Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen ook nog steeds thuis. Voor u en onze veiligheid: bezoek winkel op afspraak en bezorging en reparatie

Inductie fornuizen op 2-fasen (lagere aansluitwaarde)

Wilt u ook overstappen naar inductie, maar kan dit niet of is dit lastig vanwege uw elektra aansluiting? U heeft dan de mogelijkheid om uw elektrische aansluiting aan te passen, maar er is ook een andere oplossing. Door de sterk stijgende vraag naar inductie fornuizen spelen ook fabrikanten in met verschillende ontwikkelingen. Eén daarvan is het inductie fornuis welke op 2-fase aangesloten kan worden.

De Schouw Witgoed heeft voor u uitgezocht welke inductie fornuizen ook op 2-fasen aansluiting (maximale aansluitwaarde van 7,4 kW) aangesloten kunnen worden. En het zal u verbazen hoe divers de mogelijkheden daarvoor zijn !

Kortom, laat u inspireren en bekijk het aanbod. Deze fornuizen zijn veelal ook aanwezig in onze winkel in Bussum dus we nodigen u graag uit om deze te komen bekijken.

1-16 of 25


Fornuis inductie fornuis - gerelateerde berichten:

Wilt u een inductie fornuis kopen? Lees dit eerst ! (elektra)Overstappen naar een inductie fornuisBetaalbaar Smeg inductie fornuis CG90IX9-1Fornuis / kookplaat met meerfasen elektra aansluitingTips bij plaatsing fornuis: elektra en mantelkoeling