Update assortiment retro jaren 50 lijn van SMEG

SMEG voert een aantal belangrijke wijzigingen in het assortiment van de retro jaren '50 producten door. Naast uitbreiding van het assortiment zullen tevens de bestaande FAB30 en FAB32 koelkast vernieuwd en aanzienlijk verbeterd worden.

Uitbreiding en wijzigingen in het SMEG retro jaren'50 assortiment
Uitbreiding en wijzigingen in het SMEG retro jaren'50 assortiment


FAB30 en FAB32 koelkasten

Deze series veranderen drastisch. Naast het feit dat deze koelkasten andere afmetingen krijgen is ook de binnenzijde geheel vernieuwd en verbeterd. Beide modellen krijgen een energieklasse A++ label. Daarnaast gaat de FAB32 beschikken over een No-Frost vriesgedeelte welke nooit meer ontdooit hoeft te worden.

Nieuw: de FAB50

SMEG introduceert tevens een geheel nieuw model: een bredere koelkast met meer inhoud uitgevoerd met een vriesvak boven. Ook deze nieuwe Smeg FAB50 - welke in diverse kleuren leverbaar zal zijn - wordt uitgevoerd met een energieklasse A++ label en is voorzien van een No-Frost vriesgedeelte.

Inbouw vaatwassers in retro style

SMEG beschikt reeds over de vrijstaande BLV2-vaatwasser uitgevoerd in een retro style. Nieuw is het feit dat deze modellen nu ook als inbouw uitvoeringen leverbaar zijn. Deze ST2FAB serie is eveneens leverbaar in diverse kleuren en beschikt over alle moderne specificaties.

1-28 of 139