretti standaard inbouw ovens van 60 cm. breed in roestvrijstaal en zwart, met klepdeur maar ook met draaideur en zelfs met een draaispit indien gewenst. Daarnaast is er een groot aanbod in 90 cm. brede inbouw ovens, waarbij Boretti als één van de weinige aanbieders ook de varianten met een dubbele oven beschikbaar heeft.

Ovens in nishoogte 45 cm.

Omdat in moderne keukens steeds meer gebruik gemaakt wordt van inbouw apparaten in nishoogte 45 cm, is ook hier een breed assortiment van maar liefst 7 verschillende apparaten beschikbaar. Naast de inbouw ovens en de ovens-met-magnetron functie heeft Boretti ook stoomovens, combi-stoomovens, koffiemachine etc. Zelfs een gespecialiseerde pizza bereidingsoven vindt u terug in het assortiment.

Boretti stoomovens

Doordat er steeds meer aandacht besteed wordt aan het gezond bereiden van gerechten groeit de vraag naar stoomovens. Zowel de stoomoven als de combi-stoomoven is het ideale apparaat voor een heerlijke, maar zeker ook een gezonde bereiding van verschillende maaltijden. In een stoomoven blijft kleur en smaak veel beter behouden en blijven - omdat de gerechten niet in water gekookt worden - ook de vitamines veel beter behouden in de gerechten. Boretti (combi)stoomovens zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en zijn fraai te combineren met de andere apparaten uit de inbouwlijn.