100 cm breed fornuis met dual Fuel wokbrander


4 artikel(en)

4 artikel(en)

Echt wokken op een Dual Fuel wokbrander

Naast een zeer hoog vermogen waarmee vlees, vis e.d. direct dicht schroeit, is ook het goed kunnen regelen van de warmte belangrijk bij het wokken. Deze beide aspecten maken de Dual Fuel wokbrander tot een interessante toevoeging voor elk Boretti 100 cm breed fornuis.

Techniek van DualFuel
Een wokbrander bestaat uit twee ringen: de binnenste en de buitenste ring. Bij een normale wokbrander wordt tijdens de ontsteking direct beide ringen ontstoken. Een Dual Fuel wokbrander heeft echter de mogelijkheid om de binnenste en de buitenste ring apart van elkaar te bedienen. Daardoor kan de temperatuur veel beter naar wens geregeld worden.

Ook praktisch voor sudderen
Bijkomend voordeel van deze mogelijkheid is da ook alleen de kleine binnenste ring ontstoken kan worden. Als deze vervolgens op de laagste stand gezet wordt, heeft u een hele kleine warmtebron. Ideaal voor het sudderen van gerechten. Daarmee is deze DualFuel brander dus veelzijdiger dan een normale wokbrander.Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1728 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5