Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren gewoon binnen bij u thuis, ook desgewenst op verdieping. Meer info: bezorging / reparatie
bosch logo

Bosch wassen, drogen en koken met aandacht

Al velen jaren is het Duitse topmerk Bosch een begrip in Nederland. Of het nu gaat om een wasmachine of een droger, een vaatwasser voor in de keuken of een stofzuiger: bij een Bosch weet u wat u koopt. Naast de kwaliteit legt Bosch de laatste jaren vooral de nadruk op het milieu. Steeds opnieuw wordt bij de ontwikkeling van nieuwe apparaten aandacht besteed aan een zo'n laag mogelijk energie- en/of waterverbruik, zonder dat dit ten kosten gaat van de prestaties. Juist door het toepassen van moderne techniek weet Bosch keer op keer deze verbetering te maken. Neem bijvoorbeeld sensoren die meten of uw vaat in de afwasmachine / uw was in de wasautomaat schoon is. Dan is het doel bereikt en kan het apparaat het proces dus afronden. Want waarom zou je langer draaien dan nodig?

Bosch producten:

Contactgegevens Bosch :

Bezoekadres showroom:
Taurusavenue 36
2132 LS HOOFDDORP

Adresgegevens:
Taurusavenue 36
2132 LS HOOFDDORP

Contactgegevens:
T: (088) 424 40 11
W: https://www.bosch-home.nl

Service dienst:
T: (088) 424 40 10


De kwaliteit van Bosch

De kwaliteit van Bosch

Het merk Bosch is op de Nederlandse markt gepositioneerd aan de bovenkant van het middensegment, onder merken als Asko en Miele en concurrerend met merken als Siemens en AEG. Het merk is zeer sterk in vrijstaande apparatuur, maar heeft daarnaast ook een representatief marktaandeel met keuken inbouw apparatuur.

De techniek van Bosch

De techniek van Bosch

Bosch zet sterk in op het ontwikkelen en toepassen van slimme innovaties in haar witgoed en keukenapparatuur. Deze innovaties hebben niet alleen tot doel het apparaat meer mogelijkheden te geven, maar zijn vaak ook toepasbaar voor besparing van energie en water of het verbeteren van het gebruiksgemak van het apparaat. Neem bijvoorbeeld het SelfCleaning systeem op de Bosch warmtepompdrogers. Door dit systeem hoeft u niet meer handmatig de filters te reinigen (gebruiksgemak), maar blijven prestaties voor langere tijd gegarandeerd en zal het apparaat minder stroom gaan verbruiken (energie besparing).

Bosch apparaten zijn praktisch te gebruiken

Gebruiksgemak

Met elektronica in elk apparaat zijn de mogelijkheden van moderne witgoed en keukenapparaten aanzienlijk toegenomen. Bosch streeft ernaar deze nieuwe technieken om te zetten naar gebruiksgemak. Hoe kan techniek handelingen eenvoudiger maken, bediening van apparaten vereenvoudigen of simpelweg handelingen 'zelf doen'. Maar naast gebruik van techniek zit gebruiksgemak ook in de details. Neem bijvoorbeeld de indeling van een vaatwasser. Door slim gebruik te maken van de ruimte en het toepassen van neerklapbare steunen zijn moderne bestekkorven veel flexibeler in te delen.

Aandacht voor het milieu

Bosch en milieu

Al vele jaren streeft Bosch ernaar het meest groene witgoedmerk op de Nederlandse markt te zijn. Naast het besparen van energie is Bosch tevens bezig om moderne techniek in te zetten om met minder verbruik gelijk of zelfs betere prestaties te halen. Neem bijvoorbeeld de ontwikkeling van de aquasensor. Door bij een vaatwasser na de eerste paar spoelbeurten de troebelheid van het water te meten, kan de vaatwasser een betere inschatting van de vuilheidsgraad maken. Door tussentijds te blijven meten is bekend wanneer het punt 'schoon' bereikt is, waardoor vervroegd overgegaan kan worden naar spoelen. Een besparing dus door het inzetten van techniek.Bosch, kwaliteit, functionaliteit en milieu

Bosch staat voor degelijke apparatuur waarbij in de ontwikkelingen kwaliteit, functionaliteit en milieu voor op staan. En dat deze aspecten niet op zichzelf staan komt naar voren in de vele prijzen en onderscheidingen welke Bosch in de afgelopen jaren behaald heeft. Zo zijn diverse apparaten door zowel de Nederlandse Consumentenbond alswel door de Duitse TUV instelling onderscheiden op het gebied van prestaties en degelijkheid. En wat te denken van de Green Technology. In het gehele proces van ontwikkeling tot bezorging heeft Bosch een aanzienlijke CO2 reductie weten te behalen. Daarmee is niet alleen uw nieuwe apparaat zuiniger, maar is deze ook nog eens zuiniger ontwikkeld en geleverd. Kortom Bosch: technologie voor het leven.


Wat vinden klanten van Bosch?


BOSCH vaatwasser inbouw SMV68UX03N

Voldoet
Behoorlijk prijzig Belooft mee dan hij presteert

Beoordeeld door Rinze op 18-09-2020

BOSCH vaatwasser inbouw SMV46MX03E

Tevreden
Prima tot nu toe

Beoordeeld door dat hoeft niet op 23-12-2019

BOSCH vaatwasser inbouw SMV46MX03E

Geen geweldige Vaatwasser
Droogt de vaat zeer matig. Kortste programma is 1 uur, dat is te lang voor sommige vaat en niet nodig. Is ook niet zo stil als vermeld in brochure.

Beoordeeld door Leo Horst op 01-08-2020

BOSCH vaatwasser inbouw SMV46MX03E

Schone vaat
Werkt zeer goed, afwas zeer schoon. Indeling net iets anders dan andere vaatwassers. Besteklade wat hoger maar stevig. De rekken schuiven zeer stabiel in en uit. Als minpuntje: zeker niet geluidloos.

Beoordeeld door SMS op 18-10-2020

BOSCH vaatwasser wit SMS46IW20E

Super is hij
9

Beoordeeld door Piëst op 10-10-2019

BOSCH vaatwasser wit SMS46IW20E

Super
9

Beoordeeld door Piëst op 10-10-2019

BOSCH vaatwasser inbouw SMI46JS03E

Goed advies en geweldige monteurs
In de winkel kregen wij deskundig en goed advies. De monteurs zijn van grote klasse in een oude woning is de vaatwasser inclusief aan-en afvoer alsmede de stroom binnen de gestelde tijd gerealiseerd. Na een goede instructie stond de eerste lading keurig gewassen klaar

Beoordeeld door Bechger Almere op 01-08-2020

BOSCH vaatwasser inbouw SMI46JS03E

Werkt goed en is lekker stil
Prima

Beoordeeld door Judith op 02-09-2020

BOSCH vaatwasser inbouw SMI46JS03E

Werkt goed
Werkt prima,geruisloos Prijs was wel aan de hoge kant, Voorkant zie je elke vingerafdruk,dat vindt ik persoonlijk hinderlijk

Beoordeeld door Wierikx op 11-09-2020

BOSCH kookplaat inbouw inductie PIV851FC5E

Erg tevreden
Er fijne inductie kookplaat. Handig dat er 5 pitjes zijn en dat elke pit apart een wekker voor gezet kan worden.

Beoordeeld door Guido op 20-07-2020

BOSCH kookplaat inbouw PGP6B5B90N

Simpel ding werkt goed
Heb ik al gezegd

Beoordeeld door ???? op 15-09-2020

BOSCH wasmachine WAT28493NL

Als vanouds tevreden
Fijne machine

Beoordeeld door steenvoorden op 09-06-2019

BOSCH oven rvs inbouw HBA334BS0

Prima!
Lekkere resultaten.

Beoordeeld door S. de Boer op 17-08-2020

BOSCH afzuigkap inbouw DHL555BL

Goed geholpen en een fijn product
Zeer tevreden.

Beoordeeld door Diks op 18-01-2019

BOSCH droger warmtepomp WTW8759ENL

Geweldig
Mijn vorige Bosch droger was meer dan dertig jaar oud en had nimmer een probleem veroorzaakt. Maar het was tijd om een zuiniger exemplaar aan te schaffen. Meteen voor de luxe warmtepompdroger van Bosch gekozen, een schitterend en geruisloos exemplaar.

Beoordeeld door Ballylady op 13-05-2019

BOSCH droger warmtepomp WTW87591NL

Tevreden
Prima

Beoordeeld door Bosch droger op 08-12-2019

BOSCH droger warmtepomp WTR85V81NL

Perfect!!
Uitmuntend

Beoordeeld door Carel Baller op 22-06-2019

BOSCH fornuis inductie rvs HLS59D350

Erg tevreden.
Ziet er mooi uit, bediening erg makelijk werkt uitstekend zeer tevreden.

Beoordeeld door R. Bruls op 03-06-2019

BOSCH wasmachine WAT28491NL

Mooi design en heel erg stil bij gebruik
Mooie aanschaf

Beoordeeld door Joop van den Pangaart op 20-07-2018

BOSCH vaatwasser SPS46IW01E

Erg tevreden
Werkt uitstekend

Beoordeeld door fam. van Andel op 11-09-2018
Bosch heeft 151 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4.2 van max. 5