Inbouwkoelkast met nishoogte 178 of 194 cm


1-28 of 120

1-28 of 120

Een inbouwkoelkast met nishoogte 178 cm wordt veel verkocht

Ook bij een inbouwkoelkast stijgt de vraagt naar meer inhoud. Zeker bij de energiezuinige uitvoeringen - waarbij door betere isolatie netto inhoud verloren gaat - stijgt de vraag naar meer inhoud. Mede hierdoor is een 178 cm inbouwkoelkast één van de meest verkochte modellen in de Nederlandse keuken. Dit model heeft een praktische indeling en is - mede door de hoogte - ergonomisch te gebruiken.

Verschillende montage systemen bij een 178 cm inbouwkoelkast

Naast verschillende uitvoeringen zijn er ook twee bevestingssystemen bij een 178 cm inbouwkoelkast verkrijgbaar. Zo kunt u allereerst kiezen voor een deur-op-deur uitvoering waarbij uw keukenpaneel vast op de inbouwkoelkast geschroef wordt. Alternatief is een uitvoering met een sleepdeur montage systeem. Daarbij heeft de keukendeur eigen scharnieren en wordt deze via geleiders aan de deur van de inbouwkoelkast gemonteerd. Bij het openen en sluiten van de deuren geleiden deze vervolgens langs elkaar heen.

De meeste inhoud bij een 194 cm inbouwkoelkast

Indien u op zoek bent naar veel ruimte dan heeft u bij een inbouwkoelkast niet heel veel mogelijkheden. Omdat de breedte van een keukenkast vast staat is de breedte van een inbouwkoelkast ook een vaste maat. Zodoende is alleen de hoogte variabel. Door de groeiende vraag naar modellen met veel inhoud is onlangs de 194 cm. hoge inbouwkoelkast geïntroduceerd. Deze modellen zijn veelal geschikt voor plaatsing in nieuwe keukens, aangezien u bij vervanging van uw huidige inbouwkoelkast veelal te maken heeft met afwijkende deurmaten.

De Schouw Witgoed heeft 1691 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.5 / 10