Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen ook nog steeds thuis. Voor u en onze veiligheid: bezoek winkel op afspraak en bezorging en reparatie

Tip: de dual fuel wokbrander van Boretti kan ook sudderen

Artikel geplaatst op: 14-11-2015 | update datum: 07-11-2015
Bij de aanschaf van een fornuis of kookplaat wordt er vaak gevraagd naar een wokbrander. Het gehele principe van wokken is gebaseerd op het snel dichtschroeien van het vlees, groente vis e.d. en - naast een goede wokpan / wadjang - heeft u natuurlijk ook een brander met zeer veel vermogen voor nodig.

De BORETTI dual fuel wokbrander is tevens geschikt voor sudderen
De Boretti dual fuel wokbrander is tevens geschikt voor sudderen


Dual Fuel

Op een aantal Boretti fornuizen en kookplaten is een unieke wokbrander geplaatst waarbij de binnenste en de buitenste ring apart van elkaar bediend kunnen worden. Groot voordeel van deze constructie is dat naast een zeer hoog vermogen (de Boretti wokbrander heeft een capaciteit van 5,0 kW) ook een zeer laag vermogen behaald kan worden. Hiervoor dient alleen de binnenste kleine ring ontstoken te worden. Op deze wijze kunt u naast het gebruik van deze brander als wokbrander dus ook deze brander als sudderbrander gebruiken.

Bediening

De fornuizen uitgevoerd met een Dual Fuel wokbrander worden veelal bediening door middel van twee aparte knoppen. Een knop voor het ontsteken en instellen van de kleine binnenste ring en een aparte knop voor het ontsteken en bedienen van de buitenste ring. Zodoende zijn fornuizen welke uitgevoerd zijn met een DF wokbrander eenvoudig te herkennen: deze fornuizen beschikken over één knop meer dan het aantal branders op het fornuis.

1-16 of 17


Boretti - gerelateerde berichten:

Nieuwe Boretti Toscana en Milano fornuizenOntdek de Boretti Puro 500 plasmafilterBoretti Toscana gas- en inductie fornuizenNieuwe lijn Boretti inbouw apparatuur: Collezione MaggioreNieuwe pannen en pannenset van BorettiBoretti klokje van fornuis en oven instellen