Amerikaanse koelkast met iJsdispenser of minibar


6 artikel(en)

6 artikel(en)

Amerikaanse koelkast met minibar

Praktisch is de minibar welke in een aantal Amerikaanse koelkasten beschikbaar is. Deze extra bar bevindt zich in de deur van het koelgedeelte en biedt een aantal handige voordelen:

Besparing van energie

Allereerst hoeft de koeldeur niet elke keer helemaal geopend te worden voor het pakken van een fles frisdrank of iets anders. Uw meest gebruikte producten kunt u in het schap achter de minibar zetten en zijn daardoor snel en energiezuinig te pakken.

Amerikaanse koelkast met minibarAmerikaanse koelkast met minibar


De minibar als wegzetvlak

Doordat de minibar in geopende toestand horizontaal blijft staan ontstaat er een soort 'tafeltje'. Juist indien uw koelkast helemaal vrij van de keuken staat is deze geopende minibar handig bij het tappen van water of ijs. Uw glazen kunt u vullen met de gewenste drank uit het schap en vervolgens voorzien van ijs. Voor het steeds pakken van een nieuw glas of fles is de minibar geschikt om de andere glazen op weg te zetten.

Amerikaanse koelkast met ijsdispenser

Eén van de belangrijkste voordelen van een Amerikaanse koelkast is de continue voorraad aan ijsblokjes. Na het aansluiten van de Amerikaanse koelkast op een vast waterpunt zal de bak van de icemaker altijd tot een bepaald niveau met ijs gevuld worden. Tapt u - via de ijsdispenser aan de voorzijde van het vriesgedeelte - 10 blokjes ijs, dan zal de icemaker opnieuw opdracht geven om het ontbrekende ijs aan te maken.

De ijsdispenser gevestigd in de vriesdeurDe ijsdispenser gevestigd in de vriesdeur


Vaste wateraansluiting voor ijsblokjes

Alle Amerikaanse koelkasten met een icemaker dienen te worden aangesloten op een vaste wateraansluiting. Hiervoor wordt een dunne slang met benodigde koppelingen meegeleverd. Deze slang heeft een standaard lengte van ongeveer 3 meter, maar er zijn ook langere slangen leverbaar. Daardoor is het mogelijk om het waterpunt op een andere locatie te hebben en toch de Amerikaanse koelkast aan te kunnen sluiten. Wees hierbij creatief: een slang kan via de plint door de keuken, maar kan ook doorgeboord worden naar de kelder of naar een andere ruimte in het huis waar wel water is.

De icemaker aan de binnenzijde van het vriesgedeelte van een Amerikaanse koelkastDe icemaker aan de binnenzijde van het vriesgedeelte van een Amerikaanse koelkast


Waterfilter

Voor het verkrijgen van een optimale kwaliteit van het ijs wordt het water via een waterfilter gezuiverd. Hierdoor wordt chloor (smaak & geur) / kwik / benzeen / toxapheen / carbofuraan / P-Dichlorobenzeen / alachloor / lindaan / spore / asbest / atrazine / bezinksel / troebelheid / lood aanzienlijk verminderd, waardoor smaak en kwaliteit van ijsblokjes en tapwater verbeterd wordt.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1743 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5