Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen ook nog steeds thuis. Voor u en onze veiligheid: bezoek winkel op afspraak en bezorging en reparatie

Smeg TR4110 fornuis nu ook in zilvermetalic

Artikel geplaatst op: 16-06-2015
SMEG introduceerde in 2012 een volledig nieuw assortiment fornuizen van 110 cm. breed. Deze serie heeft een klassiek landelijke uitstraling en was leverbaar in de kleuren creme en zwart. Door het succes wordt hier nu ook de zilver metallic serie aan toegevoegd: de SMEG TR4110SNL.

De SMEG fornuizen serie TR4110 nu ook leverbaar in de kleur zilver metallic (TR4110SNL)
De SMEG fornuizen serie TR4110 nu ook leverbaar in de kleur zilvermetalic (TR4110SNL)


Verdere uitbreiding op komst

Naast de zilver metallic uitvoering is Smeg bezig met de ontwikkeling van meerdere modellen in dit voor SMEG nieuwe assortiment. Zo worden modellen in andere maatvoeringen binnenkort ook verwacht. Meer informatie hierover hopen wij u zo spoedig mogelijk bekend te kunnen maken.

Update

De Tradizionale serie van SMEG is nu ook leverbaar in 90 cm. breed en beschikbaar in twee uitvoeringen (TR90 en TR93 serie)
Bekijk de TR90 en TR93 modellen

5 artikel(en)


Smeg fornuizen - gerelateerde berichten:

Nieuwe Smeg Opera fornuizen: elegant en strakBetaalbaar Smeg inductie fornuis CG90IX9-1Koop het Smeg fornuis welke het beste bij u pastPortofino fornuizen van Smeg brengen kleur in uw keukenOntdek de Smeg C9GMXNLK9, C9GMANLK9 en C9GMNNLK9 fornuizenSmeg vernieuwd SNL-serie fornuizen