ASKO inbouw vaatwasser


4 artikel(en)

4 artikel(en)

De Schouw Witgoed heeft 1502 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10

Een inbouw vaatwasser van Asko combineert kwaliteit met bedieningsgemak

Het Zweedse merk Asko biedt een goed gespecificeerde inbouw vaatwasser welke zich juist ook op het gebied van milieu aspecten onderscheid. Het merk wordt naast Miele gepositioneerd en biedt enkele bijzondere features. De Scandinavische kwaliteit bij de Asko inbouw vaatwasser komt naar voren in de gebruikte materialen, de eenvoudige bediening en de praktische eigenschappen. En dat ondersteunt met 5 jaar garantie.


's Wereld beste vaatwasser

Het Zweedse merk Asko durft uit te komen voor de kwaliteit door te stellen dat deze 's Werelds beste vaatwassers zijn. Dit is niet alleen gebaseerd op de sterke specificaties, maar juist op de kwaliteit en opbouw van de verschillende modellen. Zo zijn de kuipen alle Asko vaatwassers geheel uit één stuk opgebouwd en beschikken de vaatwassers - in tegenstelling tot bijna alle andere merken - over roestvrijstalen sproeiarmen en sproeileidingen. Daarbij hebben de vaatwassers een zeer laag water- en energieverbruik om zodoende ook aan de Zweedse doelstellingen m.b.t. milieu verantwoordelijkheid te voldoen.

Alleen volledige geintegreerde vaatwassers

Het assortiment afwasmachines van Asko richt zich op de volledig geïntegreerde modellen. In vrijwel iedere nieuwe keuken met inbouw apparatuur wordt dit model met bedieningspaneel bovenop de deur geplaatst. Deze variant is leverbaar in een standaard hoogte voor keukens van 82 tot 86 centimeter hoog, maar ook in verhoogde keukens van 86 tot 92 centimeter hoogte.

Uniek: de extra middenkorf

Een aantal inbouw vaatwassers van Asko beschikt over een extra middenkorf. Deze middenkorf is wezenlijk anders dan een besteklade, omdat deze hoger is en zodoende ook plaats biedt aan schaaltjes, pollepels, kopjes etc. Hierdoor neemt de inhoud van de vaatwasser toe naar maar liefst 17 couverts ! Zeker in combinatie met een verhoogd model inbouw vaatwasser is deze optie interessant, omdat de mogelijkheid voor plaatsing van wijnglazen en hoge onderborden behouden blijft.