Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Wat is een echte Amerikaanse koelkast?

Zowel een Amerikaanse koelkast als een side-by-side koelkast is vaak uitgevoerd met vriesgedeelte links en koelgedeelte rechts. Echter is er een belangrijk onderscheid tussen deze twee soorten. Een Amerikaanse koelkast - het woord zegt het al, deze komt uit Amerika - heeft een andere constructie welke zwaarder is uitgevoerd en technisch afwijkend is.

Zo heeft een echte Amerikaanse koelkast bijna geen temperatuur schommelingen, terwijl dit bij een side-by-side model wel eens op kan lopen tot een aantal graden verschil. U zult begrijpen dat dit de kwaliteit van uw levensmiddelen niet ten goede komt. Daarnaast is de binnenzijde van een Amerikaan veel sterker dan bij een side-by-side model. Dit kunt u simpelweg zelf ervaren door bijvoorbeeld de vakken in de binnendeur van een Amerikaanse koelkast te vergelijken met een side-by-side model. Meer informatie over de verschillen tussen beide vindt u in het artikel "Verschil tussen Amerikaanse en Koreaanse koelkast".

ioMabe

Er zijn tegenwoordig nog maar een paar merken die een echte Amerikaanse koelkast aanbieden. Naast de General Electric is hier sinds enkele jaren het merk ioMabe aan toegevoerd. Deze fabrikant produceert een aantal modellen voor het label "General Electric", maar voert sinds kort in Europa ook een assortiment Amerikaanse koelkasten onder hun eigen naam. Beide merken komen zodoende op diverse punten dan ook overeen met elkaar.

Een Amerikaan kopen

Heeft u er altijd al van gedroomd om een Amerikaanse koelkast in huis te hebben? Een Amerikaanse koelkast heeft twee aparte deuren: één voor het vriesvak en één voor het koelvak. Met een dubbeldeurs koelkast haalt u dus een geweldige capaciteit in huis. U zult nooit meer ruimte tekortkomen met een American koelkast.
Een Amerikaanse koelkast onderscheidt zich van een traditionele side-by-side koelkast doordat deze een robuuster ontwerp heeft en ook minder temperatuurschommelingen toelaat. Wilt u een nieuwe koelkast kopen en heeft u hoge eisen wat betreft kwaliteit, dan is een Amerikaanse ijskast de passende keuze.

De beste Amerikaanse koelkasten

Een Amerikaanse koelkast kan zowel een inbouw koelkast als een vrijstaande variant zijn. Wat precies de beste Amerikaanse koelkast is, is mede daarom lastig om te zeggen. Het is geheel afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Op deschouwwitgoed.nl vindt u in ieder geval een ruim aanbod aan mooie kleuren, opties en specificaties.
Op het gebied van Amerikaanse koelkasten leveren wij alleen toonaangevende merken. Zo zijn de merken ioMabe en General Electric op dit moment de marktleiders en gezien de hoge kwaliteit verwachten we dat dit zo gaat blijven. Vergelijk zelf de verschillende koelkasten en bepaal uw favoriet.

Wilt u een betaalbare koelkast die zich in klasse en mogelijkheden onderscheidt van andere? Voor iedere specifieke wens hebben wij een aantrekkelijke Amerikaanse koelkast aanbieding klaarstaan. Neem bijvoorbeelde de ioMabe ORGS2DFF SS. Dit is een roestvrijstalen uitvoering voorzien van een ijsdispenser voor rond de 2000 euro. Desgewenst kunt u hier tegen een meerprijs lange roestvrijstalen stanggrepen op laten monteren. Als specialisten op het gebied van witgoed weten we precies aan welke eisen onze koelkasten moeten voldoen.

Vragen? Meer informatie?

Heeft u vragen over hoe het inbouwen van een Amerikaanse koelkast in zijn werk gaat? Of bent u benieuwd naar de doorsnee Amerikaanse koelkast afmetingen? Als u er met behulp van de vergelijkingstool en productbeschrijvingen nog niet uitkomt, kunt u altijd met ons chatten, of mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Is alles duidelijk, dan kunt u eenvoudig een koelkast bestellen door deze te selecteren.