opera logo

Opera afzuigkap specialist

Opera is de specialist op het gebied van afzuiging. Een goede afzuigkap zorgt ervoor dat de kookdampen een kookluchtjes goed worden afgevoerd en draagt bij aan een goed leefklimaat, ook in de keuken. Van het eerste ontwerp tot de afgewerkte kap belichamen Opera producten de perfectie en de passie van een modern levensgevoel. Met een breed assortiment afzuigkappen welke geheel naar wens aangepast kunnen worden biedt Opera voor elke situatie een passende oplossing. Zo onderscheid Opera zich met maatwerk oplossingen. Op basis van uw keuken en uw persoonlijke situatie kan een fraaie hoogwaardige maatoplossing ingevuld worden.

Opera inductie kookplaten met afzuiging

Nieuw in het assortiment zijn de fraaie en hoogwaardige inbouw inductie kookplaten met geïntegreerde afzuiging. Daarmee combineert Opera haar kennis op het gebied van afzuigen in een totaal oplossing. Daarbij gaat Opera verder dan andere fabrikanten door keer op keer met de nieuwste innovaties te komen. Zo biedt Opera met de Nivel de eerste kookveldafzuiging met 5 inductie zones aan en staan er voor 2020 / 2021 ook weer diverse noviteiten aan te komen.

Opera producten:

Contactgegevens Opera Nederland :

Bezoekadres showroom:
Sasweg 11
8281 BR Genemuiden

Adresgegevens:
Postbus 137
8280 AC  Genemuiden

Contactgegevens:
T: (038) 38 54 026
W: https://operahsg.nl

Service dienst:
T: (038) 38 61 840


Producten onder de aandacht

Opera kent een zeer brede serie apparaten waaronder ook veel maatwerk. Als echte specialist op het gebied van lucht techniek biedt Opera naast wand- en eiland model afzuigkappen ook diverse plafondunits, vlakscherm en inbouw afzuigkappen. Sinds enkele jaren heeft Opera daar de kookveldafzuiging aan toegevoegd. Een inductie kookplaat voorzien van geïntegreerde afzuiging waarbij de kooklucht veelal via een recirculatie oplossing wordt verwerkt.


Onderstaand een korte toelichting van de meest verkochte Operaseries:

Afzuigkappen
- Palma, wandkap en eiland modellen in diverse afmetingen. Vermogen 950 m3/uur.
- Campo , wand- of eilandkap, iets hoger segment dan de Palma
- Llano, inbouwunit voor in schouwen of keukenkastje
- Claro, plafondunit met interne motor, slechts 17 cm hoog !
- Campo, plafondunit, ook goed toe te passen i.c.m. externe motor ( maatwerk)

Kookveld afzuiging
- Fonda, kookveldafzuiging met 4 zones, 8 cm dik
- Nivel, kookveldafzuiging met 5 zones, uniek in de markt door 5 inductie zones