Mat zwarte inbouw apparatuur van SMEG

Artikel geplaatst op: 25-03-2023 | update datum: 25-03-2023
Aan het begin van het nieuwe jaar introduceert Smeg met genoegen een elegante nieuwe afwerking voor haar huidige aanbod van roestvrij staal, email en glas voor grote apparaten... matzwart. De nieuwe matzwarte afwerking wordt toegevoegd aan de Classic-collectie en biedt een extra optie voor huiseigenaren die waarde hechten aan tijdloos design, maar hun keuken iets nieuws willen geven.
De collectie omvat een reeks apparaten met een tactiele premium matte afwerking en een duurzame coating die een moeiteloze elegantie aan uw huis zal toevoegen.

Nieuw: Smeg mat zwarte keukenapparatuur


Waarom kiezen voor mat zwart?Trend

Met zijn stoere, moderne en toch tijdloze uitstraling is matzwart een populaire keuze in keukendesign. Het kan een keuken van saai naar fantastisch brengen zonder de kosten van een volledige make-over.

Chique

Wil je de WOW-factor toevoegen aan je keuken? Zwart zorgt altijd voor een gevoel van chique, maar omdat matzwart dankzij de afwerking heel weinig licht weerkaatst, creëert het iets extra speciaals.

Uitstraling

Door deze lijn aan uw keuken toe te voegen, kunt u diepte creëren en de ruimte interessanter maken. Matzwart heeft een subtiel uitstraling die bij aanraking je zintuigen prikkelt.

Mat zwarte inbouw apparatuur van Smeg


Ontdek de collectie

Deze opwindende nieuwe matzwarte serie is voorzien van een pyrolytische multifunctionele oven van 60 cm met een grote ruimte die groot genoeg is voor uw zondagse braadavond, 10 kookfuncties, waaronder rond voor koken op meerdere niveaus zonder smaakoverdracht en een indrukwekkende A+ energieclassificatie. Een compacte magnetron van 45 cm met grill zorgt voor snel koken als je haast hebt en de warmhoudlade is uitstekend geschikt voor het laten rijzen van brood en het opwarmen van voedsel.

De oven en de magnetron zijn voorzien van Smeg's Eclipse zwart glas, bijpassende zwarte handgrepen en bedieningselementen, en intuïtieve LCD-schermen.

Bron: SmegUK

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.