Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

's Wereld beste vaatwasser

Het Zweedse merk Asko durft uit te komen voor de kwaliteit door te stellen dat deze 's Werelds beste vaatwassers zijn. Dit is niet alleen gebaseerd op de sterke specificaties, maar juist op de kwaliteit en opbouw van de verschillende modellen. Zo zijn de kuipen alle Asko vaatwassers geheel uit één stuk opgebouwd en beschikken de vaatwassers - in tegenstelling tot bijna alle andere merken - over roestvrijstalen sproeiarmen en sproeileidingen. Daarbij hebben de vaatwassers een zeer laag water- en energieverbruik om zodoende ook aan de Zweedse doelstellingen m.b.t. milieu verantwoordelijkheid te voldoen.

Alleen volledige geintegreerde vaatwassers

Het assortiment afwasmachines van Asko richt zich op de volledig geïntegreerde modellen. In vrijwel iedere nieuwe keuken met inbouw apparatuur wordt dit model met bedieningspaneel bovenop de deur geplaatst. Deze variant is leverbaar in een standaard hoogte voor keukens van 82 tot 86 centimeter hoog, maar ook in verhoogde keukens van 86 tot 92 centimeter hoogte.

Flexibele indeling

ASKO vaatwassers zijn uitgerust met handige steunen voor borden en glazen, die onmisbaar zijn voor het veilig plaatsen van uw vaat. Maar de rekken in de korven kunnen ook worden neergelaten, zelfs alleen de helft van de korf, om ruimte te maken voor grotere objecten zoals een pot of pan. Met een Asko-afwasmachine weet u zeker dat u altijd resultaten van hoge kwaliteit krijgt, zelfs met het meest vuile en moeilijk te reinigen serviesgoed. Dit is ook mogelijk dankzij de Power Zone -technologie, speciaal ontworpen om hardnekkig vuil specifiek van vaat en pannen te verwijderen. Bovendien hoeft u de vaat niet meer af te spoelen voordat u ze in de vaatwasser plaatst: dankzij het Super Cleaning System + bespaart u tijd, water, energie en vermoeidheid.

Uniek: de extra middenkorf

Een aantal inbouw vaatwassers van Asko beschikt over een extra middenkorf. Deze middenkorf is wezenlijk anders dan een besteklade, omdat deze hoger is en zodoende ook plaats biedt aan schaaltjes, pollepels, kopjes etc. Hierdoor neemt de inhoud van de vaatwasser toe naar maar liefst 17 couverts ! Zeker in combinatie met een verhoogd model inbouw vaatwasser is deze optie interessant, omdat de mogelijkheid voor plaatsing van wijnglazen en hoge onderborden behouden blijft.