Samsung POWERstick Pro: de handigste stofzuiger

Artikel geplaatst op: 01-02-2019
Samsung introduceert de POWERstick PRO
Veelgehoorde ergernissen aan normale stofzuigers zijn het snoer en het gewicht. Steeds meer consumenten zijn daarom op zoek naar een oplossing hiervoor. Niet meer beperkt worden door een snoer en geen gesleep met een zware stofzuiger. Samsung biedt deze oplossing met de snoerloze POWERstick PRO, de VS8000. Geen restricties meer door een snoer, maar wel met de kracht van een reguliere stofzuiger.


Ontdek de nieuwe Samsung POWERStick Pro stofzuigers aan de hand van de volgende onderwerpen:
Waarom de POWERstick PRO?

Waarom de POWERstick PRO?

De markt voor snoerloze steelstofzuigers is gestegen van €15,1 miljoen in 2016, naar €26,4 miljoen in 2017. Dit is een groei van maar liefst 75%! Logisch, want consumenten zijn steeds meer op zoek naar producten die het leven vergemakkelijken en ontzorgen.

Daarnaast blijkt uit deze cijfers dat voor de consument 3 punten doorslaggevend zijn bij de keuze voor een nieuwe stofzuiger: goede zuigkracht, laag gewicht en laag geluidsniveau. Deze voordelen vind je allemaal terug in de POWERstick PRO, wat deze stofzuiger de complete vervanging maakt van de traditionele stofzuiger met snoer.

DE KRACHT VAN DE POWERSTICK PROExtreem krachtig

Extreem krachtig

Zoals al aangegeven is zuigkracht erg belangrijk voor de consument, voor alle stofzuigers. De POWERstick PRO genereert maar liefst 150 W zuigkracht, dankzij de krachtige 450 W Digital Inverter Motor. Deze motor vind je al terug in andere Samsung producten en zit nu dus ook verwerkt in de POWERstick PRO. Deze motor draait extreem snel en minimaliseert luchtweerstand, wat 150 W zuigkracht mogelijk maakt. Hoe krachtig is dat nou precies?

Ter vergelijking: dit is even krachtig als een aantal van onze huidige sledestofzuigers met snoer. Vandaar dat je met de POWERstick PRO dus meer gemak ervaart, zonder in te leveren op zuigkracht. De zuigkracht wordt optimaal verdeeld over de vloer, dankzij de gemotoriseerde turbo borstel met borstelharen die zelfs tot diep in het tapijt doordringen.

ERVAAR GEMAK MET DE POWERSTICK PROGebruiksduur (batterij)

Gebruiksduur (batterij)

De stofzuiger is voorzien van een 32,4 V lithium-ion batterij, waarmee je tot 40 minuten kunt stofzuigen in de normale stand. Voldoende dus voor de meeste huishoudens. En doordat de batterij automatisch weer oplaadt zodra je de stofzuiger ophangt in de muurbevestiging, kan je nooit vergeten de batterij op te laden.

Daarnaast is de batterij ook nog verwisselbaar, wat betekent dat consumenten extra batterijen kunnen aanschaffen om zo de gebruiksduur te verdubbelen naar een maximum van 80 minuten. De batterij kan ook los worden opgeladen in het oplaadstation, terwijl de consument weer verder stofzuigt met de extra batterij. Handig voor de consument en weer een mooie bijverkoop voor jou.
Flexibele handgreep

Flexibele handgreep

Naast de extreme zuigkracht van de POWERstick PRO, is ook de flexibiliteit erg belangrijk. De stofzuiger is namelijk voorzien van een flexibele handgreep die ergonomisch ontworpen is. Via een knop op de handgreep maakt het handvat een diepere hoek tot 50 graden. Hierdoor kan de stofzuiger platter op de vloer en kun je dus makkelijker onder je meubilair stofzuigen.

Belangrijk hierbij is, dat de borstel daarbij niet loskomt van de grond en zuigkracht dus goed behouden blijft. Daarnaast voorkom je hiermee spanning op je rug en polsgewrichten. Ook hoef je minder diep door je knieën te zakken om bijvoorbeeld onder je bed schoon te maken.
Onderhoud

Onderhoud

De stofzuiger maakt niet alleen goed schoon, maar is ook schoon in onderhoud. De EZClean-technologie van onze POWERstick VS6000 modellen is doorgetrokken op de POWERstick PRO VS8000 modellen. Hierdoor kun je de borstel gemakkelijk los klikken en volledig verwijderen, zonder je handen vies te maken. Haren zijn zo dus snel te verwijderen.

Daarnaast kun je ook het stofreservoir in 3 stappen eenvoudig legen:
- haal het reservoir met één klik los van de stofzuiger, trek aan de hendel en schud de bak leeg.
- Vervolgens kun je hem ook eenvoudig afspoelen onder de kraan.
- Ook het motorfilter kun je reinigen onder de kraan; belangrijk voor optimaal behoud van zuigkracht.

Even laten drogen, en je kunt weer aan de slag.
Allergieën

Allergieën

De stofzuiger is niet alleen voorzien van een motorfilter, maar ook een uitblaasfilter met HEPA-filtratie. Dit zorgt ervoor dat minimaal 99,9% van de uitgeblazen lucht weer stofvrij is. Dit is onderzocht en bevestigd door het SLG en de Britse Allergie Stichting. Hierdoor is de POWERstick PRO dus zeer geschikt voor mensen met allergieën.

Accessoires

Ook op het gebied van accessoires doet de POWERstick PRO niet onder voor een stofzuiger met snoer. De stofzuiger heeft namelijk een passend opzetstuk voor elke ondergrond.


Afhankelijk van het type krijg je namelijk meegeleverd:

- Een kierenzuigmond (standaard): om bijvoorbeeld tussen de spleten van je bank te stofzuigen. Ook handig voor de kleine ruimtes naast je meubels.
- Combinatieborstel (standaard): een stofborstel met een harde en zachte kant, die je kunt afstellen op elke ondergrond. Gebruik bijvoorbeeld de zachte kant voor je dressoirkast en de harde kant voor je raamkozijn.
- Flexibel opzetstuk (optioneel): een buigzaam hulpstuk, waarmee je bovenop je kastjes kunt schoonmaken. Valt bijvoorbeeld ook te combineren met de combinatieborstel.
- Mini turbo borstel (optioneel): een gemotoriseerde borstel voor het verwijderen van dierenharen en vuil dat vastzit in weefsels; bijvoorbeeld je bank. De Anti-Tangle techniek zorgt ervoor dat de haren zich niet vastdraaien in de borstel.
- Parketborstel (optioneel): deze is omhult met zacht nylonweefsel, dat je harde vloer extra beschermt tegen beschadigingen.


accessoires

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.