Klaar voor de toekomst met Bosch Home Connect

Artikel geplaatst op: 29-10-2016 | update datum: 05-11-2016
Een Bosch apparaat met Home Connect is een apparaat dat klaar is voor de toekomst. Home Connect schept nieuwe gebruiksmogelijkheden en maakt huishoudelijke taken makkelijker én leuker.

Hoe het werkt?

Home Connect geeft u de mogelijkheid om huishoudelijke apparaten op afstand te bedienen via de Home Connect app op uw tablet of smartphone. De oven aanzetten vanuit de auto? Dat kan dus! U ontvangt ook push notificaties, waarmee u bijvoorbeeld de voortgang van een wasprogramma kunt zien of kunt horen wanneer de vaatwasser klaar is.

Met Bosch Home Connect kunt u al uw huishoudelijke apparaten bedienen en de voortgang bekijkenMet Bosch Home Connect kunt u al uw huishoudelijke apparaten bedienen en de voortgang bekijken


Komende jaren worden nog veel meer slimme gebruiksmogelijkheden verwacht. Is er nieuwe software beschikbaar voor een apparaat? In de toekomst haalt het apparaat die update zelf op. Energie besparen? Een Bosch apparaat kiest dankzij Home Connect straks zelf de meest efficiënte manier.

Efficiënte klantenservice

De klantenservice van Bosch kan door middel van Home Connect op afstand een probleem met uw apparaat opsporen. Zo kunnen zij snel en doeltreffend zoeken naar een oplossing.

Heeft u een storing aan uw vaatwasser? U maar ook de monteur van Bosch kan op afstand de storing uitlezen en u adviseren over mogelijke oplossingen.Heeft u een storing aan uw vaatwasser? U maar ook de monteur van Bosch kan op afstand de storing uitlezen en u adviseren over mogelijke oplossingen


Volledige controle, altijd en overal

Heb ik de oven wel uitgezet? Vanaf nu kunt u dit op afstand controleren via uw smartphone of tablet. Staat de oven nog aan? Dan zet u hem gewoon uit via de app!

Alle informatie in één app

Alle productinformatie bij elkaar in een app. Papieren gebruiksaanwijzingen heeft u dus niet meer nodig.

Eenvoudig onderdelen en accessoires bestellen via de app van HomeConnectEenvoudig onderdelen en accessoires bestellen via de app van HomeConnect


Eenvoudig accessoires en onderdelen vinden

De Home Connect app toont alle geschikte onderdelen en accessoires voor uw producten, die u vervolgens rechtstreeks kunt bestellen in de online shop.

Bron: Bosch Nederland

1-36 of 140