4 artikel(en)

4 artikel(en)

Een Zanussi vaatwasser biedt betaalbare kwaliteit

Het merk Zanussi positioneert zich onder merken als AEG en Bosch en biedt een goede kwaliteit voor een fraaie prijs. Daarnaast is het design modern en wordt veel aandacht besteed aan de bediening. Tel daarbij de lage verbruikerswaarden bij op en met de aankoop van een Zanussi vaatwasser heeft u een actueel apparaat voor een goede prijsstelling.

Scherp geprijsde vaatwassers

Het merk Zanussi wordt aan de onderkant van het middensegment geplaatst en biedt een scherp geprijsd assortiment vaatwassers aan tegen een concurrerende prijs. Alle vaatwassers beschikken over een roestvrijstalen bodem van de kuip en hebben witte korven. Daarbij is de bediening eenvoudig instelbaar waarbij bewust gekozen is voor een beperkt aantal programma's.

Breed assortiment Zanussi vaatwassers

Van het merk Zanussi zijn diverse modellen verkrijgbaar. Zo beschikt Zanussi over een fraai programma vrijstaande vaatwassers welke in de kleuren wit en roestvrijstaal leverbaar zijn. Maar ook op het gebied van inbouw vaatwassers heeft Zanussi een fraai assortiment. Op basis van de actuele vraag uit de markt is het merendeel hierbij volledig geintegreerd. Daarbij zit de bediening bovenop de deur. Tevens heeft Zanussi enkele half geïntegreerde inbouw vaatwassers.