Corona: Maak hier een afspraak voor bezoek aan winkel of bel 035 69 18 115 voor product advies. Wij bezorgen en installeren bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie
bosch logo

Bosch wassen, drogen en koken met aandacht

Al velen jaren is het Duitse topmerk Bosch een begrip in Nederland. Of het nu gaat om een wasmachine of een droger, een vaatwasser voor in de keuken of een stofzuiger: bij een Bosch weet u wat u koopt. Naast de kwaliteit legt Bosch de laatste jaren vooral de nadruk op het milieu. Steeds opnieuw wordt bij de ontwikkeling van nieuwe apparaten aandacht besteed aan een zo'n laag mogelijk energie- en/of waterverbruik, zonder dat dit ten kosten gaat van de prestaties. Juist door het toepassen van moderne techniek weet Bosch keer op keer deze verbetering te maken. Neem bijvoorbeeld sensoren die meten of uw vaat in de afwasmachine / uw was in de wasautomaat schoon is. Dan is het doel bereikt en kan het apparaat het proces dus afronden. Want waarom zou je langer draaien dan nodig?

Bosch producten:

Contactgegevens Bosch :

Bezoekadres showroom:
Taurusavenue 36
2132 LS HOOFDDORP

Adresgegevens:
Taurusavenue 36
2132 LS HOOFDDORP

Contactgegevens:
T: (088) 424 40 11
W: https://www.bosch-home.nl

Service dienst:
T: (088) 424 40 10


De kwaliteit van Bosch

De kwaliteit van Bosch

Het merk Bosch is op de Nederlandse markt gepositioneerd aan de bovenkant van het middensegment, onder merken als Asko en Miele en concurrerend met merken als Siemens en AEG. Het merk is zeer sterk in vrijstaande apparatuur, maar heeft daarnaast ook een representatief marktaandeel met keuken inbouw apparatuur.

De techniek van Bosch

De techniek van Bosch

Bosch zet sterk in op het ontwikkelen en toepassen van slimme innovaties in haar witgoed en keukenapparatuur. Deze innovaties hebben niet alleen tot doel het apparaat meer mogelijkheden te geven, maar zijn vaak ook toepasbaar voor besparing van energie en water of het verbeteren van het gebruiksgemak van het apparaat. Neem bijvoorbeeld het SelfCleaning systeem op de Bosch warmtepompdrogers. Door dit systeem hoeft u niet meer handmatig de filters te reinigen (gebruiksgemak), maar blijven prestaties voor langere tijd gegarandeerd en zal het apparaat minder stroom gaan verbruiken (energie besparing).

Bosch apparaten zijn praktisch te gebruiken

Gebruiksgemak

Met elektronica in elk apparaat zijn de mogelijkheden van moderne witgoed en keukenapparaten aanzienlijk toegenomen. Bosch streeft ernaar deze nieuwe technieken om te zetten naar gebruiksgemak. Hoe kan techniek handelingen eenvoudiger maken, bediening van apparaten vereenvoudigen of simpelweg handelingen 'zelf doen'. Maar naast gebruik van techniek zit gebruiksgemak ook in de details. Neem bijvoorbeeld de indeling van een vaatwasser. Door slim gebruik te maken van de ruimte en het toepassen van neerklapbare steunen zijn moderne bestekkorven veel flexibeler in te delen.

Aandacht voor het milieu

Bosch en milieu

Al vele jaren streeft Bosch ernaar het meest groene witgoedmerk op de Nederlandse markt te zijn. Naast het besparen van energie is Bosch tevens bezig om moderne techniek in te zetten om met minder verbruik gelijk of zelfs betere prestaties te halen. Neem bijvoorbeeld de ontwikkeling van de aquasensor. Door bij een vaatwasser na de eerste paar spoelbeurten de troebelheid van het water te meten, kan de vaatwasser een betere inschatting van de vuilheidsgraad maken. Door tussentijds te blijven meten is bekend wanneer het punt 'schoon' bereikt is, waardoor vervroegd overgegaan kan worden naar spoelen. Een besparing dus door het inzetten van techniek.Bosch, kwaliteit, functionaliteit en milieu

Bosch staat voor degelijke apparatuur waarbij in de ontwikkelingen kwaliteit, functionaliteit en milieu voor op staan. En dat deze aspecten niet op zichzelf staan komt naar voren in de vele prijzen en onderscheidingen welke Bosch in de afgelopen jaren behaald heeft. Zo zijn diverse apparaten door zowel de Nederlandse Consumentenbond alswel door de Duitse TUV instelling onderscheiden op het gebied van prestaties en degelijkheid. En wat te denken van de Green Technology. In het gehele proces van ontwikkeling tot bezorging heeft Bosch een aanzienlijke CO2 reductie weten te behalen. Daarmee is niet alleen uw nieuwe apparaat zuiniger, maar is deze ook nog eens zuiniger ontwikkeld en geleverd. Kortom Bosch: technologie voor het leven.


Wat vinden klanten van Bosch?


BOSCH koelkast inbouw KIV86NFF0

Goede indeling en degelijke kwaliteit
9

Beoordeeld door Leo op 02-03-2021

BOSCH koelkast inbouw KIV87NFF0

Werkt prima.
Aanrader.

Beoordeeld door Ramaekers op 14-03-2021

BOSCH vaatwasser smal vrijstaande SPS2IKW04E

Uitstekende vaatwasser nauwelijks te horen.
Super

Beoordeeld door P.J. ter Beek op 26-02-2021

BOSCH wasmachine WAXH2E91NL

TOP Product
Zeer goede wasmachine echt TOP apparat.

Beoordeeld door Ahmed op 20-11-2020

BOSCH wasmachine WAVH8M90NL

Perfecte wasmachine ook super handig via de app te bedienen
Ontzettend blij mee

Beoordeeld door Jasper op 06-02-2021

BOSCH wasmachine WAN28095NL

Top kwaliteit wasmachine, zeer gebruiksvriendelijk ,zeer stil.
Zeer goed

Beoordeeld door Rebel op 06-04-2021

BOSCH koelkast rvs-look KGN33KLEAE

Tevreden
Goed

Beoordeeld door Ying op 30-01-2021

BOSCH vaatwasser inbouw SMV68UX03N

Voldoet
Behoorlijk prijzig Belooft mee dan hij presteert

Beoordeeld door Rinze op 18-09-2020

BOSCH vaatwasser verhoogd inbouw SBE46NX23E

Zeer tevreden
Deze vaatwasser past goed in de Ikea metod keuken. Installeren is eenvoudig, neem wel de tijd om het front paneel goed te meten en monteren. Verder was de vaatwasser snel geleverd en boven gebracht.

Beoordeeld door Ingrid op 01-12-2020

BOSCH oven inbouw zwart HBA534BB0

Werkt goed, tevreden
Tevreden, werkt goed. Enthousiast over de snelle opwarmfunctie.

Beoordeeld door rosalie op 08-12-2020

BOSCH oven inbouw zwart HBA534BB0

Goed
Super service.

Beoordeeld door Van de End op 08-12-2020

BOSCH kookplaat inbouw inductie PVS775FB5E

Prima voor een goede prijs
Top service.

Beoordeeld door Ronald Metselaar op 03-12-2020

BOSCH wasmachine WAJ28075NL

Goede wasmachine en geweldige service
Ik geef voor deze wasmachine een ruim voldoende, zeker met kinderen.

Beoordeeld door Mirella Tombal op 28-10-2020

BOSCH vaatwasser inbouw SMV46MX03E

Tevreden
Prima tot nu toe

Beoordeeld door dat hoeft niet op 23-12-2019

BOSCH vaatwasser inbouw SMV46MX03E

Geen geweldige Vaatwasser
Droogt de vaat zeer matig. Kortste programma is 1 uur, dat is te lang voor sommige vaat en niet nodig. Is ook niet zo stil als vermeld in brochure.

Beoordeeld door Leo Horst op 01-08-2020

BOSCH vaatwasser inbouw SMV46MX03E

Schone vaat
Werkt zeer goed, afwas zeer schoon. Indeling net iets anders dan andere vaatwassers. Besteklade wat hoger maar stevig. De rekken schuiven zeer stabiel in en uit. Als minpuntje: zeker niet geluidloos.

Beoordeeld door SMS op 18-10-2020

BOSCH vaatwasser inbouw SMV46MX03E

Werkt goed, plaatsen was probleem. Geen klusjes man die parketdelen kon verwijderen. Moesten het zelf oplossen. Geen goede service
Na zelf iemand te hebben gevonden voor vloerdelen verwijderen werkt het apparaat goed.-------------- REACTIE VAN DE SCHOUW WITGOED -------------Parketdelen gaan wij niet verwijderen. Dat is echt werk voor specialisten. Als dit beschadigd dan zijn we verder van huis en hebben we zeker geen tevreden klant. Vandaar dat we u geadviseerd hebben om voor het verwijderen van het parket een specialist te contacteren waarna wij terug zouden komen voor het inbouwen van vaatwasser.In onze optiek is dit meedenken en het voorkomen van verdere problemen wel service. Wij hadden natuurlijk ook het liefst uw vaatwasser direct ingebouwd in uw keuken maar worden ook pas ter plekke geconfronteerd met deze situatie.

Beoordeeld door M de Roos op 08-12-2020

BOSCH vaatwasser wit SMS46IW20E

Super is hij
9

Beoordeeld door Piëst op 10-10-2019

BOSCH vaatwasser wit SMS46IW20E

Super
9

Beoordeeld door Piëst op 10-10-2019

BOSCH vaatwasser inbouw SMI46JS03E

Goed advies en geweldige monteurs
In de winkel kregen wij deskundig en goed advies. De monteurs zijn van grote klasse in een oude woning is de vaatwasser inclusief aan-en afvoer alsmede de stroom binnen de gestelde tijd gerealiseerd. Na een goede instructie stond de eerste lading keurig gewassen klaar

Beoordeeld door Bechger Almere op 01-08-2020
Bosch heeft 176 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4.2 van max. 5