bosch logo

Bosch wassen, drogen en koken met aandacht


Al velen jaren is het Duitse topmerk Bosch een begrip in Nederland. Of het nu gaat om een wasmachine of een droger, een vaatwasser voor in de keuken of een stofzuiger: bij een Bosch weet u wat u koopt. Naast de kwaliteit legt Bosch de laatste jaren vooral de nadruk op het milieu. Steeds opnieuw wordt bij de ontwikkeling van nieuwe apparaten aandacht besteed aan een zo'n laag mogelijk energie- en/of waterverbruik, zonder dat dit ten kosten gaat van de prestaties. Juist door het toepassen van moderne techniek weet Bosch keer op keer deze verbetering te maken. Neem bijvoorbeeld sensoren die meten of uw vaat in de afwasmachine / uw was in de wasautomaat schoon is. Dan is het doel bereikt en kan het apparaat het proces dus afronden. Want waarom zou je langer draaien dan nodig?

Bosch categorieën:

Contactgegevens Bosch :

Bezoekadres showroom:
Taurusavenue 36
2132 LS HOOFDDORP

Adresgegevens:
Taurusavenue 36
2132 LS HOOFDDORP

Contactgegevens:
T: (088) 424 40 11
W: http://www.bosch-home.nl

Service dienst:
T: (088) 424 40 10


De kwaliteit van Bosch

De kwaliteit van Bosch

Het merk Bosch is op de Nederlandse markt gepositioneerd aan de bovenkant van het middensegment, onder merken als Asko en Miele en concurrerend met merken als Siemens en AEG. Het merk is zeer sterk in vrijstaande apparatuur, maar heeft daarnaast ook een representatief marktaandeel met keuken inbouw apparatuur.

De techniek van Bosch

De techniek van Bosch

Bosch zet sterk in op het ontwikkelen en toepassen van slimme innovaties in haar witgoed en keukenapparatuur. Deze innovaties hebben niet alleen tot doel het apparaat meer mogelijkheden te geven, maar zijn vaak ook toepasbaar voor besparing van energie en water of het verbeteren van het gebruiksgemak van het apparaat. Neem bijvoorbeeld het SelfCleaning systeem op de Bosch warmtepompdrogers. Door dit systeem hoeft u niet meer handmatig de filters te reinigen (gebruiksgemak), maar blijven prestaties voor langere tijd gegarandeerd en zal het apparaat minder stroom gaan verbruiken (energie besparing).

Bosch apparaten zijn praktisch te gebruiken

Gebruiksgemak

Met elektronica in elk apparaat zijn de mogelijkheden van moderne witgoed en keukenapparaten aanzienlijk toegenomen. Bosch streeft ernaar deze nieuwe technieken om te zetten naar gebruiksgemak. Hoe kan techniek handelingen eenvoudiger maken, bediening van apparaten vereenvoudigen of simpelweg handelingen 'zelf doen'. Maar naast gebruik van techniek zit gebruiksgemak ook in de details. Neem bijvoorbeeld de indeling van een vaatwasser. Door slim gebruik te maken van de ruimte en het toepassen van neerklapbare steunen zijn moderne bestekkorven veel flexibeler in te delen.

Aandacht voor het milieu

Bosch en milieu

Al vele jaren streeft Bosch ernaar het meest groene witgoedmerk op de Nederlandse markt te zijn. Naast het besparen van energie is Bosch tevens bezig om moderne techniek in te zetten om met minder verbruik gelijk of zelfs betere prestaties te halen. Neem bijvoorbeeld de ontwikkeling van de aquasensor. Door bij een vaatwasser na de eerste paar spoelbeurten de troebelheid van het water te meten, kan de vaatwasser een betere inschatting van de vuilheidsgraad maken. Door tussentijds te blijven meten is bekend wanneer het punt 'schoon' bereikt is, waardoor vervroegd overgegaan kan worden naar spoelen. Een besparing dus door het inzetten van techniek.Bosch, kwaliteit, functionaliteit en milieu

Bosch staat voor degelijke apparatuur waarbij in de ontwikkelingen kwaliteit, functionaliteit en milieu voor op staan. En dat deze aspecten niet op zichzelf staan komt naar voren in de vele prijzen en onderscheidingen welke Bosch in de afgelopen jaren behaald heeft. Zo zijn diverse apparaten door zowel de Nederlandse Consumentenbond alswel door de Duitse TUV instelling onderscheiden op het gebied van prestaties en degelijkheid. En wat te denken van de Green Technology. In het gehele proces van ontwikkeling tot bezorging heeft Bosch een aanzienlijke CO2 reductie weten te behalen. Daarmee is niet alleen uw nieuwe apparaat zuiniger, maar is deze ook nog eens zuiniger ontwikkeld en geleverd. Kortom Bosch: technologie voor het leven.


Wat vinden klanten van Bosch?


BOSCH wasmachine WAW32582NL

Geweldig
Na 15 jaar de AEG eruit en de Bosch erin. Dat had ik eerder moeten doen. Wat een verschil. Uitgebreid en zeer duidelijk programma en relatief stil. Van die 1600 toeren centrifuge wordt mijn droger helemaal blij.

Beoordeeld door Marco op 11-05-2018

BOSCH wasmachine WAT28490NL

Werkt prima
Kan alles wat nodig is. Keuze mogelijkheden te over.

Beoordeeld door BOSCH wasmachine WAT28490NL op 17-04-2018

BOSCH wasmachine WAT28490NL

Prima wasmachine met veel opties
Tevreden over de wasmachine, maar vooral over de uitstekende service van De Schouw! De installatie was in onze situatie heel lastig en de installateurs hebben dit uitstekend opgelost. Zonder extra kosten!

Beoordeeld door Karen op 17-04-2018

BOSCH wasmachine WAT28490NL

Prima machine
Makkelijk dat hij zelf het gewicht bepaald en daarop de tijd afstelt. Is een erg stille machine !! En wast gewoon goed schoon, wat eigenlijk het belangrijkste is natuurlijk.

Beoordeeld door Mike op 17-04-2018

BOSCH koelkast inbouw KIS86GD30

Super koelkast
Uiterst tevreden met onze nieuwe inbouw koelkast en de service bij aankoop en installeren

Beoordeeld door N. van Dijk op 14-03-2018

BOSCH vaatwasser onderbouw rvs SMU68TS06E

Geweldige vaatwasser en ook superstil
10

Beoordeeld door Cris Grasso op 16-02-2018

BOSCH vrieskast wit GSN58EW40

Bevalt goed
Bevalt goed.

Beoordeeld door J Q op 10-02-2018

BOSCH droger warmtepomp WTW852S1NL

Heel tevreden
Een prima droger. Duidelijk en overzichtelijk bedieningspaneel. Wel belangrijk is om de afvoerslang op de juiste hoogte te monteren.

Beoordeeld door Alfred op 08-02-2018

BOSCH droger condens WTE84383NL

Perfect
Gewoon exact wat we verwachten. De heren die hem kwamen brengen waren erg vriendelijk en de oude machine werd netjes meegenomen. Alles bij elkaar perfect.

Beoordeeld door Martine op 08-02-2018

BOSCH droger condens WTE84383NL

Degelijk en goed
Geen gezeur het apparaat doet gewoon wat je ervan verwacht

Beoordeeld door E.koper op 08-02-2018

BOSCH droger warmtepomp WTW83272NL

Prima wasdroger
Prima wasdroger

Beoordeeld door T op 08-02-2018

BOSCH fornuis wit HGV425124N

Voldoet volledig aan onze verwachtingen
We zijn erg blij met onze fornuis, er komen heerlijke kippetjes uit de oven.

Beoordeeld door Andre van Gffen op 08-02-2018

BOSCH magnetron inbouw HMT72M654

Goede materialen, werking wat wij er van hebben verwacht
Zeer goed

Beoordeeld door J. Buysman op 08-02-2018

BOSCH magnetron inbouw HMT35M653

Heel blij mee
Goede kwaliteit

Beoordeeld door Wim Tuit op 08-02-2018

BOSCH magnetron inbouw HMT35M653

Heel tevreden mee
Prima apparaat

Beoordeeld door Rutger op 08-02-2018

BOSCH oven met magnetron HBC84K553N

Super
Ik heb deze oven gekocht en zelf opgehaald service was perfect. De oven was in twee tellen ingebouwd. Tot nu toe zijn we uiterst tevreden over deze oven met magnetron

Beoordeeld door R Redegeld op 08-02-2018

BOSCH afzuigkap onderbouw DUL62FA20

Te weinig licht veel lawaai werkt goed
Voor een simpele niet te dure afzuig kap ben ik hiermee te treden en voldoet hij goed

Beoordeeld door Prijs.m.schutte op 08-02-2018

BOSCH afzuigkap onderbouw DUL63CC20

Geweldig !
Kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden met met mijn nieuwe Bosch afzuigkap, geweldige afzuiging. Het heeft wel ongeveer en maand geduurd na bestelling, doch het was het wachten waard.

Beoordeeld door M. Kraan op 08-02-2018

BOSCH afzuigkap onderbouw wit DHU642U

Heel tevreden
Ik ben heel tevreden Ikheb ook nog een wasdroger nodig

Beoordeeld door T.Koevoets op 08-02-2018

BOSCH was/droogcombinatie WVH28443NL

Top apparaat
Ik kan u wel melden dat wij zeer tevreden zijn over het apparaat. Het is geruisloos, gebruikersvriendelijk en de was komt er heel schoon en goed gedroogd uit. Ten opzichte van ons vorige apparaat is de Bosch een grote verbetering: zowel schoner, geruislozer als sneller en met meer keuzemogelijkheden.

Beoordeeld door H. op 08-01-2018
Bosch heeft 69 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8.7 / 10