Miele logo

Miele, Immer Besser

Miele is het witgoed merk met de hoogste naamsbekendheid in Nederland. Het merk neemt al jarenlang een vooraanstaande positie in op de Nederlandse witgoed en keuken markt. Ontdek de de kwaliteit, het gebruiksgemak en het brede assortiment.

 
 

Productnieuws

Miele CM7 vrijstaande koffiemachine Ontdek de nieuwe vrijstaande CM7 koffiemachines

Miele heeft onlangs opnieuw de lijn vrijstaande koffiemachines vernieuwd. Met de komst van de Miele CM7 serie is de eerste koffieautomaat geïntroduceerd welke - naast hoogwaardige bereidingen van diverse koffiespecialiteiten - ook expert is op het gebied van thee.

 
De nieuwe 45 cm hoge wijnklimaatkast PanoramicDesign in een nieuwe samenstelling

De nieuwe KWT 6112 iG van Miele is 45 cm hoog en past perfect binnen het design van de generatie 6000 inbouwapparaten van Miele. Hierdoor is het nu ook mogelijk één of twee 45 cm inbouwapparaten van Miele te combineren met deze nieuwe greeploze wijnklimaatkast. De wijnklimaatkast beschikt over een inhoud van 46 liter, waardoor er maar liefst 18 wijnflessen in bewaard kunnen worden.

G 6000 EcoFlex-vaatwassers met QuickPowerWash G 6000 EcoFlex-vaatwassers met QuickPowerWash

Het verbluffend snelle 58-minuten-programma
Behandel uw dierbare spullen met de grootst mogelijke zorg. Vertrouw het toe aan de Miele G 6000 EcoFlexafwasautomaat. Dankzij QuickPowerwash en de UltraTabs Multi is de favoriete drinkbeker al na 58 minuten klaar voor gebruik! En dat zelfs bij reinigingsklasse A.
Bekijk modellen

 
Miele Blackboard edition koelkast Miele Blackboard Edition koelkast

De vrijstaande koel-diepvrieskasten uit de K 20.000-serie vallen op door het moderne design, de geïntegreerde grepen, de uitstekende vershoudsystemen en het lage energieverbruik. Bovendien zijn de nieuwe koel-diepvrieskasten beschikbaar met zeer hoogwaardige glazen fronten in briljantwit of obsidiaanzwart. Zo biedt Miele een perfecte integratie met de inbouwapparaten uit de generatie 6000.

 


Acties

Ontdek de actuele acties en aanbiedingen voor de volgende Miele apparatuur:


Tot 150 euro refund op Miele Active vaatwassers

Kiest u voor 31 december 2017 voor een speciale Active-vaatwasser van Miele, dan ontvangt u tot maar liefst € 150,- retour ! Bekijk de actiemodellen
 


De kwaliteit van Miele

De kwaliteit van Miele

Hoogwaardige kwaliteit vormt de basis van elke Miele apparaat. Aan dit gegeven wordt onder geen enkele omstandigheid concessies gedaan. Welke apparaat u dan ook van Miele koopt, u bent verzekerd van gebruiksgemak en kwaliteit. En dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar elke dag weer comfort en gemak. Miele, Er is geen betere.

 
De techniek van Miele

De techniek van Miele

Naast de kwaliteit - welke mede bepaald wordt door de techniek - staat Miele ook bekend om haar unieke product ontwikkelingen. Diverse introducties hebben het gebruiksgemak, de mogelijkheden en het verbruik van Miele apparatuur sterk verbeterd. Technologische ontwikkelingen welke u ook de aankomende jaren zullen blijven verrassen.

 
Het gebruiksgemak van Miele

Het gebruiksgemak van Miele

Kwaliteit van een product wordt niet alleen bepaald door techniek. Juist het optimaal kunnen gebruiken van het apparaat laat de echte kwaliteit tot uiting komen. Dit gegeven vraagt om een simpele bediening. Uitgebreide mogelijkheden dienen vertaald te worden naar voor de hand liggende oplossingen. En daar is Miele zeer sterk is.

 
Het design van Miele

Het design van Miele

Bij de ontwikkeling van apparatuur speelt design een belangrijke rol. Doordat combinaties van apparatuur met keukens of andere items gemaakt dienen te worden is zorgvuldigheid vereist. Zeker bij het ontwikkelen van nieuwe lijnen. Inventariseren van wensen, luisteren en testen zijn dan ook bepalende factoren in dit proces. En mede daardoor is een Miele perfect te integreren en te combineren.