Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

29 artikel(en)

29 artikel(en)

Een vaatwasser van Atag is onderscheidend in design en kwaliteit

Het voor oorsprong Nederlandse merk positioneert zich bovenin de markt. De Atag vaatwasser biedt een kenmerkend design welke - gecombineerd met de kwaliteit en robuuste materialen - een aanwinst is voor iedere keuken. Met een Atag vaatwasser heeft u daarnaast een verantwoord product welke met hoge milieu eisen geproduceerd is. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van een Atag vaatwasser 5 jaar fabrieksgarantie na registratie. Daarmee onderstreept Atag zijn kwaliteit...

Breed assortiment inbouw vaatwassers

Het programma afwasmachines van Atag geeft invulling over de volledige breedte. Binnen het assortiment vormen de volledig geintegreerde vaatwassers de boventoon, maar Atag biedt eveneens invulling aan half geïntegreerde vaatwassers. Deze modellen hebben een bedieningspaneel aan de voorzijde en worden vaak ter vervanging van vergelijkbare modellen in keukens toegepast.

Naast deze twee verschillende uitvoeringen biedt Atag ook diverse varianten in maatvoering. Zo kunt u bij Atag terecht voor standaard modellen geschikt voor keukens van normale hoogte (82 tot 86 centimeter), maar ook voor verhoogde keukens van 86 tot 92 centimeter heeft Atag diverse hoog model vaatwassers in het programma.

Unieke inbouw vaatwasser van 55 centimeter breed

Praktisch is de Atag vaatwasser welke geschikt is voor plaatsing in een hoge kolom kast. Waar normaliter een vaatwasser in plaats van een keukenkast komt - en zodoende dus 60 centimeter breed is - daar is deze speciale vaatwasser slechts 55 centimeter breed om daarmee in een keukenkast geplaatst te kunnen worden. Deze optie biedt u de mogelijkheid de vaatwasser op ooghoogte te plaatsen, hetgeen ergonomisch is in gebruik.

Atag vaatwassers: made by Asko

De luxere lijn inbouw vaatwassers van Atag wordt op basis van de wensen en invulling van Atag geproduceerd in de fabrieken van Asko. Het zou u dan ook niet verbazen dat Atag vaatwassers in kwaliteit en specificaties hoog worden aangeslagen. Het binnenwerk beschikt over een volledig roestvrijstalen kuip en voor de sproeileidingen en sproeiarmen wordt eveneens gebruik gemaakt van roestvrijstaal. Daarmee onderscheid Atag zich ten opzichte van merken als Bosch, Miele en Siemens.

De luxere modellen beschikken verder over handige functies als uitgestelde starttijd, weergave van de indicatie op de vloer en in hoogte verstelbare bovenkorf. Daarmee kunt u uw servies flexibel indelen, wat in dagelijks gebruik een prettige meerwaarde is.