How to: Verbind uw Samsung Addwash wasmachine met wifi telefoon

Artikel geplaatst op: 12-09-2016 | update datum: 18-09-2016
Onlangs heeft Samsung de Addwash wasmachine geintroduceerd. Een enerzijds eenvoudig maar juist daardoor een heel doeltreffend concept. Via een geavanceerde opening in de deur van de wasmachine kan eenvoudig een vergeten sok, handdoek of ander kledingstuk aan de was worden toegevoegd.

How to: verbind uw Samsung Addwash wasmachine met wifi telefoonHow to: verbind uw Samsung Addwash wasmachine met wifi telefoon


Samsung Addwash wasmachine met Wifi verbinding naar telefoon

De luxere Samsung Addwash wasmachines zijn voorzien van een wifi connectie met uw smartphone. Daarmee kunt u de wasmachine starten, wordt aangegeven wanneer het programma is afgelopen en kunt u de AddWash status bekijken: gedurende het wasprogramma wordt aangegeven tot wanneer uw wasgoed via de AddWash functie kunt toevoegen.

Om deze koppeling tussen telefoon en Addwash wasmachine tot stand te brengen dient eenmalig de verbinding tussen beide apparaten gemaakt te worden. In onderstaand diagram is op eenvoudige wijze uitgelegd hoe u dit kunt instellen. Houdt u er rekening mee dat u voor deze koppeling een Samsung Account dient te hebben.


Samsung AddWash wasmachine met Wifi verbinding naar telefoon
Samsung AddWash wasmachine met Wifi verbinding naar telefoon


De bediening van de Addwash wasmachine via de telefoon

Ook voor de bediening is een handig diagram opgesteld. Door simpelweg de stappen te volgen kunt u de actuele informatie over het programma van de wasmachine op uw telefoon aflezen. Tevens is het mogelijk de wasmachine met uw smartphone te starten.


De bediening van de Addwash wasmachine via de telefoon
De bediening van de Addwash wasmachine via de telefoon

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.