16 artikel(en)

16 artikel(en)

Sterk assortiment

Het assortiment fornuizen is sterk vertegenwoordigd binnen het merk. Vooral in de 60 cm. brede uitvoeringen heeft Bosch een gevarieerd aanbod in zowel gas als elektra fornuizen. Daarmee kan voor elke keuken een passend fornuis geselecteerd worden. Naast de modellen in de kleur wit heeft Bosch daarbij ook een groot aantal roestvrijstalen uitvoering. Ook deze modellen zijn zowel met gas-, keramisch (dit aanbod neemt af) als ook inductie kookvlak (dit aanbod neemt toe) te leveren.

Naast de 60 cm. brede fornuizen heeft Bosch ook enkele modellen in afwijkende maten in het assortiment. Dit betreft 90 cm. breed uitgevoerd in roestvrijstaal. Dit type fornuis is ideaal voor de echte kookliefhebber die hiervoor de benodigde ruimte vrij kan maken.

Onderscheidend: de uitrijdbare ovenwagen

Zeer praktisch binnen het assortiment van Bosch zijn de fornuizen met uitrijdbare ovenwagens. In tegenstelling tot de traditionele fornuizen hebben deze modellen geen klep om de oven te openen, maar een uitrijdbare wagen. Daarmee kunt u de ovendeur horizontaal naar u toerijden waarna u eenvoudig en veilig uw gerecht in- en uit de oven kunt doen. Tevens is het hiermee veel gemakkelijker om even in uw ovenschaal te roeren of andere bewerkingen tijdens het ovenproces uit te voeren.

Afdekplaat boven het fornuis

De lijn traditionele Bosch fornuizen is uitgevoerd met een praktische afdekplaat. Afhankelijk van het model is deze van wit emaille of van glas. De afdekplaat heeft een dubbele functie: tijdens het koken zorgt deze voor een spatscherm aan de achterzijde van het fornuis tegen opspattend vet. Dit vet is van een afdekplaat gemakkelijker schoon te maken dan van een muur. Anderzijds zorgt deze afdekplaat - op de momenten dat er niet gekookt worden en de plaat dus dicht is - voor een extra wegzetvlak in de keuken.

Bosch fornuizen met bijpassende afzuigkap

Voor alle fornuizen in het programma is er een bijpassende Bosch afzuigkap verkrijgbaar. Hiermee kan een praktisch set worden samengesteld welke - op basis van uw persoonlijke situatie van uw huis - uitgevoerd kan worden. Zo zijn er afzuigkappen met een hoog vermogen voor open keukens, maar ook motorloze afzuigkappen welke geschikt zijn voor huizen met mechanische ventilatie systemen.