SMEG 'landelijke' fornuizen: TR4110NNLK en TR4110CNLK

Om in te spelen op de vraag naar 'landelijke' fornuizen heeft SMEG twee nieuwe modellen geïntroduceerd: de TR4110NNLK1 (zwart) en de TR4110CNLK (creme). Het design van deze twee modellen is vergelijkbaar met merken als Falcon, Stoves, een beetje AGA e.d. Een volledig nieuw assortiment dus voor SMEG waarbij de jarenlange ervaring met het produceren van fornuizen en daarbij behorende kwaliteit gecombineerd wordt met een zeer fraai Italiaans afgewerkt design.

De nieuwe landelijke SMEG fornuis TR4110CNLK (creme) en TR4110NNLK (zwart)
De nieuwe landelijke SMEG fornuizen TR4110CNLK (creme) en TR4110NNLK (zwart)


Landelijke fornuizen

De nieuwe fornuizen van 110 cm. breed worden geleverd in twee kleuren in een breedte van 110 cm. De bovenzijde van het fornuizen zijn voorzien van 5 branders waarbij de wokbrander geheel links in het midden geplaatst is. Aan de rechter zijde zit een grillplaat (bakplaat).

Onder het kookgedeelte bevinden zich drie ovens: twee grote ovens en een aparte grilloven linksboven.

Desgewenst is het mogelijk om deze twee fornuizen te combineren met bijpassende achterwand en afzuigkap. Smeg heeft hiervoor specifieke modellen ontwikkeld. Bekijk de producten op onze website (zie de links onderaan deze pagina) voor een volledig overzicht van de producten en bijpassende accessoires).

Het kookgedeelte van de TR4110NNLK met links de wokbrander en rechts de grillplaat.
Het kookgedeelte van de TR4110NNLK met links de wokbrander en rechts de grillplaat.


Video:

SMEG heeft een video van de nieuwe fornuizen ontwikkeld welke u op onderstaand overzicht kunt vinden:

5 artikel(en)