Miele W1 met PowerWash, Capdosing en TwinDos

Artikel geplaatst op: 16-01-2014
MIELE heeft op de IFA 2013 in Duitsland het nieuwe assortiment wassen en drogen gelanceerd, welke in januari 2014 ook actief wordt op de Nederlandse markt. Interessant om te weten zijn de technische vernieuwingen welke u - naast het geheel vernieuwde design - van MIELE mag verwachten. Zo introduceert MIELE het PowerWash systeem: schoner, sneller en zuiniger wassen door de PowerDouche; het TwinDos doseer systeem: een automatische dosering met twee fasen en CapDosing: speciale doseercaps voor speciale textielsoorten en toepassingen.

Nieuwe MIELE wasmachines met PowerWash, TwinDos, CapDosing en geheel nieuw design
Nieuwe MIELE wasmachines met PowerWash, TwinDos, CapDosing en geheel nieuw design


PowerWash

Het PowerWash-systeem herdefinieert het wasproces. De reinigingsprestaties en de wassnelheid zijn van ongekend niveau. PowerWash dankt zijn superieure prestaties aan twee unieke kenmerken: PowerShower en QuickPowerWash.

Het doordachte principe van PowerShower van Miele zorgt voor een effectieve verwijdering van vuil en een buitengewoon wasresultaat. Het wasgoed wordt namelijk sneller bevochtigd en door de unieke sopcirculatie wordt de werking van het wasmiddel maximaal benut. Het resultaat is een zichtbaar schonere was. Met QuickPowerWash garandeert een Miele wasmachine een eersteklas wasresultaat in een recordtijd. Namelijk in minder dan 60 minuten wasresultaat A !

Dankzij o.a. de PowerShower bij de PowerWash functie haalt u een wasresultaat A in minder dan 60 minuten.
Dankzij o.a. de PowerShower bij de PowerWash functie haalt u een wasresultaat A in minder dan 60 minuten.


TwinDos

Het TwinDos-systeem is het eerste automatische doseersysteem, bestaande uit twee fasen. Met een druk op de knop altijd het juiste vloeibare wasmiddel voor de beste wasresultaten.

Het TwinDos systeem kan gebruikt worden met UltraPhase 1 en UltraPhase 2 wasmiddel van MIELE, of met regulier vloeibaar wasmiddel of wasverzachter van uw eigen favoriete merk. Voor de beste resultaten gebruikt u het speciale wasmiddel van Miele, vervolgens doseert het TwinDos-systeem geheel automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel op het ideale moment tijdens het wasproces. Of het nu gaat om bonte of witte was, het TwinDos systeem doseert het beste vloeibare wasmiddel voor uw wasgoed.

Nieuw. Miele TwinDos, het beste systeem voor vloeibaar wasmiddel
Nieuw. Miele TwinDos, het beste systeem voor vloeibaar wasmiddel


CapDosing

Miele-caps bieden de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma's en toepassingen. U plaatst een cap eenvoudigweg in de wasmiddellade. De wasautomaat doseert vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces.

Nieuw: MIELE CapDosing. Praktisch dosering wasmiddel beschikbaar voor zes speciale wasmiddelen, drie wasverzachters en een BoosterNieuw: MIELE CapDosing. Praktisch dosering wasmiddel beschikbaar voor zes speciale wasmiddelen, drie wasverzachters en een Booster


Het brede assortiment Miele caps biedt voor iedere speciale toepassing het geschikte middel: zes speciale wasmiddelen voor CapDosing: (Sport, Dons, Outdoor, WoolCare, SilkCare en Impregneermiddel), drie wasverzachters (Aqua, Nature en Cocoon) en een Booster voor het verwijderen van hardnekkig vuil.

Nieuwe designs

MIELE heeft naast diverse technische vernieuwingen ook twee geheel nieuwe designs geintroduceerd: de ChromeEdition en de WhiteEdition.

De ChromeEdition is een elegant, klassiek design met ronde deur met chromen ring en kijkglas. U kunt hierbij kiezen voor een recht- of schuingeplaatst bedieningspaneel.

Foto van het nieuwe MIELE ChromeEdition design, beschikbaar op de wasmachine en drogers
Foto van het nieuwe MIELE ChromeEdition design, beschikbaar op de wasmachine en drogers


De WhiteEdition heeft een innovatief, fris design met een dynamische gewelf front met een ronde, witte design deur. Zowel de was- en droogautomaat zijn voorzien van een kijkglas en recht paneel met chroomaccenten.

Foto van het nieuwe MIELE WhiteEdition design, beschikbaar op de wasmachine en drogers Foto van het nieuwe MIELE WhiteEdition design, beschikbaar op de wasmachines en drogers.

1-36 of 41