1-36 of 62

1-36 of 62

Een vaatwasser van Bosch staat voor innovatie en degelijkheid

Een Bosch vaatwasser biedt Duitse degelijkheid waar u jarenlang plezier van kunt verwachten. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en comfort beschikt u met een Bosch vaatwasser over een actueel en verantwoord apparaat. Dit merk - vergelijkbaar met merken als AEG en Siemens - biedt u daarmee een Bosch vaatwasser welke een kwaliteit, lage verbruikerswaarden en nieuwe ontwikkelingen met elkaar combineert.

Breed assortiment Bosch inbouwvaatwassers

Bosch is marktleider op het gebied van vaatwassers in Nederland. Door het brede aanbod in alle segmenten in combinatie met de goede kwaliteit geeft Bosch perfect invulling aan de moderne wensen van de consument. Voor plaatsing in een keuken wordt veelal gebruik gemaakt van een inbouw vaatwasser. Dit inbouw model is verkrijgbaar in diverse afmetingen: de smalle vaatwassers van 45 cm. breed en de standaard uitvoering van 60 cm. breed. Daarbij kan de vaatwasser in een standaard hoogte, maar ook in een verhoogd model voor keukens van 86 tot 92 centimeter hoog geleverd worden. Deze verhoogde uitvoering heeft meer binnenruimte en is zodoende ook praktisch bij gebruik van een besteklade.

Half en volledig geïntegreerde vaatwassers

Naast de verschillende maten zijn er ook twee soorten inbouwvaatwassers verkrijgbaar: een half geïntegreerde uitvoering met een bedieningspaneel van ongeveer 11 centimeter aan de voorzijde (daaronder komt uw eigen keukenpaneel) en een volledig geïntegreerde inbouw vaatwasser. Bij een volledige geïntegreerde uitvoering bevindt de bediening zich op de bovenrand van de vaatwasser. Er kan dan een volledige keukendeur voorop de vaatwasser gemonteerd worden.

Diverse onderscheidingen van de consumentenbond

De kwaliteit van Bosch inbouw afwasmachines wordt mede onderstreept door de Consumentenbond en Kieskeurig. Diverse malen zijn de vaatwassers bij onafhankelijke beoordelingen onderscheiden met Beste Koop, Best uit de test of Best Reviewed labels. Deze kwaliteit komt verder tot uiting indien u deze inbouwvaatwassers opent in de winkel: de korven zijn zwaar en sterk uitgevoerd, de deur voelt sterk aan en ook de bediening is van hoogwaardige kwaliteit.

Tips voor het kopen van een Bosch

Indien u overweegt om een Bosch vaatwasser aan te schaffen, dan zijn de volgende aandachtspunten interessant:
- de goedkopere modellen kunnen over een kunststof bodem van de kuip beschikken, bij de luxere modellen is dit volledig roestvrijstaal
- een handige functie is VarioSpeed. Hiermee kunt u met behoud van resultaat tot 50% sneller afwassen. Ideaal voor verjaardagen etc.
- indien u kiest voor een besteklade (VarioLade), kijk dan of u een verhoogd model vaatwasser kunt plaatsen. In de extra binnenruimte kunt u dan perfect de besteklade plaatsen.
- de VarioFlexPro serviceskorven zijn de meest luxe korven van Bosch. Deze zijn zeer flexibel naar eigen wensen en voorkeuren in te delen.
Meest gestelde vragen over Bosch inbouw vaatwasserIs de Bosch inbouw vaatwasser geschikt voor alle keukens?
Absoluut, de Bosch inbouw vaatwasser is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor hij perfect past bij de meeste keukens. Raadpleeg een professionele monteur voor advies over welk model het beste in uw keuken past.


Kan ik de Bosch inbouw vaatwasser zelf installeren?
Het inbouwen van een vaatwasser mag absoluut niet onderschat worden. Mist er iets aan de installatie dan kan dit nare gevolgen met zich meebrengen. Denk hierbij aan waterschade, lekkage en zelfs kortsluiting! Laat daarom een professionele monteur helpen (deze zijn natuurlijk te vinden op onze website). Hiermee krijgt u niet alleen een machine die goed werkt, maar bent u ook verzekerd van een goede installatie.


Is een Bosch inbouw vaatwasser goede kwaliteit
Als het gaat om het inbouwen van apparaten in uw keuken, wilt u niet bezuinigen op kwaliteit. De Bosch inbouw vaatwasser biedt alles wat u nodig heeft in termen van prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het is gebouwd om lang mee te gaan, waardoor het een slimme investering is voor uw huis. Niet voor niks behoren Bosch vaatwassers tot het grootste marktaandeel binnen inbouwvaatwassers.


Tip: bekijk ook eens ...

monteur voor reparatie - storing bosch wasmachine
BOSCH wasmachine storingen en foutcodes
U heeft een BOSCH wasmachine die een foutcode geeft? In deze blog hebben we alle foutcodes voor Bosch wasmachines op een rijtje gezet, zodat u snel kunt zien wat de foutmelding betekent en wat je eraan kunt doen. ...

U heeft een BOSCH wasmachine die een foutcode geeft? In deze blog hebben we alle...
Lees verder...
Bosch Vario Style
Bosch koelkasten in verschillende kleuren: Vario Style
Zou u wel eens een gave rode koelkast willen in uw keuken? Of liever een espresso bruine? Of misschien na een paar jaar wisselen van kleur? Het is mogelijk met de nieuwe Bosch Vario Style lijn. Ontdek het zelf...

Zou u wel eens een gave rode koelkast willen in uw keuken? Of liever een espress...
Lees verder...
Bosch Vitafresh
Optimaal groente en fruit bewaren met Bosch Vitafresh
Ontdek de voordelen van de Bosch koelkasten met Vitafresh Pro of Vitafresh Plus. Groente, fruit, vlees en vis tot wel 3x langer bewaren !...

Ontdek de voordelen van de Bosch koelkasten met Vitafresh Pro of Vitafresh Plus....
Lees verder...
Bosch Home Connect
Bosch Home Connect
Bosch Home Connect geeft u de mogelijkheid om huishoudelijke apparaten te bedienen via de Home Connect app op uw tablet of smartphone....

Bosch Home Connect geeft u de mogelijkheid om huishoudelijke apparaten te bedien...
Lees verder...
Bosch Flameselect
De nieuwe gaskookplaten met FlameSelect van Bosch
Ontdek de nieuwe Flameselect functie op de Bosch gaskookplaten. Nauwkeurig in te stellen vuur op stand 1 tot 9. Koken op gas wordt nu eenvoudig....

Ontdek de nieuwe Flameselect functie op de Bosch gaskookplaten. Nauwkeurig in te...
Lees verder...