bosch logo

Bosch wassen, drogen en koken met aandacht


Al velen jaren is het Duitse topmerk Bosch een begrip in Nederland. Of het nu gaat om een wasmachine of een droger, een vaatwasser voor in de keuken of een stofzuiger: bij een Bosch weet u wat u koopt. Naast de kwaliteit legt Bosch de laatste jaren vooral de nadruk op het milieu. Steeds opnieuw wordt bij de ontwikkeling van nieuwe apparaten aandacht besteed aan een zo'n laag mogelijk energie- en/of waterverbruik, zonder dat dit ten kosten gaat van de prestaties. Juist door het toepassen van moderne techniek weet Bosch keer op keer deze verbetering te maken. Neem bijvoorbeeld sensoren die meten of uw vaat in de afwasmachine / uw was in de wasautomaat schoon is. Dan is het doel bereikt en kan het apparaat het proces dus afronden. Want waarom zou je langer draaien dan nodig?

Bosch producten:

Contactgegevens Bosch :

Bezoekadres showroom:
Taurusavenue 36
2132 LS HOOFDDORP

Adresgegevens:
Taurusavenue 36
2132 LS HOOFDDORP

Contactgegevens:
T: (088) 424 40 11
W:

Service dienst:
T: (088) 424 40 10


De kwaliteit van Bosch

De kwaliteit van Bosch

Het merk Bosch is op de Nederlandse markt gepositioneerd aan de bovenkant van het middensegment, onder merken als Asko en Miele en concurrerend met merken als Siemens en AEG. Het merk is zeer sterk in vrijstaande apparatuur, maar heeft daarnaast ook een representatief marktaandeel met keuken inbouw apparatuur.

De techniek van Bosch

De techniek van Bosch

Bosch zet sterk in op het ontwikkelen en toepassen van slimme innovaties in haar witgoed en keukenapparatuur. Deze innovaties hebben niet alleen tot doel het apparaat meer mogelijkheden te geven, maar zijn vaak ook toepasbaar voor besparing van energie en water of het verbeteren van het gebruiksgemak van het apparaat. Neem bijvoorbeeld het SelfCleaning systeem op de Bosch warmtepompdrogers. Door dit systeem hoeft u niet meer handmatig de filters te reinigen (gebruiksgemak), maar blijven prestaties voor langere tijd gegarandeerd en zal het apparaat minder stroom gaan verbruiken (energie besparing).

Bosch apparaten zijn praktisch te gebruiken

Gebruiksgemak

Met elektronica in elk apparaat zijn de mogelijkheden van moderne witgoed en keukenapparaten aanzienlijk toegenomen. Bosch streeft ernaar deze nieuwe technieken om te zetten naar gebruiksgemak. Hoe kan techniek handelingen eenvoudiger maken, bediening van apparaten vereenvoudigen of simpelweg handelingen 'zelf doen'. Maar naast gebruik van techniek zit gebruiksgemak ook in de details. Neem bijvoorbeeld de indeling van een vaatwasser. Door slim gebruik te maken van de ruimte en het toepassen van neerklapbare steunen zijn moderne bestekkorven veel flexibeler in te delen.

Aandacht voor het milieu

Bosch en milieu

Al vele jaren streeft Bosch ernaar het meest groene witgoedmerk op de Nederlandse markt te zijn. Naast het besparen van energie is Bosch tevens bezig om moderne techniek in te zetten om met minder verbruik gelijk of zelfs betere prestaties te halen. Neem bijvoorbeeld de ontwikkeling van de aquasensor. Door bij een vaatwasser na de eerste paar spoelbeurten de troebelheid van het water te meten, kan de vaatwasser een betere inschatting van de vuilheidsgraad maken. Door tussentijds te blijven meten is bekend wanneer het punt 'schoon' bereikt is, waardoor vervroegd overgegaan kan worden naar spoelen. Een besparing dus door het inzetten van techniek.Bosch, kwaliteit, functionaliteit en milieu

Bosch staat voor degelijke apparatuur waarbij in de ontwikkelingen kwaliteit, functionaliteit en milieu voor op staan. En dat deze aspecten niet op zichzelf staan komt naar voren in de vele prijzen en onderscheidingen welke Bosch in de afgelopen jaren behaald heeft. Zo zijn diverse apparaten door zowel de Nederlandse Consumentenbond alswel door de Duitse TUV instelling onderscheiden op het gebied van prestaties en degelijkheid. En wat te denken van de Green Technology. In het gehele proces van ontwikkeling tot bezorging heeft Bosch een aanzienlijke CO2 reductie weten te behalen. Daarmee is niet alleen uw nieuwe apparaat zuiniger, maar is deze ook nog eens zuiniger ontwikkeld en geleverd. Kortom Bosch: technologie voor het leven.


Wat vinden klanten van Bosch?


BOSCH vaatwasser inbouw SMI54M05EU

Klasse product, aanrader
Deze vaatwasser bevalt ons prima. Hij doet wat hij moet doen: gewoon goed en schoon de vaat wassen.Het apparaat is heel stil en makkelijk te bedienen. Ook gemakkelijk in te pakken. Prima aankoop.

Beoordeeld door Dhr./Mevr.E. de Roy van Zuijdewijn op 14-09-2018

BOSCH vaatwasser wit SMS46IW05N

Doet zijn werk goed
9

Beoordeeld door Jac op 01-09-2018

BOSCH vaatwasser SMS25AW00E

Werkt goed, heel tevreden.
Ik heb de Bosch vaatwasser omgeruild voor Siemens SN236W02IE (IQ300) De beoordeling betreft deze vaatwasser. De ECO stand neemt lang, maar is zuinig, goed voor het milieu (!) , stil, wast schoon en droogt goed. Prima.

Beoordeeld door Borst op 01-09-2018

BOSCH wasmachine WAN28090NL

Heel goed
Heel blij

Beoordeeld door jeroen op 01-09-2018

BOSCH wasmachine WAT28491NL

Mooi design en heel erg stil bij gebruik
Mooie aanschaf

Beoordeeld door Joop van den Pangaart op 16-08-2018

BOSCH vaatwasser verhoogd SPS46IW01E

Erg tevreden
Werkt uitstekend

Beoordeeld door fam. van Andel op 16-08-2018

BOSCH wasmachine WAW32582NL

Geweldig
Na 15 jaar de AEG eruit en de Bosch erin. Dat had ik eerder moeten doen. Wat een verschil. Uitgebreid en zeer duidelijk programma en relatief stil. Van die 1600 toeren centrifuge wordt mijn droger helemaal blij.

Beoordeeld door Marco op 03-08-2018

BOSCH wasmachine WAW32582NL

Werkt goed
Fijne wasmachine, goede prijs/kwaliteit verhouding. Altijd goed advies bij de Schouw, ik kom er al 30 jaar. Prettige zaak en goede kennis van de apparatuur!

Beoordeeld door Linda op 03-08-2018

BOSCH vaatwasser onderbouw rvs SMU68TS06E

Geweldige vaatwasser en ook superstil
10

Beoordeeld door Cris Grasso op 16-07-2018

BOSCH droger afvoer WTA73201NL

Heel goed
Heel goed

Beoordeeld door jeroen op 16-07-2018

BOSCH wasmachine bovenlader WOT24497NL

Zeer tevreden, werkt prima
Erg goed

Beoordeeld door Van Karssen op 16-07-2018

BOSCH vaatwasser inbouw SMI90M15NL

Apparaat scoort in alle opzichten goed
Fijne machine, zonder overbodige poespas. Was- en droogresultaat zijn erg goed. Ook bij verkort programma (variospeed) wordt ook wat meer vervuilde was uitstekend gereinigd.

Beoordeeld door Paul Huijts op 16-07-2018

BOSCH vaatwasser SMS46MW02N

Ben erg te vreden
De vaatwasser bevalt goed en een aarde voor anderen

Beoordeeld door Gérard Verhoef op 19-06-2018

BOSCH vaatwasser inbouw SMV46IX07N

Uitmuntend en zeer tevreden
Voor ons een dikke 10 voor het apparaat maar ook een dikke 10+ voor d euitmuntende service die de schouw witgoed heeft geleverd.

Beoordeeld door Nils van RIjn op 19-06-2018

BOSCH wasmachine WAT28490NL

Werkt prima
Kan alles wat nodig is. Keuze mogelijkheden te over.

Beoordeeld door BOSCH wasmachine WAT28490NL op 13-06-2018

BOSCH wasmachine WAT28490NL

Prima wasmachine met veel opties
Tevreden over de wasmachine, maar vooral over de uitstekende service van De Schouw! De installatie was in onze situatie heel lastig en de installateurs hebben dit uitstekend opgelost. Zonder extra kosten!

Beoordeeld door Karen op 13-06-2018

BOSCH wasmachine WAT28490NL

Prima machine
Makkelijk dat hij zelf het gewicht bepaald en daarop de tijd afstelt. Is een erg stille machine !! En wast gewoon goed schoon, wat eigenlijk het belangrijkste is natuurlijk.

Beoordeeld door Mike op 13-06-2018

BOSCH wasmachine WAT28490NL

Tevreden
Goed

Beoordeeld door D. Kleijn op 13-06-2018

BOSCH wasmachine WAN28292NL

Tevreden, werkt goed.
Prima, en de levering en installatie was ook heel zorgvuldig.

Beoordeeld door L.Kleijne op 13-06-2018

BOSCH vaatwasser verhoogd SMV46CX03N

Prima
Na moeizame verwijdering vd oude en snelle plaatsing vd nieuwe, zeer te spreken, vooral over de technische medewerkers!

Beoordeeld door kirchner op 29-05-2018
Bosch heeft 83 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8.7 / 10