Vrieskast met nishoogte 158 of 178 cm


10 artikel(en)

10 artikel(en)

Een vrieskast met 158 cm. hoge nismaat

Een 158 cm vrieskast is een praktische inbouw maat in de keuken welke veelal uitgevoerd is met koelgedeelte boven en twee of drie diepvriesladen onder. Er is echter ook een vrieskast van 158 cm. hoog leverbaar met geintegreerd vriesvak of met apart vriesvak boven. Afhankelijk van het model en de bevestigingswijze van de huidige koelkast in uw keuken kan dit model met deur-op-deur of sleepdeur montage systeem uitgevoerd worden.

Een vrieskast met nishoogte 178 cm wordt veel verkocht

Ook bij een vrieskast stijgt de vraagt naar meer inhoud. Zeker bij de energiezuinige uitvoeringen - waarbij door betere isolatie netto inhoud verloren gaat - stijgt de vraag naar meer inhoud. Mede hierdoor is een 178 cm vrieskast één van de meest verkochte modellen in de Nederlandse keuken. Dit model heeft een praktische indeling en is - mede door de hoogte - ergonomisch te gebruiken.

Verschillende montage systemen bij een 178 cm vrieskast

Naast verschillende uitvoeringen zijn er ook twee bevestingssystemen bij een 178 cm vrieskast verkrijgbaar. Zo kunt u allereerst kiezen voor een deur-op-deur uitvoering waarbij uw keukenpaneel vast op de vrieskast geschroef wordt. Alternatief is een uitvoering met een sleepdeur montage systeem. Daarbij heeft de keukendeur eigen scharnieren en wordt deze via geleiders aan de deur van de vrieskast gemonteerd. Bij het openen en sluiten van de deuren geleiden deze vervolgens langs elkaar heen.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1746 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5