Liebherr vrieskasten met nishoogte 178 of 88 cm


7 artikel(en)

7 artikel(en)

Top kwaliteit vrieskast van Liebherr

De specialist op koelen en vriezen biedt met de Liebherr vrieskast een zeer degelijk en zuinig apparaat. De Liebherr vrieskast onderscheid zich met optimale koel prestaties en een fraai en degelijk interieur. Met enkele eigen ontwikkelingen is Liebherr voorloper op koelen en vriezer, wat ook in de Liebherr vrieskast tot uitting komt. Daarnaast maakt het brede assortiment met een groot aanbod in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen dat er voor bijna iedereen een Liebherr vrieskast naar wens leverbaar is.


Een vrieskast met een inbouwmaat van 88 cm hoog

Een 88 cm vrieskast behoorde in het verleden tot de meest verkochte inbouwmaten in keukens. Door de groeiende vraag naar meer inhoud wordt deze maatvoering vooral nog bij vervanging van oude koelkasten gebruikt. Een 88 cm vrieskast is qua inhoud vergelijkbaar met een tafelmodel vrieskast. Ook deze vrieskast is leverbaar met een deur-op-deur of sleepdeur montage systeem.

Een vrieskast met nishoogte 178 cm wordt veel verkocht

Ook bij een vrieskast stijgt de vraagt naar meer inhoud. Zeker bij de energiezuinige uitvoeringen - waarbij door betere isolatie netto inhoud verloren gaat - stijgt de vraag naar meer inhoud. Mede hierdoor is een 178 cm vrieskast één van de meest verkochte modellen in de Nederlandse keuken. Dit model heeft een praktische indeling en is - mede door de hoogte - ergonomisch te gebruiken.

Verschillende montage systemen bij een 178 cm vrieskast

Naast verschillende uitvoeringen zijn er ook twee bevestingssystemen bij een 178 cm vrieskast verkrijgbaar. Zo kunt u allereerst kiezen voor een deur-op-deur uitvoering waarbij uw keukenpaneel vast op de vrieskast geschroef wordt. Alternatief is een uitvoering met een sleepdeur montage systeem. Daarbij heeft de keukendeur eigen scharnieren en wordt deze via geleiders aan de deur van de vrieskast gemonteerd. Bij het openen en sluiten van de deuren geleiden deze vervolgens langs elkaar heen.