Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

29 artikel(en)

29 artikel(en)

Alle afmetingen inbouw vaatwassers beschikbaar

Het assortiment inbouw afwasmachines van AEG is zeer breed en biedt voor elk segment een passende oplossing. Zo beschikt AEG naast de meest verkocht volledig geintgreerde inbouw vaatwasser ook een aantal modellen met een bedieningspaneel aan de voorzijde. Deze half geintegreerde vaatwassers worden veelal gebruikt ter vervanging van vergelijkbare modellen en beschikken over een roestvrijstaal paneel van ongeveer 10-12 centimeter hoog. Onder dit paneel kan uw eigen keukenfront geplaatst worden.

Naast deze twee standaard uitvoeringen beschikt AEG ook over diverse niet-standaard maten. Zo kan invulling gegeven worden aan kleinere keukens met vaatwassers van 45 centimeter breed en aan moderne keukens met verhoogde vaatwassers. Aangezien nieuwe keukens vaak 90 centimeter of hoger zijn (vroeger was dit 85 centimeter) is er ook meer hoogte voor de vaatwasser beschikbaar. Met een verhoogd model vaatwasser biedt AEG hiervoor een perfecte invulling voor. Deze modellen beschikken over een XXL binnenruimte en zijn tevens een perfecte optie indien u een voorkeur voor een besteklade heeft.

Goede reiniging dankzij ProClean en de sateliet-sproeiarm

Om tot een optimale reiniging van uw vaat te komen beschikken de luxere vaatwassers van AEG over een dubbele sproeiarm op de bodem van de kuip. Naast de hoofdsproeiarm welke een ronddraaiende beweging maakt zorgt een tweede kleinere sproeiarm voor een extra reiniging in de hoeken van de vaatwasser. Door dit systeem is ontstaat een gelijkmatigere verdeling van het water in de kuip waardoor uw vaat veel beter gereinigd wordt.

Koop een AEG vaatwasser met verantwoord verbruik

Bij de ontwikkeling van de modellen staat het verbruik en milieu hoog in het vaandel bij AEG. Dit aspect komt tot uiting in het energie- en waterverbruik van de vaatwassers. Alle modellen beschikken minimaal over een energieklasse A+ label, maar de luxere modellen hebben zelfs een A+++ label en een zeer laag water verbruik.