Boretti fornuizen van 70 cm breed met chroom beslag


4 artikel(en)

4 artikel(en)

Een 70 cm breed fornuis van Boretti

Een Boretti 70 cm breed fornuis staat voor een fraai design gecombineerd met een goede kwaliteit. Met goede specificaties heeft een Boretti 70 cm breed fornuis een meerwaarde voor iedere keuken. Daarnaast zijn de producten van Boretti onderscheidend in design en kunnen diverse apparaten in ieder gewenste kleur worden uitgevoerd.
Door deze kernwaardes en mogelijkheden biedt een Boretti 70 cm breed fornuis dan ook een betrouwbare optie waar u vele jaren plezier van kunt verwachten.


Chroom beslag voor klassieke vormgeving

Voor de landelijk / klassieke keuken biedt Boretti een brede invulling als het fornuizen betreft. Door de keuzemogelijkheden van ovendeur, beslag en de kleur van het fornuis kan bijna helemaal naar wens het fornuis opgebouwd worden. Kiest u bijvoorbeeld voor een Classico ovendeur (met toogvormige ovendeur) dan kunt u dit fraai combineren met chroom beslag. Naast de klassieke uitstraling en vormgeving van de ovengreep, krijgt u ook bijpassende chromen knoppen. Deze knoppen hebben eveneens een fraaie klassieke vormgeving en zijn - mede vanwege de grootte van de knoppen - prettig in gebruik.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1728 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5