bosch logo

Bosch wassen, drogen en koken met aandacht


Al velen jaren is het Duitse topmerk Bosch een begrip in Nederland. Of het nu gaat om een wasmachine of een droger, een vaatwasser voor in de keuken of een stofzuiger: bij een Bosch weet u wat u koopt. Naast de kwaliteit legt Bosch de laatste jaren vooral de nadruk op het milieu. Steeds opnieuw wordt bij de ontwikkeling van nieuwe apparaten aandacht besteed aan een zo'n laag mogelijk energie- en/of waterverbruik, zonder dat dit ten kosten gaat van de prestaties. Juist door het toepassen van moderne techniek weet Bosch keer op keer deze verbetering te maken. Neem bijvoorbeeld sensoren die meten of uw vaat in de afwasmachine / uw was in de wasautomaat schoon is. Dan is het doel bereikt en kan het apparaat het proces dus afronden. Want waarom zou je langer draaien dan nodig?

Bosch producten:

Contactgegevens Bosch :

Bezoekadres showroom:
Taurusavenue 36
2132 LS HOOFDDORP

Adresgegevens:
Taurusavenue 36
2132 LS HOOFDDORP

Contactgegevens:
T: (088) 424 40 11
W:

Service dienst:
T: (088) 424 40 10


De kwaliteit van Bosch

De kwaliteit van Bosch

Het merk Bosch is op de Nederlandse markt gepositioneerd aan de bovenkant van het middensegment, onder merken als Asko en Miele en concurrerend met merken als Siemens en AEG. Het merk is zeer sterk in vrijstaande apparatuur, maar heeft daarnaast ook een representatief marktaandeel met keuken inbouw apparatuur.

De techniek van Bosch

De techniek van Bosch

Bosch zet sterk in op het ontwikkelen en toepassen van slimme innovaties in haar witgoed en keukenapparatuur. Deze innovaties hebben niet alleen tot doel het apparaat meer mogelijkheden te geven, maar zijn vaak ook toepasbaar voor besparing van energie en water of het verbeteren van het gebruiksgemak van het apparaat. Neem bijvoorbeeld het SelfCleaning systeem op de Bosch warmtepompdrogers. Door dit systeem hoeft u niet meer handmatig de filters te reinigen (gebruiksgemak), maar blijven prestaties voor langere tijd gegarandeerd en zal het apparaat minder stroom gaan verbruiken (energie besparing).

Bosch apparaten zijn praktisch te gebruiken

Gebruiksgemak

Met elektronica in elk apparaat zijn de mogelijkheden van moderne witgoed en keukenapparaten aanzienlijk toegenomen. Bosch streeft ernaar deze nieuwe technieken om te zetten naar gebruiksgemak. Hoe kan techniek handelingen eenvoudiger maken, bediening van apparaten vereenvoudigen of simpelweg handelingen 'zelf doen'. Maar naast gebruik van techniek zit gebruiksgemak ook in de details. Neem bijvoorbeeld de indeling van een vaatwasser. Door slim gebruik te maken van de ruimte en het toepassen van neerklapbare steunen zijn moderne bestekkorven veel flexibeler in te delen.

Aandacht voor het milieu

Bosch en milieu

Al vele jaren streeft Bosch ernaar het meest groene witgoedmerk op de Nederlandse markt te zijn. Naast het besparen van energie is Bosch tevens bezig om moderne techniek in te zetten om met minder verbruik gelijk of zelfs betere prestaties te halen. Neem bijvoorbeeld de ontwikkeling van de aquasensor. Door bij een vaatwasser na de eerste paar spoelbeurten de troebelheid van het water te meten, kan de vaatwasser een betere inschatting van de vuilheidsgraad maken. Door tussentijds te blijven meten is bekend wanneer het punt 'schoon' bereikt is, waardoor vervroegd overgegaan kan worden naar spoelen. Een besparing dus door het inzetten van techniek.Bosch, kwaliteit, functionaliteit en milieu

Bosch staat voor degelijke apparatuur waarbij in de ontwikkelingen kwaliteit, functionaliteit en milieu voor op staan. En dat deze aspecten niet op zichzelf staan komt naar voren in de vele prijzen en onderscheidingen welke Bosch in de afgelopen jaren behaald heeft. Zo zijn diverse apparaten door zowel de Nederlandse Consumentenbond alswel door de Duitse TUV instelling onderscheiden op het gebied van prestaties en degelijkheid. En wat te denken van de Green Technology. In het gehele proces van ontwikkeling tot bezorging heeft Bosch een aanzienlijke CO2 reductie weten te behalen. Daarmee is niet alleen uw nieuwe apparaat zuiniger, maar is deze ook nog eens zuiniger ontwikkeld en geleverd. Kortom Bosch: technologie voor het leven.


Wat vinden klanten van Bosch?


BOSCH koelkast inbouw KIR24V60

Zuinig maar niet praktisch in de deur
Indeling van de koelkast zelf is goed maar spullen in de deur vallen er te makkelijk uit door te lage rand van de drie kleine vakken boven het flessenvak.

Beoordeeld door Pieter op 18-01-2019

BOSCH vaatwasser wit SMS46IW05N

Doet zijn werk goed
9

Beoordeeld door Jac op 12-01-2019

BOSCH vaatwasser wit SMS46IW05N

Het vaatgoed komt er mooi schoon en droog uit.
Prima aankoop

Beoordeeld door Snoeck op 12-01-2019

BOSCH wasmachine WAW32582NL

Geweldig
Na 15 jaar de AEG eruit en de Bosch erin. Dat had ik eerder moeten doen. Wat een verschil. Uitgebreid en zeer duidelijk programma en relatief stil. Van die 1600 toeren centrifuge wordt mijn droger helemaal blij.

Beoordeeld door Marco op 10-01-2019

BOSCH wasmachine WAW32582NL

Werkt goed
Fijne wasmachine, goede prijs/kwaliteit verhouding. Altijd goed advies bij de Schouw, ik kom er al 30 jaar. Prettige zaak en goede kennis van de apparatuur!

Beoordeeld door Linda op 10-01-2019

BOSCH wasmachine WAW32582NL

Tevreden
Wast snel schoon en geluidsvriendelijk

Beoordeeld door T.A.Out op 10-01-2019

BOSCH wasmachine WAN28090NL

Heel goed
Heel blij

Beoordeeld door jeroen op 29-12-2018

BOSCH wasmachine WAN28090NL

Wasmachine werkt prima, voldoet aan wat ik ervan verwachtte.
Ik vind alleen het centrifugeren op 1400 toeren wat tegenvallen, had verwacht dat de was droger uit de machine zou komen.

Beoordeeld door A.van Leeuwen op 29-12-2018

BOSCH vaatwasser SMS46MW02N

Ben erg te vreden
De vaatwasser bevalt goed en een aarde voor anderen

Beoordeeld door Gérard Verhoef op 28-12-2018

BOSCH wasmachine WAN28292NL

Tevreden, werkt goed.
Prima, en de levering en installatie was ook heel zorgvuldig.

Beoordeeld door L.Kleijne op 28-12-2018

BOSCH vaatwasser inbouw SMV46IX07N

Uitmuntend en zeer tevreden
Voor ons een dikke 10 voor het apparaat maar ook een dikke 10+ voor d euitmuntende service die de schouw witgoed heeft geleverd.

Beoordeeld door Nils van RIjn op 28-12-2018

BOSCH oven inbouw HBG633NS1

Prima oven!
Prima oven. Er waren wat leveringsproblemen maar dat is tot volle tevredenheid opgelost door de medewerkers.

Beoordeeld door Fred op 28-12-2018

BOSCH wasmachine WAT28491NL

Mooi design en heel erg stil bij gebruik
Mooie aanschaf

Beoordeeld door Joop van den Pangaart op 28-12-2018

BOSCH vaatwasser SMS85M62EU

Tot nu toe naar alle tevredenheid.
Prima machine, wat er vuil in gaat komt er echt schoon uit hij is erg stil en echt heel zuinig.

Beoordeeld door Peter op 24-12-2018

BOSCH vaatwasser SMS85M62EU

Veel beter dan mijn oude vaatwasser !
Zeer fijne machine met voldoende ruimte voor grote wijnglazen, verstelbare bovenlader.En helemaal handig is het bestekmandje dat over het borden rek geplaatst wordt en dus over de hele breedte geplaatst kan worden.

Beoordeeld door S.Eerenberg op 24-12-2018

BOSCH vaatwasser SMS85M62EU

Redelijk tevreden
Een kort programma dat eerst 20 min. moet opwarmen noem ik geen kort programma!De indeling is niet al te praktisch met te smalle strook om glazen te plaatsen. (Uiteraard passen de smalle glazen wel, maar die zijn in de minderheid.)De bestekhouder met een verhoogd middengedeelte geeft weinig toegevoegde waarde.De enige reden dat wij voor dit apparaat gekozen hebben is de rvs kuip, daar de machine nu uit 1 kuip bestaat en anders met een overloop richel. Reden van aankoop van een nieuwe afwasmachine was het brandgevaar.

Beoordeeld door R op 24-12-2018

BOSCH vaatwasser SMS85M62EU

Aanrader. Mooie vaatwasser waar we vele jaren plezier van verwachten.
Positief: geruisarm, zuinig, goede indeling lades, instelmogelijkheden was programma's. Negatief: vaat nog licht vochtig na wasbeurt, wasprogramma duurt lang. Conclusie: uitstekende vervanging voor onze 16 jaar oude vaatwasser. Aanbevolen.

Beoordeeld door Hans F. op 24-12-2018

BOSCH afzuigkap inbouw DHL555BL

Goed geholpen en een fijn product
Zeer tevreden.

Beoordeeld door Diks op 19-12-2018

BOSCH vaatwasser verhoogd SPS46IW01E

Erg tevreden
Werkt uitstekend

Beoordeeld door fam. van Andel op 07-12-2018

BOSCH vaatwasser verhoogd SMV46CX03N

Prima
Na moeizame verwijdering vd oude en snelle plaatsing vd nieuwe, zeer te spreken, vooral over de technische medewerkers!

Beoordeeld door kirchner op 07-12-2018
Bosch heeft 91 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8.6 / 10