bosch logo

Bosch wassen, drogen en koken met aandacht


Al velen jaren is het Duitse topmerk Bosch een begrip in Nederland. Of het nu gaat om een wasmachine of een droger, een vaatwasser voor in de keuken of een stofzuiger: bij een Bosch weet u wat u koopt. Naast de kwaliteit legt Bosch de laatste jaren vooral de nadruk op het milieu. Steeds opnieuw wordt bij de ontwikkeling van nieuwe apparaten aandacht besteed aan een zo'n laag mogelijk energie- en/of waterverbruik, zonder dat dit ten kosten gaat van de prestaties. Juist door het toepassen van moderne techniek weet Bosch keer op keer deze verbetering te maken. Neem bijvoorbeeld sensoren die meten of uw vaat in de afwasmachine / uw was in de wasautomaat schoon is. Dan is het doel bereikt en kan het apparaat het proces dus afronden. Want waarom zou je langer draaien dan nodig?

Bosch producten:

Contactgegevens Bosch :

Bezoekadres showroom:
Taurusavenue 36
2132 LS HOOFDDORP

Adresgegevens:
Taurusavenue 36
2132 LS HOOFDDORP

Contactgegevens:
T: (088) 424 40 11
W:

Service dienst:
T: (088) 424 40 10


De kwaliteit van Bosch

De kwaliteit van Bosch

Het merk Bosch is op de Nederlandse markt gepositioneerd aan de bovenkant van het middensegment, onder merken als Asko en Miele en concurrerend met merken als Siemens en AEG. Het merk is zeer sterk in vrijstaande apparatuur, maar heeft daarnaast ook een representatief marktaandeel met keuken inbouw apparatuur.

De techniek van Bosch

De techniek van Bosch

Bosch zet sterk in op het ontwikkelen en toepassen van slimme innovaties in haar witgoed en keukenapparatuur. Deze innovaties hebben niet alleen tot doel het apparaat meer mogelijkheden te geven, maar zijn vaak ook toepasbaar voor besparing van energie en water of het verbeteren van het gebruiksgemak van het apparaat. Neem bijvoorbeeld het SelfCleaning systeem op de Bosch warmtepompdrogers. Door dit systeem hoeft u niet meer handmatig de filters te reinigen (gebruiksgemak), maar blijven prestaties voor langere tijd gegarandeerd en zal het apparaat minder stroom gaan verbruiken (energie besparing).

Bosch apparaten zijn praktisch te gebruiken

Gebruiksgemak

Met elektronica in elk apparaat zijn de mogelijkheden van moderne witgoed en keukenapparaten aanzienlijk toegenomen. Bosch streeft ernaar deze nieuwe technieken om te zetten naar gebruiksgemak. Hoe kan techniek handelingen eenvoudiger maken, bediening van apparaten vereenvoudigen of simpelweg handelingen 'zelf doen'. Maar naast gebruik van techniek zit gebruiksgemak ook in de details. Neem bijvoorbeeld de indeling van een vaatwasser. Door slim gebruik te maken van de ruimte en het toepassen van neerklapbare steunen zijn moderne bestekkorven veel flexibeler in te delen.

Aandacht voor het milieu

Bosch en milieu

Al vele jaren streeft Bosch ernaar het meest groene witgoedmerk op de Nederlandse markt te zijn. Naast het besparen van energie is Bosch tevens bezig om moderne techniek in te zetten om met minder verbruik gelijk of zelfs betere prestaties te halen. Neem bijvoorbeeld de ontwikkeling van de aquasensor. Door bij een vaatwasser na de eerste paar spoelbeurten de troebelheid van het water te meten, kan de vaatwasser een betere inschatting van de vuilheidsgraad maken. Door tussentijds te blijven meten is bekend wanneer het punt 'schoon' bereikt is, waardoor vervroegd overgegaan kan worden naar spoelen. Een besparing dus door het inzetten van techniek.Bosch, kwaliteit, functionaliteit en milieu

Bosch staat voor degelijke apparatuur waarbij in de ontwikkelingen kwaliteit, functionaliteit en milieu voor op staan. En dat deze aspecten niet op zichzelf staan komt naar voren in de vele prijzen en onderscheidingen welke Bosch in de afgelopen jaren behaald heeft. Zo zijn diverse apparaten door zowel de Nederlandse Consumentenbond alswel door de Duitse TUV instelling onderscheiden op het gebied van prestaties en degelijkheid. En wat te denken van de Green Technology. In het gehele proces van ontwikkeling tot bezorging heeft Bosch een aanzienlijke CO2 reductie weten te behalen. Daarmee is niet alleen uw nieuwe apparaat zuiniger, maar is deze ook nog eens zuiniger ontwikkeld en geleverd. Kortom Bosch: technologie voor het leven.


Wat vinden klanten van Bosch?


BOSCH koelkast inbouw KIR24V60

Zuinig maar niet praktisch in de deur
Indeling van de koelkast zelf is goed maar spullen in de deur vallen er te makkelijk uit door te lage rand van de drie kleine vakken boven het flessenvak.

Beoordeeld door Pieter op 25-03-2019

BOSCH vaatwasser SMS46MW02N

Ben erg te vreden
De vaatwasser bevalt goed en een aarde voor anderen

Beoordeeld door Gérard Verhoef op 25-03-2019

BOSCH koelkast inbouw KIL72AF30

Goede koel/vries-kast. Past precies in de kast. Werkt prima.
Goed.

Beoordeeld door Bert op 22-03-2019

BOSCH koelkast inbouw KIL72AF30

Werkt prima, tevreden.
Prima koelvrieskast.

Beoordeeld door B. op 22-03-2019

BOSCH wasmachine WAN28090NL

Heel goed
Heel blij

Beoordeeld door jeroen op 21-03-2019

BOSCH wasmachine WAN28090NL

Wasmachine werkt prima, voldoet aan wat ik ervan verwachtte.
Ik vind alleen het centrifugeren op 1400 toeren wat tegenvallen, had verwacht dat de was droger uit de machine zou komen.

Beoordeeld door A.van Leeuwen op 21-03-2019

BOSCH vaatwasser wit SMS46IW05N

Doet zijn werk goed
9

Beoordeeld door Jac op 21-03-2019

BOSCH vaatwasser wit SMS46IW05N

Het vaatgoed komt er mooi schoon en droog uit.
Prima aankoop

Beoordeeld door Snoeck op 21-03-2019

BOSCH wasmachine WAT28491NL

Mooi design en heel erg stil bij gebruik
Mooie aanschaf

Beoordeeld door Joop van den Pangaart op 14-03-2019

BOSCH wasmachine bovenlader WOT24497NL

Zeer tevreden, werkt prima
Erg goed

Beoordeeld door Van Karssen op 06-03-2019

BOSCH koelkast inbouw KIV34V21FF

Werkt prima
8

Beoordeeld door van den berg op 02-03-2019

BOSCH vaatwasser inbouw SMV46IX07N

Uitmuntend en zeer tevreden
Voor ons een dikke 10 voor het apparaat maar ook een dikke 10+ voor d euitmuntende service die de schouw witgoed heeft geleverd.

Beoordeeld door Nils van RIjn op 23-02-2019

BOSCH afzuigkap onderbouw DUL62FA20

Te weinig licht veel lawaai werkt goed
Voor een simpele niet te dure afzuig kap ben ik hiermee te treden en voldoet hij goed

Beoordeeld door Prijs.m.schutte op 16-02-2019

BOSCH koelkast wit KGV33GW31

Redelijk stil. Doet wat hij moet doen
Geen negatief oordeel. gebruikers gemak ....wat je van een koelkast mag verwachten. Koud en diep bevroren. Niet te veel lawaai, ondanks open keuken.

Beoordeeld door Mevr.W.E.Teerlink op 11-02-2019

BOSCH koelkast wit KGV33GW31

Beter is bijna onmogelijk
Eenvoud, zuinig en voldoende ruimte: tegen een scherpe prijs. Beter is bijna onmogelijk.

Beoordeeld door Albert op 11-02-2019

BOSCH afzuigkap inbouw DHL555BL

Goed geholpen en een fijn product
Zeer tevreden.

Beoordeeld door Diks op 02-02-2019

BOSCH afzuigkap onderbouw DUL63CC20

Geweldig !
Kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden met met mijn nieuwe Bosch afzuigkap, geweldige afzuiging.Het heeft wel ongeveer en maand geduurd na bestelling, doch het was het wachten waard.

Beoordeeld door M. Kraan op 02-02-2019

BOSCH vaatwasser inbouw SMV46IX10N

Geruisloos en snel.
Uitstekend.

Beoordeeld door Johan Visser op 26-01-2019

BOSCH wasmachine WAW32582NL

Geweldig
Na 15 jaar de AEG eruit en de Bosch erin. Dat had ik eerder moeten doen. Wat een verschil. Uitgebreid en zeer duidelijk programma en relatief stil. Van die 1600 toeren centrifuge wordt mijn droger helemaal blij.

Beoordeeld door Marco op 10-01-2019

BOSCH wasmachine WAW32582NL

Werkt goed
Fijne wasmachine, goede prijs/kwaliteit verhouding. Altijd goed advies bij de Schouw, ik kom er al 30 jaar. Prettige zaak en goede kennis van de apparatuur!

Beoordeeld door Linda op 10-01-2019
Bosch heeft 101 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8.6 / 10