Gutmann keukenapparatuur gaat verder onder de naam Opera

Artikel geplaatst op: 05-11-2021 | update datum: 08-11-2021
Gutmann, hét merk voor hoogwaardige kookveldafzuigsystemen en plafondunits, gaat verder onder de naam Opera. Onder andere de Opera NIVEL, Opera FONDA en Opera VIENTO zijn deze top producten vanaf heden beschikbaar.

De Nivel kookplaat met geïntegreerde afzuiging is het paradepaardje van het nieuwe merk Opera


Wie op zoek is naar een excellent presterend en schitterend vormgegeven afzuigsysteem of naar een plafondunit voor de keuken, komt een nieuwe naam tegen: Opera. Maar hoewel de merknaam nieuw is, zijn de afzuig- en plafondunits goede bekenden op de markt. Voorheen werden ze namelijk geleverd onder de naam Gutmann. Martijn Schuurman, directeur van Alluance Group legt uit: ‘Zoals bij velen bekend, is Gutmann in surseance geraakt. Omdat de markt veel waardering heeft voor de apparatuur van Gutmann, heeft het familiebedrijf KOSMO besloten om de productie ervan voort te zetten. De producten van Gutmann passen bovendien goed bij KOSMO; dit bedrijf leverde de kookplaten voor de werkbladafzuiging van Gutmann en is een echte specialist als het gaat om inductietechnologie.

Opera is naast werkbladafzuiging sterk in afzuigkappen


Nieuwe naam, vertrouwde producten

Voortaan prijkt op nieuwe Gutmann-apparatuur dus de naam Opera. ‘Behalve een nieuwe naam en snellere levertijden verandert er voor de klant niets’, verzekert Martijn. ‘Voor eigenaren van Gutmann-apparatuur in de Benelux zijn de service en garantie van de producten gewaarborgd. En de productie van vertrouwde producten - zoals de unieke afzuigunits NIVEL, FONDA en VIENTO en de populaire plafondunits CLARO en CAMPOII- gaat gewoon door. Deze producten worden door hetzelfde team van vakmensen en met dezelfde productieapparatuur gemaakt, alleen in een ander bedrijf: Opera Hausgeräte GmbH.’ Made in Germany.

Zelf ervaren

Wie de producten van Opera met eigen ogen wil zien, kan binnenkort terecht in onze winkel in Bussum. Daar moet onder andere de nieuwe afzuigkap en de Nivel te bezichtigen zijn.

1-36 of 178