Tot € 150,- cashback op Bosch koelkast/vriezer

Artikel geplaatst op: 02-05-2024 | update datum: 02-05-2024
Als je op zoek bent naar manieren om geld en energie te besparen in huis, dan is het de moeite waard om even stil te staan bij de nieuwe "Koelen & Vriezen" actie van Bosch Home. Deze actie biedt aantrekkelijke kortingen op een selectie van koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties, die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om energieverbruik te minimaliseren zonder in te boeten op prestaties.

Ontvang tot 150,- euro cashback bij aankoop van een geselecteerde Bosch koelkast of Bosch vrieskast (actieperiode t/m 4 augustus 2024)


De voordelen van efficiënte koel- en vriesapparatuur

Het gebruik van efficiënte koel- en vriesapparatuur kan een groot verschil maken in de hoogte van uw energierekening. Na verlichting en verwarming is koeling de grootste energieverbruiker in huishoudens. Door te kiezen voor een apparaat dat minder energie verbruikt, bespaar je niet alleen kosten, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst.

Een hoog energielabel betekent dat het apparaat minder elektriciteit verbruikt en minder belastend is voor het milieu. Met de koel- en vriesproducten in deze "Koelen & Vriezen" actie hoef je geen concessies te doen in stijl of functionaliteit om te profiteren van lagere energiekosten.


Tot € 150,- cashback op Bosch koelkasten en vriezers (actiemodellen)


Hoe vraag ik de cashback aan?


- Koop één van de deelnemende actiemodellen tussen 29 april 2024 en 4 augustus 2024.
- Registreer je apparaat - samen met een kopie van het aankoopbewijs - via de onderstaande aanmeldbutton.
- Na registratie wordt de aanvraag in behandeling genomen.
- Na goedkeuring storten we het bedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 4 weken op je rekening.

Zie hier beneden voor de voorwaarden van de actie.

Meest gestelde vragen over deze BOSCH cashback actie

Hoe werkt deze cashback actie?
Koop in de periode van 29 april 2024 t/m 4 augustus 2024 een Bosch actiemodel koelkast of vriezer en ontvang tot 150 euro cashback van Bosch retour. Bekijk actie pagina op website Bosch voor meer info


Waar vind ik meer informatie?
Bosch heeft een speciale actiepagina opgezet waarop u de cashback kunt claimen. Claim de cashback


Hoe claim ik mijn cashback?
Bosch heeft de voorwaarden in een overzicht onder elkaar gezet waar de cashback op van toepassing is. Bekijk de actievoorwaarden

1-36 of 58