Samsung wasmachine


8 artikel(en)

8 artikel(en)

Een wasmachine van Samsung

Het sterkst groeiende merk van de laatste jaren is Samsung. Dit merk combineert innovaties met een zeer scherpe prijsstelling. De Samsung wasmachine biedt een zeer eenvoudige en overzichtelijk bediening gecombineerd met functionele oplossingen. Door ook zeer nadrukkelijk rekening te houden met het milieu heeft u met een Samsung wasmachine een zeer interessante optie.


Onderscheidende eigenschappen van Samsung wasmachines

Een Samsung wasmachine is vrijwel in elke prijsklasse verkrijgbaar. Al vanaf een kleine 500 euro heeft u een basis model, terwijl het topmodel voor bijna tweeduizend euro in de lijst staat. Bekende items hierbij zijn:

Keramisch verwarmingselement

Omdat veelal op televisie gesproken wordt over kalkaanslag op het verwarmingselement heeft Samsung een keramische element ontwikkeld. Deze is minder poreus en minder vatbaar voor kalk en water. Hierdoor blijft op langere termijn de prestaties van het element gewaarborgd.

EcoBubble

Bijna alle Samsung wasmachines zijn tegenwoordig uitgevoerd met de EcoBubble technologie. Deze techniek maakt het mogelijk om ook op lage temperaturen goede wasresultaten te behalen. En daarmee kunt u zowel voor het milieubelasting als voor uw eigen portemonnee besparen. Maar hoe werkt deze EcoBubble techniek? Door water en schuim te mengen voordat de cyclus begint ontstaan reinigende bubbels welke sneller doordringen in het weefsel. Daardoor kan op lagere temperaturen effectiever gewassen worden.

Inverter motor

Veel Samsung wasmachines zijn voorzien van een koolborstelloze inverter motor. Doordat deze motor veel minder aan slijtage onderhevig is, zal dit de levensduur ten goede komen. Daarnaast is een inverter motor veel stiller in gebruik en verbruikt deze veel minder energie. Zo is het mogelijk dat ook de basis machines in het assortiment van Samsung beschikken over een A++ en zelfs een A+++ energielabel.

De nieuwe Samsung Crystal Blue serie

Onlangs heeft Samsung de Crystal Blue serie gelanceerd. Een top serie uitgevoerd in een strak minimalistisch design welke voorzien zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Zo beschikken al deze machines standaard over een kristal blauwe deur, EcoBubble systeem (goed wasresultaat bij wassen op lagere temperaturen) en het nieuwe Auto Optimal Wash systeem. Dankzij vier sensoren is het wasresultaat nog verder verbeterd. Daarnaast zijn een paar machines zelfs voorzien van Full TouchScreen bediening en het Smart Control systeem waarbij de bediening met een smartphone tot de mogelijkheden behoort.