Rvs-look side-by-side koelkasten met extra minibar in koeldeur


1 artikel(en)

Een extra minibar in de koeldeur van de side-by-side koelkast

Vooral bij Amerikaanse koelkasten ziet u - naast een ijsblokjes automaat - ook een extra vak in de koelkast. Deze zogenaamde minibar is een praktische oplossing om de meest gebruikte dranken en producten snel te kunnen pakken. Door gebruik te maken van de minibar hoeft niet de gehele koeldeur geopend te worden. Daardoor komt er geen warmte in het koelgedeelte en wordt er dus energie bespaard.

Een side-by-side koelkast is de kleur rvs-look

Een rvs-look side-by-side koelkast heeft net een iets leukere uitstraling dan wit, maar is prijstechnisch veel voordeliger dan bijvoorbeeld roestvrijstaal. De zacht-grijze kleur is een lak / poedercoating en is vanwege de uitstraling goed te combineren in vrijwel iedere keuken. Tevens is de combinatie van een rvs-look side-by-side koelkast met andere keukenapparaten mede vanwege de matte uitstraling goed te combineren.

Afwijkende tinten rvs-look

Het enige aandachtspunt bij combinatie van een rvs-look side-by-side koelkast met een ander rvs-look apparaat is de afwijkende tint. Juist bij combinatie van dezelfde kleur is het belangrijk dat deze ook exact met elkaar overeen komen. Omdat er verschillende grijstinten voor handen zijn is alleen combinatie van hetzelfde merk en - bij voorkeur - dezelfde serie te adviseren.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1729 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5