Onderbouw koelkasten met bioFresh vershoud zone, low-frost vriesgedeelte en nishoogte 178 of 45 cm


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een onderbouw koelkast met BioFresh vershoud zone

Indien u niet elke dag boodschappen wenst te doen, maar wel wil beschikken over vers fruit, groente, vlees en vis dan is de een onderbouw koelkast met BioFresh zone een interessante optie. In deze zone wordt door middel van een optimale luchtvochtigheidsregeling en/of temperatuur regeling een omstandigheid gecreëerd waarin deze producten veel langer bewaard kunnen blijven. Smaak, kwaliteit en kleur van het product blijft hierbij ook veel langer op kwaliteit.

Een onderbouw koelkast uitgevoerd met een nishoogte van 45 cm

Een 45 cm onderbouw koelkast is een laag model welke veelal in combinatie met een andere koelkast/vriezer geplaatst wordt. Deze onderbouw koelkast is leverbaar met sleepdeur of deur-op-deur montage systeem.

Een onderbouw koelkast met nishoogte 178 cm wordt veel verkocht

Ook bij een onderbouw koelkast stijgt de vraagt naar meer inhoud. Zeker bij de energiezuinige uitvoeringen - waarbij door betere isolatie netto inhoud verloren gaat - stijgt de vraag naar meer inhoud. Mede hierdoor is een 178 cm onderbouw koelkast één van de meest verkochte modellen in de Nederlandse keuken. Dit model heeft een praktische indeling en is - mede door de hoogte - ergonomisch te gebruiken.

Verschillende montage systemen bij een 178 cm onderbouw koelkast

Naast verschillende uitvoeringen zijn er ook twee bevestingssystemen bij een 178 cm onderbouw koelkast verkrijgbaar. Zo kunt u allereerst kiezen voor een deur-op-deur uitvoering waarbij uw keukenpaneel vast op de onderbouw koelkast geschroef wordt. Alternatief is een uitvoering met een sleepdeur montage systeem. Daarbij heeft de keukendeur eigen scharnieren en wordt deze via geleiders aan de deur van de onderbouw koelkast gemonteerd. Bij het openen en sluiten van de deuren geleiden deze vervolgens langs elkaar heen.

Een onderbouw koelkast met een LowFrost vriesgedeelte

Een 'ouderwetse' vrieskast had tussen de lades de spiralen zitten. De ijsaanrijping ontstond vooral op deze spiralen. Bij een Low-Frost onderbouw koelkast zijn deze spiralen 'verhuisd' naar de zijwanden en daar ingeschuimd.

Zodoende ontstaat er veel minder ijsaanrijping waardoor u de vriezer minder vaak hoeft te ontdooien.

Ten opzichte van een vriezer met een No-Frost systeem verliest u geen inhoud aan het systeem zelf. Daarom heeft een vrieskast met Low-Frost systeem vaak een grotere inhoud.