Inventum IVR1785S vrieskast inbouw


Meer opties

€ 799,00

Gratis bezorging in Nederland
Oude apparaat meegenomen
Met 3 jaar extra onderdelen garantie

Beschrijving IVR1785S

Lees verder

De Inventum IVR1785S is een ruime inbouw vriezer uitgevoerd in een nishoogte van 178 cm en voorzien van een zuinig energieklasse F label. Deze vrieskast is geschikt om in te bouwen in uw keuken met behulp van sleepdeur montage systeem.

Nooit meer ontdooien
Praktisch bij deze vriezer is het No-Frost systeem. Door dynamische lucht hoeft u deze vriezer nooit meer handmatig te ontdooien. Praktisch verder is het grote invriesvermogen van 15 kg. per 24 uur. Met de handige supervries stand kunt u grote hoeveelheden voedsel snel invriezen.

De vriezer is verder voorzien van een inhoud van 197 liter en beschikt over zes transparante lades en twee vakken met een klep.

Inbouwen van de IVR1785S
Voor plaatsing in uw keuken dient u allereerst te controleren of u over de juiste nis beschikt. Controleer hiervoor de maattekening.

Plaatsing is vrij eenvoudig met behulp van het sleep systeem. Daarbij wordt de deur van de vriezer via de geleiders gekoppeld aan uw eigen keukendeur. Bij het openen of sluiten van de koelkast slepen beide deuren vervolgens langs elkaar heen. De IVR1785S is standaard uitgevoerd in een rechtsdraaiende uitvoering, maar desgewenst kan - bijvoorbeeld voor een side-by-side opstelling met bijpassende koeler - de draairichting van rechts- naar linksdraaiend omgebouwd worden.

Info van fabrikant

Inventum merk informatie Inventum IVR1785S inbouw vrieskast - nis 178 cm

Algemene informatie vriezer:
- Energieklasse: F
- Totale netto inhoud: 197 liter
- Aantal draagplateaus: ja
- Aantal transparante lades: 6
- Vriesvak met klep: 2
- No-Frost: ja
- Invriesvermogen: 15 kg/24u
- Steraanduiding: ****
- Draairichting deur omkeerbaar: ja
- IJsblokjeshouder: 1
- Binnenverlichting: ja, LED
- Supervriezen: ja
- Bediening: digitaal

Technische gegevens vriezer:
- Kleur: wit
- Afmetingen (hxbxd): 1770 x 540 x 545 mm
- Klimaatklasse: T/SN
- Aansluitwaarde: 168 watt
- Energieverbruik per jaar: 297 kWh
- Montage: sleepdeur
- Geluidsniveau: 41 dB(A)

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse F
Buitenmaten ( h x b x d )
1770 x 540 x 545 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
1770-1780 x 560-570 x 560 mm.
Merk
Inventum
Soort
vrieskast
Deur montage inbouw
Sleepdeur
Soort koelkast
Inbouw
Inhoud vriesgedeelte (liters)
197,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 178 cm
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Zorg vóór bestelling dat de maatvoering & bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur) klopt. Pak de vriezer uit en plaats deze volgens de voorschriften. Monteer vervolgens uw eigen keukendeur hier weer op. Wacht 4 uur alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM vrieskast inbouw IVR1785S ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeldt heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaalt u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Super!

  1 november 2023
  ManonB


  Eerst een koelkast besteld. Helemaal soepel en goed verlopen! Super hulp van de mannen van De Schouw! Beoordeling klanten op Trustpilot Super!

  1 november 2023
  ManonB


  Door de goede zorgen ook een vaatwasser besteld en opnieuw super gedaan! Bedankt!
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Servicemonteurs hebben ons uitstekend geholpen!

  31 oktober 2023
  Shurandy Angel


  Ik werd opgebeld door De Schouw omdat de levering op de aangegeven datum niet haalbaar voor ze was, maar wel een dag later en toen de monteurs langskwamen - twee broers - deden ze hun uiterste best ons goed te helpen en ze gingen pas weg toen ik zei dat wij tevreden waren. Uitstekende service van uitstekende mannen.

  Ik raad ze zeker aan.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Kwaliteit / deskundig en klantvriendelijk

  29 oktober 2023
  Bernard F.


  Wederom ( ! ) alles op tijd en correct geleverd en conform afspraak ! Wat ook belangrijk is te weten dat er twee vrolijke ( komen met een lach binnen ( en hoeven ook niet meteen te beginnen met koffie of iets anders :) deskundige vakmensen het hebben geïnstalleerd. Ze werken ook als team goed samen waarbij 1 onopvallend en vriendelijk in de lead was Ook het contact met de winkel /verkoop en financiële afdeling en adviseurs van de Schouw Witgoed altijd goed.
  Lees op trustpilot.nl