Inbouw koelkast met nishoogte 122 of 194 cm


1-28 of 76

1-28 of 76

Een inbouw koelkast met een nishoogte van 122 cm

Een 122 cm inbouw koelkast is één van de meest verkochte maten in moderne keukens. De nismaat van 122 cm. is hierbij de afstand tussen bovenkant van de bodemplaat en onderkant van de plafondplaat.

Verschillende uitvoeringen in 122 cm hoogte

Bij een koelkast is deze maatvoering leverbaar met of zonder vriesvak. Bij een vriezer betreft het 4 of 5 lades. De inbouw koelkast heeft verder een ruime inhoud en is desgewenst met een deur-op-deur bevestiging als ook met een sleepdeur bevestiging te bestellen. In beide gevallen heeft de inbouw koelkast een enkele deur waarop uw keukendeur gemonteerd wordt. Naast de ruime inhoud heeft de maatvoering van 122 centimeter ook als bijkomend voordeel dat een inbouw (combi) magnetron nog net boven de inbouw koelkast ingebouwd kan worden.

De meeste inhoud bij een 194 cm inbouw koelkast

Indien u op zoek bent naar veel ruimte dan heeft u bij een inbouw koelkast niet heel veel mogelijkheden. Omdat de breedte van een keukenkast vast staat is de breedte van een inbouw koelkast ook een vaste maat. Zodoende is alleen de hoogte variabel. Door de groeiende vraag naar modellen met veel inhoud is onlangs de 194 cm. hoge inbouw koelkast geïntroduceerd. Deze modellen zijn veelal geschikt voor plaatsing in nieuwe keukens, aangezien u bij vervanging van uw huidige inbouw koelkast veelal te maken heeft met afwijkende deurmaten.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1746 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5