Waarom jij een Asko wasmachine nodig hebt

Artikel geplaatst op: 11-03-2023 | update datum: 11-03-2023
Trilt je huidige wasmachine nog niet door het plafond heen of loopt hij juist door het huis heen? Dan is een Asko wasmachine een perfecte keus. Je zult echt versteld staan van het verschil wat een constructie van een wasmachine kan maken. We leggen je kort uit waarom. Maar behalve deze Quattro constructie hebben Asko wasautomaten nog veel meer voordelen.

Waarom jij een Asko wasmachine nodig hebt


Schokdempers

Een van de belangrijkste kenmerken van deze wasmachines is het speciale schokdempersysteem dat speciaal ontworpen is voor houten vloeren. Dit systeem bestaat uit vier schokdempers die de trillingen opvangen en de wasmachine stabiel houden. Hierdoor wordt schade aan de houten vloer voorkomen en kun je zonder zorgen genieten van een schone was.

Steel Seal van Asko

Steel Seal van Asko

Een ander geweldig kenmerk van Asko wasmachines is de Steel Seal technologie, waarmee de wasmachines zijn uitgerust. Dit betekent dat de wasmachines geen manchet meer hebben, maar in plaats daarvan zijn voorzien van een naadloze roestvrijstalen trommel. Dit voorkomt de ophoping van vuil en schimmel in de manchet, wat vaak voorkomt bij traditionele wasmachines. Hierdoor blijft de wasmachine schoner en frisser, en gaat de levensduur van de wasmachine ook nog eens langer mee.
Asko wasmachines, de beste keuze bij een houten vloer

Motor die twee kanten op draait

Tot slot is de motor van de Asko wasmachines ook het vermelden waard. De motor kan namelijk twee kanten op draaien, waardoor er minder trillingen en lawaai optreden tijdens het gebruik van de wasmachine. Dit zorgt niet alleen voor minder overlast voor jou en je omgeving, maar het verlengt ook nog eens de levensduur van de wasmachine.


Kortom, Asko wasmachines zijn een uitstekende keuze als de wasmachine in jouw huis op verdieping komt te staan. Van het speciale schokdempersysteem voor houten vloeren tot de Steel Seal technologie en de motor die twee kanten op kan draaien, deze wasmachines bieden alles wat je nodig hebt voor een schone en frisse was, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de trillingen door het huis.

8 artikel(en)