Boretti kookplaat


9 artikel(en)

9 artikel(en)

Een kookplaat van Boretti

Een Boretti kookplaat staat voor een fraai design gecombineerd met een goede kwaliteit. Met goede specificaties heeft een Boretti kookplaat een meerwaarde voor iedere keuken. Daarnaast zijn de producten van Boretti onderscheidend in design en kunnen diverse apparaten in ieder gewenste kleur worden uitgevoerd.
Door deze kernwaardes en mogelijkheden biedt een Boretti kookplaat dan ook een betrouwbare optie waar u vele jaren plezier van kunt verwachten.


Hoogwaardige inductie en gas kookplaten

De kookplaten van Boretti onderscheiden zich niet alleen in een fraai design, vooral een aantal praktische aspecten biedt een grote meerwaarde. Zo beschikken de roestvrijstalen gaskookplaten van Boretti over een verdiepte vangschaal, waardoor de branders 'lager' in het aanrecht liggen. Hierdoor zijn de pandragers bijna gelijk met het aanrecht. Dit is niet alleen fraai om te zien, maar ook nog gemakkelijk in gebruik. Daarnaast heeft Boretti een paar gas-op-glas kookplaten, welke eenvoudig zijn te reinigen. Zeker het model met tiptoets bediening, wat bij gas kookplaten bijna niet voorkomt.

Boretti inductie

Naast gas biedt Boretti ook een brede lijn inductiekookplaten. Deze zijn opgebouwd met zeer hoogwaardige spoelen waardoor een verrassend hoog rendement aan warmteoverdracht behaald wordt. Dit is echt een onderscheidend aspect van Boretti, hetgeen in de praktijk ervoor zorgt dat spullen sneller aan de kook komen en er minder energie verloren gaat. Deze spoelen zijn in verschillende breedtematen kookplaten verkrijgbaar. Boretti biedt daarbij facet geslepen randen, touch control bediening en natuurlijk praktische functies als timer en boost.