Boretti toscana fornuizen


19 artikel(en)

19 artikel(en)

Een fornuis van Boretti

Een Boretti fornuis staat voor een fraai design gecombineerd met een goede kwaliteit. Met goede specificaties heeft een Boretti fornuis een meerwaarde voor iedere keuken. Daarnaast zijn de producten van Boretti onderscheidend in design en kunnen diverse apparaten in ieder gewenste kleur worden uitgevoerd.
Door deze kernwaardes en mogelijkheden biedt een Boretti fornuis dan ook een betrouwbare optie waar u vele jaren plezier van kunt verwachten.


Boretti Toscana serie

De Linea Toscana is de nieuwste serie fornuizen van Boretti uitgevoerd in drie verschillende uitvoeringen. Deze scherp geprijsde fornuizen zijn leverbaar met gas of inductie kookvlak. Bij de keuze voor inductie is deze uitgevoerd met 4 kookzones. Hierdoor zijn de inductie fornuizen met dubbele oven aan te sluiten op een standaard 3 x 230 Volt aansluiting (zekering 16 Amp) omdat de aansluitwaarde slechts 11,2 kW is. Een eigenschap bij de CFBI902-serie om te onthouden.

Fornuizen met 1, 2 of 3 ovens
De Toscana serie biedt voor ieder wat wils, zo is de 901 serie uitgevoerd met een enkele ruime oven, de 902 serie met twee ovens en de 903 serie zelfs met drie ovens. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en de manier waarop u graag kookt kunt u dus een bijpassend fornuis selecteren.

Design De Toscana serie wordt geleverd in de kleuren roestvrijstaal, zwart, antraciet en oud-wit, waarbij de laatste twee kleuren ook nog eens over een antraciet gekleurde vangschaal beschikken. Het fornuis is verder geplaatst op telescopisch verstelbare poten, heeft grote rvs met zwarte knoppen en beschikken over een puro ovendeur.


Algemene kenmerken van de Linea Toscana

- Gas (5 branders) of inductie (4 zones) - Professionele messing branders - Duel Fuel wokbrander - Vangschaal uit één geheel - 250 grden oven - Koele deur, dubbele glaslaag - Draaispit - 1 set telescopische geleiders in oven (n.v.t. op CFBG903 serie) - Opbergruimte met klep - Inclusief opzetplint (afneembaar) - Verkrijgbaar in RVS, antraciet, zwart en oud-witKlanten beoordelen ons als uitstekend: 1720 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5