Siemens inbouw vaatwasser

27 artikel(en)

27 artikel(en)

Een inbouw vaatwasser van Siemens

Een Siemens inbouw vaatwasser staat voor Duitse kwaliteit en een scherpe prijsstelling. Op het gebied van innovaties loopt Siemens voorop wat zowel in de functies, bedieningsmogelijkheid alswel in de constructie is terug te vinden. Een Siemens inbouw vaatwasser onderscheid zich daarmee merkbaar en is - mede door het fraaie design - een veel verkocht product voor de keuken.


Sterk assortiment

Het assortiment inbouw vaatwassers van Siemens is breed en biedt voor veel verschillende situaties en wensen een passende oplossing. Door de hoogwaardige kwaliteit en de goede specificaties kan daarom gesproken worden van een sterk assortiment. Naast de veel verkochte volledig geïntegreerde vaatwassers - waarbij het bedieningspaneel zich bovenop de deur bevindt en u aan de voorzijde van de vaatwasser uw eigen keukenpaneel plaatst - biedt Siemens ook diverse half geïntegreerde vaatwassers. Dit laatste soort beschikt over een bedieningspaneel van ongeveer 11 centimeter hoog aan de voorzijde, waaronder u uw eigen keukenpaneel kunt monteren.

Verschillende afmetingen

Bij het vervangen van een inbouw vaatwasser spelen de afmetingen een belangrijke rol. Binnen het assortiment van Siemens is hier op bijna alle vlakken invulling aan te geven, maar het is wel belangrijk dat u de juiste vaatwasser selecteert. Door de afmetingen van uw keuken en huidige vaatwasser te vergelijken met de maattekening bij de nieuwe vaatwasser kunt u deze afmetingen goed controleren. Zo zijn er smalle inbouw vaatwasser van 45 centimeter breed verkrijgbaar en hogere modellen geschikt voor plaatsing in keukens van 86 tot 92 centimeter. Tevens zijn er Siemens afwasmachines welke compact zijn in afmetingen en zodoende ook in een kolom kast ingebouwd kunnen worden.