Het plaatsen van een Asko inbouw vaatwasser

Artikel geplaatst op: 11-06-2016
Het inbouwen van een vaatwasser is vereist precisie, maar is zeker goed uit te voeren. Er zijn echter een aantal punten waar op gelet dient te worden. Naast het feit dat de benodigde aansluitingen - water, afvoer en elektra - binnen bereik aanwezig dienen te zijn, moet ook de nis over de juiste afmetingen beschikken.

Het plaatsen van een Asko inbouw vaatwasserHet plaatsen van een Asko inbouw vaatwasser


Het Zweedse merk Asko is specialist op het gebied van wassen en afwassen en biedt een hoogwaardige lijn inbouw vaatwassers. Deze vaatwassers zijn nauwkeurig in te bouwen en voorzien van een luchtafvoersysteem voor optimale droging. Deze twee aspecten zorgen er wel voor dat bij het monteren van de vaatwasser rekening gehouden dient te worden met het plaatsen van het sluissyteem (is eenvoudig, maar dient wel goed te gebeuren) en het goed afstellen van de deur.Engelstalige video met uitleg voor het inbouwen van een Asko vaatwasser (bron: Asko USA)Afstellen van de deur

Bij een Asko inbouw vaatwasser kunnen de veren welke aan weerzijde van de vaatwasser geplaatst zijn in 'sterkte' verstelt worden. Door simpelweg de veren in en uit te draaien veranderd de kracht van de veer en dus ook de kracht waarmee de deur zichzelf dichttrekt. Hoe zwaardere het gewicht van uw keukenfront, hoe strakker de veren dienen te worden afgesteld. In bovenstaande video wordt dit op eenvoudige wijze uitgelegd.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.