Miele logo

Miele, Immer Besser

Miele is het witgoed merk met de hoogste naamsbekendheid in Nederland. Het merk neemt al jarenlang een vooraanstaande positie in op de Nederlandse witgoed en keuken markt. Ontdek de de kwaliteit, het gebruiksgemak en het brede assortiment.

 
 

Productnieuws

Miele CM7 vrijstaande koffiemachine Ontdek de nieuwe vrijstaande CM7 koffiemachines

Miele heeft onlangs opnieuw de lijn vrijstaande koffiemachines vernieuwd. Met de komst van de Miele CM7 serie is de eerste koffieautomaat geïntroduceerd welke - naast hoogwaardige bereidingen van diverse koffiespecialiteiten - ook expert is op het gebied van thee.

 
De nieuwe 45 cm hoge wijnklimaatkast PanoramicDesign in een nieuwe samenstelling

De nieuwe KWT 6112 iG van Miele is 45 cm hoog en past perfect binnen het design van de generatie 6000 inbouwapparaten van Miele. Hierdoor is het nu ook mogelijk één of twee 45 cm inbouwapparaten van Miele te combineren met deze nieuwe greeploze wijnklimaatkast. De wijnklimaatkast beschikt over een inhoud van 46 liter, waardoor er maar liefst 18 wijnflessen in bewaard kunnen worden.

 
G 6000 EcoFlex-vaatwassers met QuickPowerWash G 6000 EcoFlex-vaatwassers met QuickPowerWash

Het verbluffend snelle 58-minuten-programma
Behandel uw dierbare spullen met de grootst mogelijke zorg. Vertrouw het toe aan de Miele G 6000 EcoFlexafwasautomaat. Dankzij QuickPowerwash en de UltraTabs Multi is de favoriete drinkbeker al na 58 minuten klaar voor gebruik! En dat zelfs bij reinigingsklasse A. Bekijk modellen

 
Miele Blackboard edition koelkast Miele Blackboard Edition koelkast

De vrijstaande koel-diepvrieskasten uit de K 20.000-serie vallen op door het moderne design, de geïntegreerde grepen, de uitstekende vershoudsystemen en het lage energieverbruik. Bovendien zijn de nieuwe koel-diepvrieskasten beschikbaar met zeer hoogwaardige glazen fronten in briljantwit of obsidiaanzwart. Zo biedt Miele een perfecte integratie met de inbouwapparaten uit de generatie 6000.