De nieuwe gaskookplaten met FlameSelect van Bosch

Artikel geplaatst op: 14-10-2016
Vuur fascineert mensen al miljoenen jaren. In de loop der tijd is er veel veranderd. De nieuwe Bosch gaskookplaten met FlameSelect zijn het perfecte bewijs hiervan. De innovatieve FlameSelect technologie, biedt u een compleet nieuw niveau van nauwkeurigheid door gas stapsgewijs en precies te reguleren, van stand 1 tot en met 9. Maar dat is niet alles. Dankzij het tijdloze design en de zorgvuldig geselecteerde materialen, zijn Bosch gaskookplaten een lust voor het oog. Hierdoor kunt u net zo genieten van de tijd die u in de keuken doorbrengt als van de perfecte resultaten.

Het vuur van de Bosch Flameselect gaskookplaten is perfect te regelen in stand 1 tot 9Het vuur van de Bosch Flameselect gaskookplaten is perfect te regelen in stand 1 tot 9


Koken met vuur wordt bijzonder eenvoudig

Koken met gas is altijd een plezier geweest voor de zintuigen. Maar als het aankomt op het reguleren van de vlam, begint de speculatie: 500 gram is altijd 500 gram – en 2 eieren zijn altijd 2 eieren. Maar wat is nu precies gas op een medium stand? Met de nieuwe gaskookplaten met FlameSelect hoeft u nooit meer te raden naar de juiste stand. Uitgevoerd met 9 vermogensstanden, kunt u eenvoudig en betrouwbaar het juiste niveau instellen. Dit helpt u om altijd perfecte resultaten te creëren.

De kracht van vuur, de precisie van Bosch

Bij Bosch willen ze het koken met gas zo gemakkelijk, veilig en leuk mogelijk maken. Daarom hebben we FlameSelect voor u ontworpen. Anders dan traditionele gaskookplaten met onnauwkeurige vermogensinstellingen, biedt de gepatenteerde ventieltechnologie van FlameSelect u perfecte regulatie van de negen precies bepaalde vermogensniveaus. De vermogensniveaus kunnen worden ingesteld door de nieuwe ergonomische knoppen. Wanneer de kookplaat uitgeschakeld is geeft hij ook weer welke kookzones nog warm zijn om kleine en grote vingers te beschermen. Hierdoor bieden gaskookplaten met FlameSelect u alle voordelen van koken op gas met het comfort en de precisie van een elektrische kookplaat.

Negen stapsgewijze niveaus van bediening

Wanneer u met traditionele gaskookplaten kookt, is het haast onmogelijk om de vlam precies te reguleren. FlameSelect maakt het u eenvoudig mogelijk om de exact gewenste vlam te selecteren – in negen precies aanpasbare vermogensniveaus.

De pannendragers

Als het op het design aankomt heeft u de keuze tussen enkele pannendragers voor eenvoudige schoonmaak, of doorlopende pannendragers voor meer stabiliteit. Beide varianten zijn beschikbaar in gietijzer of staal. U kunt ook kiezen voor mono pannendragers gemaakt van gietijzer. Deze bieden extreem hoge stabiliteit en zijn eenvoudig schoon te maken.

De nieuwe Flameselect kookplaten van Bosch beschikken over robuuste pandragersDe nieuwe Flameselect kookplaten van Bosch beschikken over robuuste pandragers


De gaskookplaat materialen

Wij bieden u kookplaten die perfect passen in uw keuken en bij uw individuele smaak: glaskeramisch in zwart, hoge kwaliteit hardglas met comfort omlijsting, of premium of medium roestvrij staal.

Perfect schoonmaken

De ronde randen van de gaskookplaten kunnen zonder moeite worden schoongemaakt – vuil kan simpelweg nergens naartoe. Daarnaast is roestvrij staal veel minder vatbaar voor verkleuring rondom de branders, zodat zelfs intensief reinigen niet de print rondom de knoppen verwijdert. Daarom heeft Bosch een gaskookplaat ontwikkeld die u niet alleen helpt om perfecte resultaten te bereiken, maar ook gemakkelijk kan worden schoongemaakt. Zo kunt u nog meer genieten van de tijd die u in de keuken doorbrengt. Voor, tijdens en na het koken.

Het gemak van de vaatwasser

Als u het schoonmaken nog eenvoudiger wilt maken, kunt u kiezen voor de verwijderbare hoge kwaliteit email pannendragers. Deze pannendragers zijn eenvoudig om schoon te maken en hebben een speciale laag waar vuil simpelweg vanaf glijdt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over corrosie, barsten of verkleuring wanneer u de pannendrager in de vaatwasser plaatst.

Overzicht in één oogopsplag

Tijdens het koken geeft het digitale display op uw kookplaat een snel overzicht van de geselecteerde stand. En zodra u een kookzone heeft uitgeschakeld, geeft de resterende hitte indicator in één oogopslag aan of de zones nog heet zijn.

De knoppen hebben stand 1 tot en met 9 welke helder weergegeven wordtDe knoppen hebben stand 1 tot en met 9 welke helder weergegeven wordt


Veiligheid met een druk op de knop

De gaskookplaten zijn uitgevoerd met één hoofdknop, de Quickstop, welke u de mogelijkheid geeft om alle vlammen onmiddellijk en tegeljk met slechts één druk op de knop uit te schakelen. De knop fungeert tevens als een kinderslot wanneer de kookplaat is uitgeschakeld.

Bron: Bosch Nederland

4 artikel(en)