Bosch verhoogde inbouw vaatwassers


4 artikel(en)

4 artikel(en)

Een inbouw vaatwasser van Bosch staat voor degelijkheid

Een Bosch inbouw vaatwasser biedt Duitse degelijkheid waar u jarenlang plezier van kunt verwachten. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en comfort beschikt u met een Bosch inbouw vaatwasser over een actueel en verantwoord apparaat. Dit merk - vergelijkbaar met merken als AEG en Siemens - biedt u daarmee een Bosch inbouw vaatwasser welke een kwaliteit, lage verbruikerswaarden en nieuwe ontwikkelingen met elkaar combineert.


Hoog model inbouw vaatwasser

Een verhoogde inbouw vaatwasser is geschikt voor plaatsing in hogere keukens. Dit type vaatwasser beschikt over meer binnenruimte waardoor u zonder problemen een hoog bord in de onderkorf en een hoge wijnglazen in de bovenkorf kunt plaatsen. Dit in tegenstelling tot een normale hoogte vaatwasser waarbij u veelal ruimte tekort komt.

Belangrijk: controleer de afmetingen

Niet alle keukens zijn geschikt voor plaatsing van een verhoogde vaatwasser. Wij adviseren u dan ook om vooraf - aan de hand van de maattekening welke bij de vaatwasser geplaatst is - goed de afmetingen te controleren. Bij verhoogde afwasmachines gaat het hierbij vooral om de nishoogte.

Verhoogde vaatwasser in combinatie met een besteklade

Daarnaast is een hoog model inbouw vaatwasser interessant indien u kiest voor een besteklade. Deze besteklade wordt als derde korf bovenin de binnenruimte geplaatst en is ideaal voor de plaatsing van bestek en ander klein materiaal. Door gebruik te maken van een besteklade houdt u meer ruimte over in de onderkorf, omdat daar geen bestekmand geplaatst hoeft te worden.Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1730 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5