Samsung Addwash - wasgoed bijvullen tijdens het programma

Artikel geplaatst op: 24-05-2016
U heeft het wasgoed gesorteerd en de was vervolgens in de wasmachine geplaatst. Wasmiddel erin, programma instellen en de wasmachine starten. U draait zich om en .... daar liggen nog een paar sokken welke erbij gemoeten hadden. Sommige merken bieden dan nog de mogelijkheid om via een pauze functie het programma te onderbreken waarna vervolgens de deur geopend kunnen worden. Echter kan dit maar bij een paar merken en alleen direct aan het begin. Dus ook niet als u een kwartier later met de handdoek in uw handen loopt welke ook nog bij de was gekunt had.

Samsung Addwash wasmachine


Dit veel voorkomende probleem in de praktijk heeft Samsung opgepakt. En daar een simpele maar daardoor juist briljante oplossing voor gevonden. De Samsung Addwash. Een nieuwe serie Samsung wasmachines welke uitgevoerd zijn met een klep in de deur van de wasmachine. Daardoor is het mogelijk om - tot ver in het programma - wasgoed toe te voegen aan de draaiende was. Zonder dat u daarvoor moet wachten (binnen 2 seconden is het al mogelijk) en zonder dat u daarvoor de hele deur dient te openen. Een recht toe recht aan oplossing welke een herkenbaar probleem echt oplost.Verbinding van Addwash met uw telefoon via Wifi

De luxere Samsung Addwash wasmachines hebben de mogelijkheid voor een verbinding via Wifi met uw telefoon. Daarmee is het mogelijk de wasmachine op afstand te starten, de actuele status van de Addwash functie af te lezen en af te kunnen lezen wanneer het wasprogramma geëindigd is. Om deze functie te activeren is het belangrijk eenmalig een koppeling tussen telefoon en Samsung Addwash wasmachine tot stand te brengen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.