Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Inventum IKK1785S koelkast inbouw nis ± 178 cm, sleepdeur


Meer opties

Beschrijving IKK1785S

Lees verder

De Inventum IKK1785S is een hoge inbouw koeler uitgevoerd met een zeer grote inhoud van 300 liter koelruimte. Deze eendeurs-koelkast is uitgevoerd in nishoogte 178 cm. en beschikt over een sleepdeur montage systeem.

Interieur
De binnenzijde van de IKK1785S is uitgevoerd met heldere en zuinige LED verlichting en beschikt over 4 vakken in de binnendeur, 5 leggers van veiligheidsglas welke in hoogte versteld kunnen worden en onderin 2 verslades. Dankzij de ruime verslades blijven verse groenten en fruit nog langer vers. Praktisch verder is de mogelijkheid van supercoolen. Het koelgedeelte beschikt verder over een luchtventilatie systeem waardoor overal in het koeldeel een gelijkmatige temperatuur behaald wordt.

Inbouwen van de IKK1785S in uw keuken
Voor plaatsing van deze koelkast dient u te beschikken over de juiste nis in uw keuken. Zie hiervoor de maattekening. Na het inschuiven van de koelkast wordt de deur via de sleepgeleiders gekoppeld aan uw keukendeur. Bij het openen en sluiten zullen beiden deuren vervolgens langs elkaar heen slepen.

Standaard wordt deze Inventum koelkast geleverd als rechtsdraaiende uitvoering, maar indien gewenst is de draairichting om te zetten naar linksdraaiend.

Info van fabrikant

Inventum merk informatie Inventum IKK1785S inbouw koelkast - nis 178 cm.

Algemene informatie koeler:
- Energieklasse: F
- Totale netto inhoud: 300 liter
- Aantal draagplateaus: 5
- Aantal transparante groentelades: 2 verslades
- Deurvakken: 4
- Flessenvakken: 1
- Eierrekjes: 1
- Binnenverlichting: ja, LED
- Ontdooisysteem koelgedeelte: automatisch
- Fresh Cooling Systeem: ja
- Superkoelen: ja
- Bediening: digitale thermostaat
- Draairichting deur omkeerbaar: ja, scharnieren links

Technische gegevens koeler:
- Kleur: wit
- Afmetingen (hxbxd): 1770 x 540 x 540 mm
- Klimaatklasse: T/SN
- Aansluitwaarde: 98 watt
- Energieverbruik per jaar: 144 kWh
- Montage: sleepdeur
- Geluidsniveau: 40 dB(A)

Specificaties

Kenmerken koel/vries
Met BioFresh vers zone
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse F
Buitenmaten ( h x b x d )
mm.1770 x 540 x 540 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
1770-1778 x 560-570 x 560 mm.
Merk
Inventum
Soort
koelkast
Deur montage inbouw
Sleepdeur
Soort koelkast
Inbouw
Positie vriesgedeelte
Zonder vriesgedeelte
Inhoud koelgedeelte (liters)
300,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 178 cm
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM koelkast inbouw IKK1785S ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeldt heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaalt u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Super!

  1 november 2023
  ManonB


  Eerst een koelkast besteld. Helemaal soepel en goed verlopen! Super hulp van de mannen van De Schouw! Beoordeling klanten op Trustpilot Super!

  1 november 2023
  ManonB


  Door de goede zorgen ook een vaatwasser besteld en opnieuw super gedaan! Bedankt!
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Servicemonteurs hebben ons uitstekend geholpen!

  31 oktober 2023
  Shurandy Angel


  Ik werd opgebeld door De Schouw omdat de levering op de aangegeven datum niet haalbaar voor ze was, maar wel een dag later en toen de monteurs langskwamen - twee broers - deden ze hun uiterste best ons goed te helpen en ze gingen pas weg toen ik zei dat wij tevreden waren. Uitstekende service van uitstekende mannen.

  Ik raad ze zeker aan.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Kwaliteit / deskundig en klantvriendelijk

  29 oktober 2023
  Bernard F.


  Wederom ( ! ) alles op tijd en correct geleverd en conform afspraak ! Wat ook belangrijk is te weten dat er twee vrolijke ( komen met een lach binnen ( en hoeven ook niet meteen te beginnen met koffie of iets anders :) deskundige vakmensen het hebben geïnstalleerd. Ze werken ook als team goed samen waarbij 1 onopvallend en vriendelijk in de lead was Ook het contact met de winkel /verkoop en financiële afdeling en adviseurs van de Schouw Witgoed altijd goed.
  Lees op trustpilot.nl