Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren gewoon binnen bij u thuis, ook desgewenst op verdieping. Meer info: bezorging / reparatie
miele logo

Miele, de nummer 1 in wassen, drogen en koken

Miele, Immer besser. Het motto van het merk benadrukt direct de kwaliteit en het streven van Miele naar steeds betere kwaliteit. En juist die ambitie is merkbaar door alle geledingen van het bedrijf. Al vanaf het punt van ontwikkeling tot uiteindelijk het verlenen van service: kwaliteit staat voorop en dient onder alle omstandigheden geboden te worden. Niet gek dan ook dat Miele één van de meest gewaardeerde witgoed- en keukenmerken in Nederland is. Deze uitspraak wordt ondersteund door het hoge percentage van de weder aankoopbereidheid: 95% van de consumenten die een Miele gehad heeft overweegt om opnieuw een Miele aan te schaffen. Kortom, ontdek zelf de kwaliteit van dit Duitste merk...

Miele producten:

Contactgegevens Miele :

Bezoekadres showroom:
De Limiet 2
4131 NR Vianen

Adresgegevens:
Postbus 166
4130 ED VIANEN

Contactgegevens:
T: (0347) 37 89 11
W: https://www.miele.nl

Service dienst:
T: (0347) 37 88 88


De kwaliteit van Miele

De kwaliteit van Miele

Hoogwaardige kwaliteit vormt de basis van elk Miele apparaat. Aan dit gegeven wordt onder geen enkele omstandigheid concessies gedaan. Welke apparaat u dan ook van Miele koopt, u bent verzekerd van gebruiksgemak en kwaliteit. En dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar elke dag weer comfort en gemak. Miele, Er is geen betere.

De techniek van Miele

De techniek van Miele

Naast de kwaliteit - welke mede bepaald wordt door de techniek - staat Miele ook bekend om haar unieke product ontwikkelingen. Diverse introducties hebben het gebruiksgemak, de mogelijkheden en het verbruik van Miele apparatuur sterk verbeterd. Technologische ontwikkelingen welke u ook de aankomende jaren zullen blijven verrassen.

Het gebruiksgemak van Miele

Het gebruiksgemak van Miele

Kwaliteit van een product wordt niet alleen bepaald door techniek. Juist het optimaal kunnen gebruiken van het apparaat laat de echte kwaliteit tot uiting komen. Dit gegeven vraagt om een simpele bediening. Uitgebreide mogelijkheden dienen vertaald te worden naar voor de hand liggende oplossingen. En daar is Miele zeer sterk is.

Het design van Miele

Het design van Miele

Bij de ontwikkeling van apparatuur speelt design een belangrijke rol. Doordat combinaties van apparatuur met keukens of andere items gemaakt dienen te worden is zorgvuldigheid vereist. Zeker bij het ontwikkelen van nieuwe lijnen. Inventariseren van wensen, luisteren en testen zijn dan ook bepalende factoren in dit proces. En mede daardoor is een Miele perfect te integreren en te combineren.
Miele wasmachines en drogers

De eerste en vaak belangrijkste keuze voor de aanschaf van een Miele wasmachine is de keuze tussen een voorlader en bovenlader. Een bovenlader is erg praktisch met plaatsen aangezien deze minder breed is dan een voorlader. Ook de handigheid van het in- en uitladen kan een reden zijn om te kiezen voor een bovenlader. U hoeft dan namelijk niet steeds te bukken.

Een voorlader heeft het voordeel dat er minder water wordt gebruikt en dat een wasdroger vaak bovenop de wasmachine kan worden geplaatst. Dit bespaart ruimte. Het hangt uiteraard van uw persoonlijke situatie af of dit belangrijk voor u is. Als u voor de meest energiezuinige wasdroger van Miele wilt gaan dan kiest u voor de warmtepompdroger. Deze zijn wel hoger in de aanschafprijs dan een afvoerdroger. Wanneer u niet heel veel geld wilt uitgeven dan een droger dan is de afvoerdroger een goede keus. Houd hierbij wel rekening dat uw wasdroger ergens moet staan bij een rooster of een ander gaat waar de afvoerbuis naar buiten kan.

Miele is uitgeroepen tot Beste merk wasmachine van 2018 !
Miele is uitgeroepen tot Beste merk wasmachine van 2018 !
Dit naar aanleiding van een test van de Consumentenbond onder ruim 5.200 consumenten.
Bovendien is uit het merktevredenheidsonderzoek gebleken dat
de bezitters van een Miele het meest tevreden zijn over hun wasmachine.


Koelkasten

Er zijn vele soorten maten vrijstaande koelkasten van Miele. De inbouwkoelkasten worden echter ook steeds populairder. Het kiezen van het juiste model is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. De grootte van het koelgedeelte en het eventuele vriesgedeelte is afhankelijk van uw huishouden en uiteraard uw eigen voorkeur. Om een keuze uit de verschillende Miele koelkast modellen te maken, is het handig om te weten hoeveel inhoud een koelkast voor u moet hebben. Deze inhoud wordt weergegeven in liters.

Miele apparatuur bij De Schouw Witgoed

Onze service bestaat onder andere uit de twee jaar volledige fabrieksgarantie die wij u aanbieden. Bovendien is het bij ons mogelijk om uw product binnen 14 werkdagen te ruilen of te retourneren. Bij ons betaalt u op verschillende manieren zoals iDEAL, creditcard, betalen met een overschrijving of betaling bij aflevering per pin of contant. De mogelijkheden zijn dus erg divers. In Nederland bezorgen wij uw product gratis en de levertijd is 2 tot 6 werkdagen.

Bekijk gerust eens ons assortiment van Miele producten. Mocht u de apparatuur eerst nog in het echt willen zien dan bent u van harte welkom in onze showroom in Bussum. Meer informatie over Miele vindt u op Wikipedia.

Nieuws berichten:

miele drogers
8 unieke kenmerken van Miele drogers
Ontdek de belangrijkste kenmerken en voordelen van de nieuwe serie Miele wasdrogers. Wat is bijvoorbeeld SteamFinish? En wat kunt u met de Eco Feedback functie?...

Ontdek de belangrijkste kenmerken en voordelen van de nieuwe serie Miele wasdrog...
(lees verder)
8 unieke kenmerken van Miele wasmachines
8 unieke kenmerken van Miele wasmachines
Ontdek in een handig overzicht de unieke kenmerken van de nieuwe serie Miele wasmachines. Van CapDosing en PowerWash tot het nieuwe SingleWash systeem. Overzichtelijk weer te geven dus eenvoudig leesbaar....

Ontdek in een handig overzicht de unieke kenmerken van de nieuwe serie Miele was...
(lees verder)
Verschil tussen professionele en huishoudelijke Miele wasmachine / droger
Verschil tussen professionele en huishoudelijke Miele wasmachines
Ontdek in een handig overzicht wat de grootste verschillen tussen professionele en huishoudelijke wasmachines / drogers zijn !...

Ontdek in een handig overzicht wat de grootste verschillen tussen professionele ...
(lees verder)
Miele WDB030 WPS is beste uit de test
Miele WDB030 WPS Eco uitgeroepen tot Beste uit de test Consumentenbond
Ontdek waarom de Miele WDB030WPS uitgeroepen is tot 'Beste uit de test' bij de Consumentenbond in juni 2017....

Ontdek waarom de Miele WDB030WPS uitgeroepen is tot 'Beste uit de test' bij de C...
(lees verder)
Miele Ultraphase zeep bij TwinDos
Ultraphase zeep/wasmiddel bij Miele TwinDos wasmachines
Uitleg van de werking van Ultraphase 1 en 2 wasmiddel bij gebruik van Miele Twindos. Waarom is deze zeep beter dan bekende A-merken?...

Uitleg van de werking van Ultraphase 1 en 2 wasmiddel bij gebruik van Miele Twin...
(lees verder)
Miele WDD 030 WCS wasmachine Best Reviewed
Miele WDD 030 WCS wasmachine: Best Reviewed met cijfer 9.3
Ontdek waarom de Miele WDD 030 WCS is uitgeroepen tot Best Reviewed in februari 2017 op kieskeurig.nl...

Ontdek waarom de Miele WDD 030 WCS is uitgeroepen tot Best Reviewed in februari ...
(lees verder)


Wat vinden klanten van Miele?


MIELE combi-stoomoven zwart DGC 7845 ZWART

Goed toestel, maar blijft lekken
Ik heb dit toestel al een tijd, zeer prijzig, maar daarvoor heb ik na lang twijfelen gekozen owv groot toestel met vaste wateraansluiting en afvoer. De bediening en ingestelde mogelijkheden zijn zeer groot, maar vragen ook veel klikwerk-dat kan beter. De kookresultaten zijn echter zeer goed. Het enige, blijvende, probleem dat ik heb is dat hij onderaan blijft lekken. Na 3 bezoeken van techniekers blijft dit een probleem. Hopelijk krijgen ze het volgende bezoeken wel opgelost... miele probeert dit wel op te lossen dus hopelijk geven ze het nog niet op.

Beoordeeld door pj op 16-07-2020

MIELE oven met magnetron inbouw H 7840 BMX

Super oven met magnetron
De oven met magnetron werkt zeer goed, ook via de app op de telefoon. Kost wel wat aan tijd om alle mogelijkheden te kunnen gebruiken. Design is mooi en strak.

Beoordeeld door Ben op 03-09-2020

MIELE droger warmtepomp professioneel PDR507HP NL LW

Prima
Vooral de snelle droogtijd is heel fijn! En er zitten ook veel programma’s op die mekkeljk in gebruik zijn

Beoordeeld door Els Teijsen op 12-08-2019

MIELE stofzuiger Blizzard CX1 Series 120 PowerLine - SKRF3

Mooie, vooral zeer stille stofzuiger
Goed product voor een prima prijs.

Beoordeeld door Philip Cramer op 30-09-2019

MIELE stofzuiger Blizzard CX1 Series 120 PowerLine - SKRF3

Tot volle tevredenheid weer een Miele stofzuiger
Voor de tweede keer deskundige en vriendelijke uitleg, niet alleen voor de stofzuiger maar ook voor de geleverde koelkast vorig jaar.

Beoordeeld door Fam. Cornelissen, Bussum op 14-01-2020

MIELE stofzuiger Complete C2 Jubilee GraphiteGrey 890 W

Werkt prima.
Een goede stofzuiger ,wat je kan verwachtenvan dit merk,ik schrijf dit omdat onze vorige stofzuiger ook een Miele was.

Beoordeeld door B.Vlug. op 15-09-2020

MIELE vaatwasser wit G 7100 SC BW

Zeer tevreden
Prima levering volgens afspraak en alles goed aangesloten De Schouw witgoed is een goede zaak om een volgend product te kopen.

Beoordeeld door J.J.Heimgartner op 30-05-2020

MIELE vaatwasser onderbouw G7100 SCU

Zeer tevreden en top afgeleverd
Alles keurig geleverd en een prima advies bij de aanschaf, bij de volgende aanschaf gaan we zeker weer naar De Schouwwitgoed

Beoordeeld door jeen op 16-05-2020

MIELE droger warmtepomp TEJ695WP

Prima droger
Het wasgoed kreukelt veel minder dan in mijn oude droger. Verder is de droger heel stil en de bediening is echt simpel. Kortom tevreden met deze aankoop.

Beoordeeld door Marijke op 12-12-2019

MIELE droger warmtepomp TEE735WP

Een enorme verbetering
We hebben onze niet kapotte, maar slecht functionerende Bosch WP droger vervangen door dit apparaat. Het is apparaat is stiller, veel sneller klaar en nu tenminste echt droog. Een enorme verbetering en reuze blij met deze Miele.

Beoordeeld door Jeroen op 16-08-2019

MIELE droger warmtepomp TEE735WP

Tevreden, keurig apparaat, duidelijke bediening. Stil , lengte van drogen valt mij 100% mee.
Top apparaat

Beoordeeld door R. Bout, huizen op 25-08-2019

MIELE wasmachine WDB005

Werkt goed
Fijne service van de Schouw witgoed; Machine goed geïnstalleerd en de oude verwijderd. Nieuwe machine is eenvoudig te bedienen, draait geruisloos en werkt met een eco programma! Prima machine.

Beoordeeld door Ditty Moll op 15-08-2019

MIELE wasmachine WEB035WPS

Snel geleverd. Goeie nieuwe Miele......
Prima

Beoordeeld door Antoinette Huisman op 18-07-2019

MIELE wasmachine WEB035WPS

Sommige programma’s duren erg lang. Zeker als het program klaar is en je nog een half uur moet wachten voor het openen van de trommel. Wasgoed blijft vochtiger na de was dan mijn vorige Miele destijds (novotronic)
Moest erg wennen( uitvogelen) om te weten wanneer de trommel v.d. machine open kan! Staat Niet aangegeven in de gebruiksaanwijzingen. Verder heel tevreden met deze Miele.

Beoordeeld door Anoniem op 18-09-2019

MIELE wasmachine WEB035WPS

Tevreden
Werkt zeer goed en is zeer eenvoudig te bedienen

Beoordeeld door Simon op 05-04-2020

MIELE wasmachine WEJ135WPS

Super tevreden, gemakkelijk te bedienen, duidelijk programma aanbod
Prima

Beoordeeld door Miele wasmachine op 28-05-2019

MIELE koelkast KFN29142D WS

Ik ben tevreden,geen probleem
Ik ben al jaren een tevreden klant bij De Schouw Witgoed.

Beoordeeld door J.A.v.d.Heuvel op 24-07-2020

MIELE wasmachine WDD330WPS

Wij zijn zeer tevreden; blij met deze keuze!
Het is nu ruim een jaar geleden dat wij dit apparaat kochten. En we hebben er nog geen moment spijt van gehad. Integendeel, we zijn erg in onze nopjes met dit apparaat. Een aanrader, want "waar voor je geld." Én prettig dat de oude meteen (van zolder!) is meegenomen.

Beoordeeld door Henny op 06-04-2020

MIELE wasmachine WDD330WPS

Goede en handige wasmachine
Fijn is dat er zowel powerwash (kort programma van 59 minuten voor zowel 40 als 60 graden) als single wash (20 min; voor 1 of 2 items) op zitten. Verder uiteraard goede kwaliteit.

Beoordeeld door Charles Deckers op 19-04-2020

MIELE vaatwasser inbouw G4382 SCVI

Tevreden
Goed

Beoordeeld door Fred op 17-12-2018
Miele heeft 89 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4.3 van max. 5