Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

1-36 of 81

1-36 of 81

Een vaatwasser van Siemens biedt de beste prijs/kwaliteit

Een Siemens vaatwasser staat voor Duitse kwaliteit en een scherpe prijsstelling. Op het gebied van innovaties loopt Siemens voorop wat zowel in de functies, bedieningsmogelijkheid alswel in de constructie is terug te vinden. Een Siemens vaatwasser onderscheid zich daarmee merkbaar en is - mede door het fraaie design - een veel verkocht product voor de keuken.

Sterk assortiment

Het assortiment inbouw vaatwassers van Siemens is breed en biedt voor veel verschillende situaties en wensen een passende oplossing. Door de hoogwaardige kwaliteit en de goede specificaties kan daarom gesproken worden van een sterk assortiment. Naast de veel verkochte volledig geïntegreerde vaatwassers - waarbij het bedieningspaneel zich bovenop de deur bevindt en u aan de voorzijde van de vaatwasser uw eigen keukenpaneel plaatst - biedt Siemens ook diverse half geïntegreerde vaatwassers. Dit laatste soort beschikt over een bedieningspaneel van ongeveer 11 centimeter hoog aan de voorzijde, waaronder u uw eigen keukenpaneel kunt monteren.


Verschillende afmetingen

Bij het vervangen van een inbouw vaatwasser spelen de afmetingen een belangrijke rol. Binnen het assortiment van Siemens is hier op bijna alle vlakken invulling aan te geven, maar het is wel belangrijk dat u de juiste vaatwasser selecteert. Door de afmetingen van uw keuken en huidige vaatwasser te vergelijken met de maattekening bij de nieuwe vaatwasser kunt u deze afmetingen goed controleren. Zo zijn er smalle inbouw vaatwasser van 45 centimeter breed verkrijgbaar en hogere modellen geschikt voor plaatsing in keukens van 86 tot 92 centimeter. Tevens zijn er Siemens afwasmachines welke compact zijn in afmetingen en zodoende ook in een kolom kast ingebouwd kunnen worden.Meest gestelde vragen over Siemens inbouw vaatwassers

Zijn er Siemens vaatwassers die geschikt zijn voor kleine keukens?
Er bestaan zeker Siemens vaatwassers welke geschikt zijn voor een kleinere keuken. Zo zou je kunnen kiezen voor een smal model vaatwasser van Siemens. Je kan ook kiezen voor een normaal formaat vaatwasser. Deze zijn er in simpele en luxere uitvoeringen.


Is Siemens een goed merk vaatwasser?
Ja. De Siemens vaatwassers zijn erg populair en werken over het algemeen erg goed. Ze staan dan ook in onze favorieten lijst welke we aanbevelen.


Kan ik mijn Siemens inbouw vaatwasser bedienen met mijn smartphone of tablet?
Bij de meeste Siemens vaatwasser is dit mogelijk. Kijk hiervoor in de beschrijving van de vaatwasser of de vaatwasser welke jij gekozen hebt ook deze mogelijkheid heeft. We kunnen je natuurlijk ook helpen via onze chat functie.


Hoe lang krijg ik garantie op een inbouw vaatwasser van Siemens?
Op een inbouw vaatwasser van Siemens krijg je standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Wel heeft Siemens meerdere acties lopen waarmee je langer garantie krijgt. Kijk hiervoor bij jouw gekozen product onder het kopje garantie.
Tip: bekijk ook eens ...

Nieuwe Siemens drogers met extraKlasse
Nieuwe Siemens drogers met extraKlasse
Graag informeren wij u over de nieuwste Siemens extraKlasse iQ700 drogers. Met een energieklasse van A+++-10% en geluidsniveau van 58 dB zijn deze nieuwe drogers nog zuiniger en stiller. Daarnaast zijn ze ook sneller dankzij een Twin ...

Ontdek de nieuwste Siemens extraKlasse iQ700 drogers. Met een energieklasse van ...
Lees verder...
Tot € 150,- cashback op Siemens koelkast/vriezer
Tot € 150,- cashback op Siemens koelkast/vriezer
Als je op zoek bent naar manieren om geld en energie te besparen in huis, dan is het de moeite waard om even stil te staan bij de nieuwe "Koelen & Vriezen" actie van Siemens Home. Deze actie biedt aantrekkelijke kortingen op een selec...

Ontvang tot 150,- euro cashback bij aankoop van een geselecteerde Siemens koelka...
Lees verder...
monteur voor reparatie - storing siemens wasmachine
SIEMENS wasmachine storingen en foutcodes
...

U heeft een SIEMENS wasmachine die een foutcode geeft? In deze blog hebben we al...
Lees verder...
Siemens gas kookplaten met StepFlame
Siemens gaskookplaten met StepFlame
Als u weet wat u wilt, dan moet dit mogelijk gemaakt worden. In veel gevallen is dit gemakkelijker gezegd dan gedaan - maar bij het koken maakt Siemens dit voor u waar. De nieuwe Siemens kookplaten met stepFlame technologie bieden gre...

Ontdek de nieuwe StepFlame techniek bij de gas kookplaten van Siemens. Stapsgewi...
Lees verder...