asko logo

Asko wassen, drogen en afwassen


Asko - het topmerk uit Zweden - is hét merk voor wasmachines en drogers en heeft zijn goede naam te danken aan top kwaliteit producten welke een echte oplossing bieden voor de consument. Zo heeft Asko een wasmachine ontwikkeld voorzien van een Quattro schokbreker systeem waardoor deze ook op een houten vloer geplaatst kan worden. Daarmee is Asko het enige merk waarbij dit mogelijk is. En wat dacht u van een droogkast waarin u wasgoed kunt drogen wat niet in een droger mag? Denk bijvoorbeeld eens aan schoenen, een leren jas, een colbert etc.

Asko heeft hierdoor de oplossing ontwikkeld. Ook op het gebied van inbouw apparatuur heeft Asko fraaie producten. Het assortiment vaatwassers is beperkt, maar doordat de focus ligt op kwaliteit, is de waardering voor deze producten zeer hoog. Deze kwaliteit van apparaten wordt ondersteund door een zeer goede en accurate service dienst. En van deze twee aspecten is Asko zo zelfverzekerd dat u standaard 5 jaar garantie op Asko apparatuur ontvangt ! Voor alle informatie omtrent het merk Asko en een overzicht van de producten verwijzen wij u naar de nieuwe Asko brochure 2019.

Asko producten:

Contactgegevens Atag :

Bezoekadres showroom:
Impact 83
6921 RZ DUIVEN

Adresgegevens:
Postbus 1033
6920 BA DUIVEN

Contactgegevens:
T: (026) 88 211 00
F: (026) 88 211 10

W:
E: info@asko.nl

Service dienst:
T: (026) 88 211 00


De kwaliteit van ASKO

De kwaliteit van ASKO

Het merk Asko positioneert zich aan de bovenkant van de Nederlandse markt en is daarmee - ondanks het feit dat onbekender is in naam - een serieuze concurrent voor Miele. In de ontwikkeling van nieuwe apparaten staat kwaliteit voorop, hetgeen bijvoorbeeld naar voren komt in een roestvrijstalen kuip (alleen Miele en Asko hebben dit nog), de beste SKF lagering bij wasmachines en volledige rvs sproeiarmen bij de vaatwassers.

De techniek van ASKO

De techniek van ASKO

Bij Asko wordt techniek functioneel toegepast, mits de kwaliteit daarmee verzekerd is. Het merk kiest er bewust voor om langer te testen en door te ontwikkelen zodat het zeker is dat iets nieuws ook echt iets goeds is. Deze insteek verzekerd u van een zeer degelijk hoogwaardig product.

Zweedse eenvoud

Oplossingen door Zweedse eenvoud

Onderscheidend is Asko in de details. Juist daarin ziet u Zweedse invloed in het product terug. Neem bijvoorbeeld de meeneemribben welke eenvoudig uit de trommel geklikt worden. Hierdoor kunt u zelf die ene bh beugel tussen trommel en kuip verwijderen, waardoor u geen kosten voor een monteur hoeft te maken. Of neem de pomp van een wasmachine welke twee kanten op kan draaien: draait deze naar rechts toe vast doordat er bijvoorbeeld een paperclip in een broekzak was achtergebleven, dan probeert de pomp zichzelf linksdraaiend te herstellen. Juist die aandachtspunten voor details maken het echte onderscheid.

Gebruikersgemak

Gebruikersgemak

Scandinavische producten staan bekend om de functionele bediening. Deze functionaliteit vertaalt zich veelal in eenvoud. Uniek is het feit dat bij de volledige lijn wassen en drogen een panel van Nederlandse consumenten haar bijdrage verleent heeft over de bediening. Mede hierdoor is gekozen voor tiptoetsen in plaats van touch screen, een hele overzichtelijke insteek van links naar rechts en de mogelijkheid om programma's welke niet gebruikt worden gewoon uit te kunnen schakelen. Hoe functioneel wilt u het hebben...

Nieuws berichten:

Asko introduceert 9 nieuwe vaatwassers
Asko introduceert 9 nieuwe vaatwassers
Bekijk het volledig vernieuwde assortiment vaatwassers van Asko. Alle modellen zijn aanzienlijk verbeterd en beschikken over unieke eigenschappen. Fraai is ook de nieuwe onderbouw vaatwasser uitgevoerd met een strak roestvrijstaal front....

Bekijk het volledig vernieuwde assortiment vaatwassers van Asko. Alle modellen z...
(lees verder)
Nieuwe Asko wasdrogers: Style, Logic en Classic serie
Uitleg Asko droger series: Style, Logic en Classic
Wat zijn de verschillende tussen de Asko Style, Logic en Classic serie drogers? En wat zijn de verbeteringen ten opzichte van de voorgaande serie?...

Wat zijn de verschillende tussen de Asko Style, Logic en Classic serie drogers? ...
(lees verder)
Ontdek de nieuwe serie Asko drogers !
Ontdek de nieuwe serie Asko drogers !
Eind 2017 heeft Asko een geheel nieuwe serie wasdrogers geïntroduceerd. Ontdek de nieuwe functies, design en de verbeteringen t.o.v. de oude serie....

Eind 2017 heeft Asko een geheel nieuwe serie wasdrogers geïntroduceerd. Ontdek ...
(lees verder)
Nieuwe Asko wasmachines: Style, Logic en Classic serie
Uitleg Asko wasmachine series: Style, Logic en Classic
Wat zijn de verschillende tussen de Asko Style, Logic en Classic serie wasmachines? En wat zijn de verbeteringen ten opzichte van de voorgaande serie?...

Wat zijn de verschillende tussen de Asko Style, Logic en Classic serie wasmachin...
(lees verder)
Nieuw assortiment Asko wasmachines
Ontdek de nieuwe serie Asko wasmachines
De nieuwe serie wasmachines van Asko is niet alleen sterk verbeterd in design, ook de functies, kwaliteit en bediening zijn verbeteringen doorgevoerd. Ontdek deze zelf !...

De nieuwe serie wasmachines van Asko is niet alleen sterk verbeterd in design, o...
(lees verder)
Het plaatsen van een Asko inbouw vaatwasser
Het plaatsen van een Asko inbouw vaatwasser
Het inbouwen van een vaatwasser is vereist precisie, maar is zeker goed uit te voeren. Er zijn echter een aantal punten waar op gelet dient te worden...

Het inbouwen van een vaatwasser is vereist precisie, maar is zeker goed uit te v...
(lees verder)


Wat vinden klanten van Asko?


ASKO vaatwasser inbouw DFI633B

Werkt prima
Veel programma’s (o.a. super zuinig en een die een vaat tussendoor kan doen bv bij een uitgebreid diner) uitgesteld inschakelen mogelijk. Indeling van de korfen is geweldig: er kan heel veel in. Erg netjes ingebouwd door vriendelijke monteur.

Beoordeeld door B. de Hoog op 06-03-2019

ASKO vaatwasser inbouw DSD644G

Tot nu toe tevreden, het is efficient ingedeeld dus kunnen veel kwijt
Prima vaatwasser .

Beoordeeld door carolien op 06-03-2019

ASKO wasmachine W2086C.W

Tevreden
Prima wasmachine,hebben zelf een (w660) gaat al 17 jaar mee. 2 dochters hebben nu 2 wasmachines via ons gekocht W2086C.W en zijn zeer tevreden.

Beoordeeld door j van huisstede op 06-03-2019

ASKO wasmachine W2084C.W

Erg prettig
De wasmachine heeft een grote trommel, waardoor ik minder vaak hoef te wassen. Het wasgoed is na het wassen vrij droog , zodat het korter in de droger kan en de was voelt zachter aan. Bovendien maakt deze wasmachine niet veel geluid tijdens het wassen wat ik erg prettig vind.

Beoordeeld door N Vos op 06-03-2019

ASKO wasmachine W2084C.W

Geruisloos en heel makkelijk in gebruik
Top

Beoordeeld door Irene op 06-03-2019

ASKO wasmachine W2084C.W

Geruisloos en heel makkelijk in gebruik
Top

Beoordeeld door Irene op 06-03-2019

ASKO wasmachine W2084C.W

Werkt naar tevredenheid.
Na aanvankelijk problemen met de stabiliteit te hebben gehad bevalt de wasmachine goed. Bij plaatsing waren de borgschroeven van de verstelbare pootjes niet vastgezet waardoor de machine nogal ging trillen tijdens het centrifugeren. De eigen monteur van de Schouw kwam dit al snel oplossen. Op onze houten vloer is deze machine wel een oplossing. Daarnaast hebben we zijn advies om de planken vloer aan de onderzijde te verstevigen opgevolgd. Ook dit leidt tot meer stabiliteit. De machine functioneert prima en is makkelijk in te stellen.

Beoordeeld door Paulien op 06-03-2019

ASKO wasmachine W2084C.W

De wasmachine werkt goed. Duidelijk dislay, eenvoudig te bedienen
Goed

Beoordeeld door M van Rhijn op 06-03-2019

ASKO droger warmtepomp T408HD.W

Fijne droger
Goed apparaat. Het water kun je in de afvoer of in het reservoir opvangen (als je geen afvoer hebt). De aangegeven droogtijd wordt automatisch verkort als het drogen sneller verloopt dan verwacht. Je kunt ook vooraf aangeven hoe vol je de trommel beladen hebt. Vooral prettig dat deze warmtepompdroger de was nooit onnodig warm maakt. Dat was met mijn vorige warmtepompdroger wel anders, soms kwam de was daar heet uit! Deze machine is heel solide en betrouwbaar. Praktisch detail: hij waarschuwt ook wanneer je het filter onderin moet reinigen, iets wat je normaal toch altijd vergeet waardoor de prestaties en levensduur achteruit gaan. De draairichting van de deur kun je zelf aanpassen indien nodig. En: 5 jaar Asko garantie, waar krijg je dat nog?

Beoordeeld door DF_Bussum op 13-02-2019

ASKO droger warmtepomp T408HD.W

Werkt goed en zuinig
Kind kan de was doen!!!!!!!!!

Beoordeeld door Joost Lindner op 13-02-2019

ASKO wasmachine rvs W4086C.S

Werkt heel goed
Staat in de keuken en is geruisloos

Beoordeeld door Ben op 08-02-2019

ASKO vaatwasser inbouw D5536 Fi XL

Prima investering
Goede vaatwasser voor een redelijke prijs

Beoordeeld door Ronald op 03-01-2019

ASKO vaatwasser inbouw D5536 Fi XL

Werkt goed
Tot nu toe een goede aankoop

Beoordeeld door prins op 03-01-2019

ASKO wasmachine W4096P.W

Topkwaliteit. Stil, goed resultaat en gemakkelijk in de bediening.
Wat een goede keuze, bijzonder gelukkig mee. De Asko wasmachine is heel erg stil, ook bij 1600 toeren centrifugeren. De bediening gaat via een LCD display waarin alle mogelijke wasprogramma's voorbij komen. Als je een temperatuur of toerental wijzigt onthoudt hij dat voor de volgende keer, superhandig. Je kunt ook eigen favoriete programma's aanmaken, voor zover nog nodig. In tegenstelling tot alle andere merken heeft Asko de deur van de wasmachine direct bevestigd aan de trommel, daardoor is dit heel robuust. Als de trommel schudt beweegt het deurtje gewoon mee. Daardoor veel minder kans op slijtage en defecten. Het ziet er overigens ook wel grappig uit. Dit is topkwaliteit vanuit goed ontwerp. Dat zal dan ook wel de reden zijn dat ze 5 jaar garantie geven. Niet goedkoop, maar ook niet duurder dan andere topmerken.

Beoordeeld door DF_Bussum op 28-12-2018

ASKO wasmachine W6884

Zeer fijne wasmachine. Top kwaliteit. Dat merk je in alles
Hiervoor hadden we ook een asko 15 jaar

Beoordeeld door Aad zwetsloot op 18-07-2018

ASKO wasmachine W6884

Degelijk met zeer goede resultaten.
Zeer goede wasmachine.

Beoordeeld door Joanna op 18-07-2018

ASKO vaatwasser inbouw D5544 Fi XL

FANTASTISCH
Wij hebben al 15 jaar een asko wasmachine en als wij een nieuwe zouden moeten kopen word het zeker weer een asko vandaar dat wij voor dit merk vaatwasser hebben gekozen er is geen machine die zo stabiel is als het merk asko

Beoordeeld door Fam t. van rijn op 12-07-2018

ASKO vaatwasser inbouw D5544 Fi XL

Zeer tevreden!
Een zeer goede vaatwasser , Een Rolls Royce onder de vaatwassers. na 13 jaar intensief gebruik door een druk gezin van 5 personen en regelmatig 2 x per dag draait aan vervanging nodig was was de keuze niet zo moeilijk of het zou weer een asko wordenomdat deze zeer goed wast en droogt .de prijs was ook zeer gunstig bij schouw witgoedDe monteur die deze installeerde was zeer kundig en vriendelijk !!

Beoordeeld door D Westerveld op 12-07-2018

ASKO vaatwasser inbouw D5544 Fi XL

Fijne vaatwasser, maar drogen kan beter
Er werd in de winkel verteld dat deze vaatwasser vele malen beter droogt dan de overige merken. Dit valt ons een beetje tegen. Voor de rest is het een geweldige machine.- REACTIE VAN DE SCHOUW WITGOED -Ik begrijp uw reactie m.b.t. het droogresultaat en toch is het zo. Alle vaatwassers drogen vanwege het lagere energieverbruik minder dan de 'oude series'. Bij ASKO is dit verschil echter nog het kleinst. Zodoende die opmerking in de winkel. Maar goed te lezen dat u verder heel tevreden bent.Onderstaand nog even een paar tips ter verbetering van het droogresultaat: https://www.deschouwwitgoed.nl/vaatwasser/nieuwe-vaatwasser-droogt-slecht

Beoordeeld door Dhr VJ Ruijter op 12-07-2018

ASKO vaatwasser inbouw D5544 Fi XL

Prestaties goed, maar kleine spulletjes schieten door rek heen
Kleine spulletjes schieten door het rek heen, plastic schaaltjes worden omgekeerd, zodat er water in blijft staan.De machine is gevoelig voor elektriciteit schommelingen (pieken in stroomnet).-REACTIE VAN DE SCHOUW WITGOED-Graag zouden we met u in contact willen komen, aangezien we van mening zijn dat u de vaatwasser anders moet beladen. Juist een ASKO heeft namelijk super fijnmazige korven waarbij glaswerk en kleine dingen ook in de onderkorf geplaatst kunnen worden. Uw opmerking over kleine spulletjes die door het rek heen schieten verbaasd mij dan ook.

Beoordeeld door P. Berghuis op 12-07-2018
Asko heeft 70 product beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2 / 10