Boretti fornuizen van 70 cm breed met puro ovendeur


4 artikel(en)

4 artikel(en)

Een 70 cm breed fornuis van Boretti

Een Boretti 70 cm breed fornuis staat voor een fraai design gecombineerd met een goede kwaliteit. Met goede specificaties heeft een Boretti 70 cm breed fornuis een meerwaarde voor iedere keuken. Daarnaast zijn de producten van Boretti onderscheidend in design en kunnen diverse apparaten in ieder gewenste kleur worden uitgevoerd.
Door deze kernwaardes en mogelijkheden biedt een Boretti 70 cm breed fornuis dan ook een betrouwbare optie waar u vele jaren plezier van kunt verwachten.


Boretti fornuizen met Puro ovendeur

Eén van de meest succesvolle ontwikkelingen in de vormgeving van Boretti fornuizen is de toevoegen van de Puro ovendeur. Deze deur is enkele jaren beschikbaar en vormt de basis van veel verkochte fornuizen. De Puro ovendeur heeft een strakke stoere vormgeving waarbij om het venster in het midden een kader geplaatst is. Deze kader is strak, maar de binnenste hoeken en hebben een kleine afronding.

Beschikbaar bij alle serie fornuizen
Vanwege de unieke vormgeving zijn de Puro ovendeuren op alle serie Boretti fornuizen leverbaar. Van de scherp geprijsde Inizio serie tot aan de luxe Quadra en Majestic serie. Net als bij de Panorama ovendeur wordt ook de Puro ovendeur alleen gecombineerd met het roestvrijstalen beslag. Dit beslag omvat de grote rvs knoppen welke vanwege het stoere design perfect te combineren zijn met de Puro ovendeur.Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1727 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5