miele logo

Miele, de nummer 1 in wassen, drogen en koken


Miele, Immer besser. Het motto van het merk benadrukt direct de kwaliteit en het streven van Miele naar steeds betere kwaliteit. En juist die ambitie is merkbaar door alle geledingen van het bedrijf. Al vanaf het punt van ontwikkeling tot uiteindelijk het verlenen van service: kwaliteit staat voorop en dient onder alle omstandigheden geboden te worden. Niet gek dan ook dat Miele één van de meest gewaardeerde witgoed- en keukenmerken in Nederland is. Deze uitspraak wordt ondersteund door het hoge percentage van de weder aankoopbereidheid: 95% van de consumenten die een Miele gehad heeft overweegt om opnieuw een Miele aan te schaffen. Kortom, ontdek zelf de kwaliteit van dit Duitste merk...

Miele producten:

Contactgegevens Miele :

Bezoekadres showroom:
De Limiet 2
4131 NR Vianen

Adresgegevens:
Postbus 166
4130 ED VIANEN

Contactgegevens:
T: (0347) 37 89 11
W:

Service dienst:
T: (0347) 37 88 88


De kwaliteit van Miele

De kwaliteit van Miele

Hoogwaardige kwaliteit vormt de basis van elk Miele apparaat. Aan dit gegeven wordt onder geen enkele omstandigheid concessies gedaan. Welke apparaat u dan ook van Miele koopt, u bent verzekerd van gebruiksgemak en kwaliteit. En dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar elke dag weer comfort en gemak. Miele, Er is geen betere.

De techniek van Miele

De techniek van Miele

Naast de kwaliteit - welke mede bepaald wordt door de techniek - staat Miele ook bekend om haar unieke product ontwikkelingen. Diverse introducties hebben het gebruiksgemak, de mogelijkheden en het verbruik van Miele apparatuur sterk verbeterd. Technologische ontwikkelingen welke u ook de aankomende jaren zullen blijven verrassen.

Het gebruiksgemak van Miele

Het gebruiksgemak van Miele

Kwaliteit van een product wordt niet alleen bepaald door techniek. Juist het optimaal kunnen gebruiken van het apparaat laat de echte kwaliteit tot uiting komen. Dit gegeven vraagt om een simpele bediening. Uitgebreide mogelijkheden dienen vertaald te worden naar voor de hand liggende oplossingen. En daar is Miele zeer sterk is.

Het design van Miele

Het design van Miele

Bij de ontwikkeling van apparatuur speelt design een belangrijke rol. Doordat combinaties van apparatuur met keukens of andere items gemaakt dienen te worden is zorgvuldigheid vereist. Zeker bij het ontwikkelen van nieuwe lijnen. Inventariseren van wensen, luisteren en testen zijn dan ook bepalende factoren in dit proces. En mede daardoor is een Miele perfect te integreren en te combineren.
Miele wasmachines en drogers

De eerste en vaak belangrijkste keuze voor de aanschaf van een Miele wasmachine is de keuze tussen een voorlader en bovenlader. Een bovenlader is erg praktisch met plaatsen aangezien deze minder breed is dan een voorlader. Ook de handigheid van het in- en uitladen kan een reden zijn om te kiezen voor een bovenlader. U hoeft dan namelijk niet steeds te bukken.

Een voorlader heeft het voordeel dat er minder water wordt gebruikt en dat een wasdroger vaak bovenop de wasmachine kan worden geplaatst. Dit bespaart ruimte. Het hangt uiteraard van uw persoonlijke situatie af of dit belangrijk voor u is. Als u voor de meest energiezuinige wasdroger van Miele wilt gaan dan kiest u voor de warmtepompdroger. Deze zijn wel hoger in de aanschafprijs dan een afvoerdroger. Wanneer u niet heel veel geld wilt uitgeven dan een droger dan is de afvoerdroger een goede keus. Houd hierbij wel rekening dat uw wasdroger ergens moet staan bij een rooster of een ander gaat waar de afvoerbuis naar buiten kan.

Koelkasten

Er zijn vele soorten maten vrijstaande koelkasten van Miele. De inbouwkoelkasten worden echter ook steeds populairder. Het kiezen van het juiste model is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. De grootte van het koelgedeelte en het eventuele vriesgedeelte is afhankelijk van uw huishouden en uiteraard uw eigen voorkeur. Om een keuze uit de verschillende Miele koelkast modellen te maken, is het handig om te weten hoeveel inhoud een koelkast voor u moet hebben. Deze inhoud wordt weergegeven in liters.

Miele apparatuur bij De Schouw Witgoed

Onze service bestaat onder andere uit de twee jaar volledige fabrieksgarantie die wij u aanbieden. Bovendien is het bij ons mogelijk om uw product binnen 14 werkdagen te ruilen of te retourneren. Bij ons betaalt u op verschillende manieren zoals iDEAL, creditcard, betalen met een overschrijving of betaling bij aflevering per pin of contant. De mogelijkheden zijn dus erg divers. In Nederland bezorgen wij uw product gratis en de levertijd is 2 tot 6 werkdagen.

Bekijk gerust eens ons assortiment van Miele producten. Mocht u de apparatuur eerst nog in het echt willen zien dan bent u van harte welkom in onze showroom in Bussum. Meer informatie over Miele vindt u op Wikipedia.

Nieuws berichten:

8 unieke kenmerken van Miele wasmachines
8 unieke kenmerken van Miele wasmachines
Ontdek in een handig overzicht de unieke kenmerken van de nieuwe serie Miele wasmachines. Van CapDosing en PowerWash tot het nieuwe SingleWash systeem. Overzichtelijk weer te geven dus eenvoudig leesbaar....

Ontdek in een handig overzicht de unieke kenmerken van de nieuwe serie Miele was...
(lees verder)
Verschil tussen professionele en huishoudelijke Miele wasmachine / droger
Verschil tussen professionele en huishoudelijke Miele wasmachines / drogers
Ontdek in een handig overzicht wat de grootste verschillen tussen professionele en huishoudelijke wasmachines / drogers zijn !...

Ontdek in een handig overzicht wat de grootste verschillen tussen professionele ...
(lees verder)
Miele WDB030 WPS is beste uit de test
Miele WDB030 WPS Eco uitgeroepen tot Beste uit de test Consumentenbond
Ontdek waarom de Miele WDB030WPS uitgeroepen is tot 'Beste uit de test' bij de Consumentenbond in juni 2017....

Ontdek waarom de Miele WDB030WPS uitgeroepen is tot 'Beste uit de test' bij de C...
(lees verder)
Miele Ultraphase zeep bij TwinDos
Hoe werkt ultraphase zeep / wasmiddel bij Miele TwinDos wasmachines?
Uitleg van de werking de Ultraphase 1 en Ultraphase 2 flacons bij gebruik van het Miele Twindos systeem. Waarom is dit wasmiddel / zeep beter dan bekende merken als Ariel, Persil, Robijn of Witte Reus? En waarom twee flacons?...

Uitleg van de werking de Ultraphase 1 en Ultraphase 2 flacons bij gebruik van he...
(lees verder)
Miele WDD 030 WCS wasmachine Best Reviewed
Miele WDD 030 WCS wasmachine: Best Reviewed met cijfer 9.3
Ontdek waarom de Miele WDD 030 WCS is uitgeroepen tot Best Reviewed in februari 2017 op kieskeurig.nl...

Ontdek waarom de Miele WDD 030 WCS is uitgeroepen tot Best Reviewed in februari ...
(lees verder)
miele wasmachine
Miele wasmachines met PowerWash, TwinDos en CapDosing
Ontdek de nieuwe Miele W1 serie wasmachines uitgevoerd met TwinDos, PowerWash en CapDosing....

Ontdek de nieuwe Miele W1 serie wasmachines uitgevoerd met TwinDos, PowerWash en...
(lees verder)


Wat vinden klanten van Miele?


MIELE wasmachine WDB030WPS

Wast prima.
De centrifuge is een stuk minder stil als wij hadden gehoopt. Vooral bij 1400 toeren hoor je hem door het hele huis.

Beoordeeld door R.Hensen op 08-10-2018

MIELE wasmachine WDB030WPS

Werkt prima. Moet nog wennen aan de vele mogelijkheden.
Mijn vrouw was gewend aan de 'klok-mogelijkheden' en moest/moet nog wennen aan het digitale.

Beoordeeld door De Schouwwitgoed op 08-10-2018

MIELE wasmachine WDA 110 WCS

Degelijke wasmachine
Hele fijne degelijke machine, wast goed, makkelijke bediening, stil en zuinig. ik kan geen minpunten bedenken, die zijn er gewoon niet!

Beoordeeld door H. op 17-07-2018

MIELE wasmachine WDA 110 WCS

Goede wasmachine
Twee kleine verbeterpuntjes: 1 bij aflevering vergeten pootjes uit te draaien. miele geweest. 2 moet erg aan geluid wennen met name bij centrifugeren

Beoordeeld door Dhr./Mevr.Sonnenberg-Hijkoop op 17-07-2018

MIELE wasmachine WDA 110 WCS

Dik tevreden
15 Jaar een Miele gehad en met deze nieuwe dik tevreden. Bediening en wasprestatie is prima en de bezorgers hebben hem goed geinstaleerd.

Beoordeeld door R Horstman op 17-07-2018

MIELE wasmachine WDA 110 WCS

Top
Een prima wasmachine van Miele voor een uitstekende prijs. was komt er redelijk droog uit met dit toerental vd centrifuge. wast schoon. geen enkele klacht tot nu toe, en ik heb hem nu 2 maanden Kijk of het menu aan wasprogrammas voldoet aan je wensen, dat zou mijn tip zijn voor kopers. ik hoop dat deze, net als mijn vorige Miele , minstens 20 jaar lang meegaat!

Beoordeeld door A.Mont op 17-07-2018

MIELE wasmachine WDA 110 WCS

Heel tevreden, maar .... 
Product kwalitatief goed.Helaas heb ik bij de aankoop van dit product op de volgende punten moeten letten nl: In tegenstelling tot mijn eerdere aankoop van een wasmachine kan ik bij deze de temperatuur van verschillende wasprogramma's niet eigenhandig hoger of lager zetten. Evenzo het aantal toeren van de centrifuge. Helaas.. Bij een hogere prijsklasse had het wellicht gekund. Om die reden heb ik enigszins spijt van de gemaakte keuze.

Beoordeeld door G.S. van der Bijl op 17-07-2018

MIELE wasmachine WDA 110 WCS

Prima
Prima machine, stil, functioneel en makkelijke bediening.

Beoordeeld door Dhr. op 17-07-2018

MIELE wasmachine WDA 110 WCS

Degelijke wasmachine
Voor mij als alleenstaande zonder kinderen is deze wasmachine perfect. Het heeft voldoende opties en ik ben erg blij dat de duur van het wasprogramma wordt aangegeven. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit die je krijgt van Miele en de scherpe prijs.

Beoordeeld door D. Ruhuputty op 17-07-2018

MIELE wasmachine WDA 110 WCS

Naar volle tevredenheid
Prima machine

Beoordeeld door J.W. op 17-07-2018

MIELE wasmachine WDA 110 WCS

Zeer tevreden mee
De wasmachine is geluidsarm en wat een belangrijke melding is de tijdsindicatie die het apparaat nog nodig heeft.

Beoordeeld door A..F.Veldkamp op 17-07-2018

MIELE wasmachine WDA 110 WCS

Goede en degelijke wasmachine. Dat kun je echt merken
Ziet tevreden. Top service en top kwaliteit.

Beoordeeld door O.Sandu op 17-07-2018

MIELE wasmachine WDA 210 WPM

Goed
Wij zijn tevreden.

Beoordeeld door M op 17-07-2018

MIELE wasmachine WDA 210 WPM

Super blij mee
Supermachine en het scheelt een derde aan draaien per week, met deze machine

Beoordeeld door Anneke op 17-07-2018

MIELE wasmachine WDA 210 WPM

Zeer tevreden. Goede keuze
Een prima machiene

Beoordeeld door a. op 17-07-2018

MIELE droger afvoer T8703

De oude droger was niet slechter
Op de instelling "kreuk herstellend" minder droog dan de oude droger van MIele

Beoordeeld door ans kool op 16-07-2018

MIELE droger afvoer T8703

Fantastische machine
De droogmachine werkt heel goed en ik ben blij weer gekozen te hebben voor een machine die een luchtafvoer naar buiten heeft. Ideaal. En verder geen omkijken meer.

Beoordeeld door Peter op 16-07-2018

MIELE droger condens TDA 150 C

Tevreden
Goede koop

Beoordeeld door j. Eissens op 16-07-2018

MIELE droger condens TDA 150 C

Tevreden
Past qua model precies bij de wasmachine die al enige jaren oud is

Beoordeeld door Sels op 16-07-2018

MIELE droger condens TDA 140 C

Goede droger
De machine bevalt uitstekend.Wederom hele goede kwaliteit van miele

Beoordeeld door A..F. op 16-07-2018
Miele heeft 52 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8.9 / 10