Inbouw koelkast met nishoogte 178 of 194 cm


1-28 of 109

1-28 of 109

Een inbouw koelkast met nishoogte 178 cm wordt veel verkocht

Ook bij een inbouw koelkast stijgt de vraagt naar meer inhoud. Zeker bij de energiezuinige uitvoeringen - waarbij door betere isolatie netto inhoud verloren gaat - stijgt de vraag naar meer inhoud. Mede hierdoor is een 178 cm inbouw koelkast één van de meest verkochte modellen in de Nederlandse keuken. Dit model heeft een praktische indeling en is - mede door de hoogte - ergonomisch te gebruiken.

Verschillende montage systemen bij een 178 cm inbouw koelkast

Naast verschillende uitvoeringen zijn er ook twee bevestingssystemen bij een 178 cm inbouw koelkast verkrijgbaar. Zo kunt u allereerst kiezen voor een deur-op-deur uitvoering waarbij uw keukenpaneel vast op de inbouw koelkast geschroef wordt. Alternatief is een uitvoering met een sleepdeur montage systeem. Daarbij heeft de keukendeur eigen scharnieren en wordt deze via geleiders aan de deur van de inbouw koelkast gemonteerd. Bij het openen en sluiten van de deuren geleiden deze vervolgens langs elkaar heen.

De meeste inhoud bij een 194 cm inbouw koelkast

Indien u op zoek bent naar veel ruimte dan heeft u bij een inbouw koelkast niet heel veel mogelijkheden. Omdat de breedte van een keukenkast vast staat is de breedte van een inbouw koelkast ook een vaste maat. Zodoende is alleen de hoogte variabel. Door de groeiende vraag naar modellen met veel inhoud is onlangs de 194 cm. hoge inbouw koelkast geïntroduceerd. Deze modellen zijn veelal geschikt voor plaatsing in nieuwe keukens, aangezien u bij vervanging van uw huidige inbouw koelkast veelal te maken heeft met afwijkende deurmaten.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1743 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5