Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

1-36 of 49

1-36 of 49

Breed assortiment Bosch inbouwvaatwassers

Bosch is marktleider op het gebied van vaatwassers in Nederland. Door het brede aanbod in alle segmenten in combinatie met de goede kwaliteit geeft Bosch perfect invulling aan de moderne wensen van de consument. Voor plaatsing in een keuken wordt veelal gebruik gemaakt van een inbouw vaatwasser. Dit inbouw model is verkrijgbaar in diverse afmetingen: de smalle vaatwassers van 45 cm. breed en de standaard uitvoering van 60 cm. breed. Daarbij kan de vaatwasser in een standaard hoogte, maar ook in een verhoogd model voor keukens van 86 tot 92 centimeter hoog geleverd worden. Deze verhoogde uitvoering heeft meer binnenruimte en is zodoende ook praktisch bij gebruik van een besteklade.

Half en volledig geïntegreerde vaatwassers

Naast de verschillende maten zijn er ook twee soorten inbouwvaatwassers verkrijgbaar: een half geïntegreerde uitvoering met een bedieningspaneel van ongeveer 11 centimeter aan de voorzijde (daaronder komt uw eigen keukenpaneel) en een volledig geïntegreerde inbouw vaatwasser. Bij een volledige geïntegreerde uitvoering bevindt de bediening zich op de bovenrand van de vaatwasser. Er kan dan een volledige keukendeur voorop de vaatwasser gemonteerd worden.

Diverse onderscheidingen van de consumentenbond

De kwaliteit van Bosch inbouw afwasmachines wordt mede onderstreept door de Consumentenbond en Kieskeurig. Diverse malen zijn de vaatwassers bij onafhankelijke beoordelingen onderscheiden met Beste Koop, Best uit de test of Best Reviewed labels. Deze kwaliteit komt verder tot uiting indien u deze inbouwvaatwassers opent in de winkel: de korven zijn zwaar en sterk uitgevoerd, de deur voelt sterk aan en ook de bediening is van hoogwaardige kwaliteit.

Tips voor het kopen van een Bosch

Indien u overweegt om een Bosch vaatwasser aan te schaffen, dan zijn de volgende aandachtspunten interessant:
- de goedkopere modellen kunnen over een kunststof bodem van de kuip beschikken, bij de luxere modellen is dit volledig roestvrijstaal
- een handige functie is VarioSpeed. Hiermee kunt u met behoud van resultaat tot 50% sneller afwassen. Ideaal voor verjaardagen etc.
- indien u kiest voor een besteklade (VarioLade), kijk dan of u een verhoogd model vaatwasser kunt plaatsen. In de extra binnenruimte kunt u dan perfect de besteklade plaatsen.
- de VarioFlexPro serviceskorven zijn de meest luxe korven van Bosch. Deze zijn zeer flexibel naar eigen wensen en voorkeuren in te delen.