90 cm breed fornuis met elektrische oven of gasoven


1-28 of 249

1-28 of 249

Een 90 cm breed fornuis met elektrische oven

Veruit het grootste aanbod van 90 cm breed fornuis is uitgevoerd met een elektrische opwarming. Naast het feit dat elektrische ovens veel meer functie mogelijkheden biedt (denk aan onder/bovenwarmte, grill, hetelucht) is deze ook veel nauwkeurig in te stellen. Tel daarbij de mogelijkheden voor combinatie met een magnetron of stoomfunctie bij op en u zult begrijpen waarom de elektrische oven het meest verkocht is in Nederland.

Een 90 cm breed fornuis met gasoven

Soms krijgen we nog wel eens de vraag van de echte kookliefhebber die op zoek is naar een 90 cm breed fornuis met gasoven. Vaak zijn ze verbaasd voor het feit dat zo'n 90 cm breed fornuis bijna niet meer te krijgen is, maar helaas is dat zo. Doordat elektrische ovens zoveel verschillende functies bieden en veel gerichter zijn in te stellen kiezen de meeste mensen hiervoor. Maar wist u dat een gasoven een veel hogere luchtvochtigheid heeft waardoor vlees, vis e.d. malser bereid kan worden? En wist u dat een gasoven tegenwoordig ook automatisch ontsteekt?

Bij de verbranding van gas komt vocht vrij welke zorgt voor een prettigere warmte voor de bereiding van vlees, vis en andere gerechten. Door de hogere luchtvochtigheid blijven uw producten mals en drogen niet uit.