asko logo

Asko, wassen, drogen en afwassen


Asko - het topmerk uit Zweden - is hét merk voor wasmachines en drogers en heeft zijn goede naam te danken aan top kwaliteit producten welke een echte oplossing bieden voor de consument. Zo heeft Asko een wasmachine ontwikkeld voorzien van een Quattro schokbreker systeem waardoor deze ook op een houten vloer geplaatst kan worden. Daarmee is Asko het enige merk waarbij dit mogelijk is. En wat dacht u van een droogkast waarin u wasgoed kunt drogen wat niet in een droger mag? Denk bijvoorbeeld eens aan schoenen, een leren jas, een colbert etc.

Asko heeft hierdoor de oplossing ontwikkeld. Ook op het gebied van inbouw apparatuur heeft Asko fraaie producten. Het assortiment vaatwassers is beperkt, maar doordat de focus ligt op kwaliteit, is de waardering voor deze producten zeer hoog. Deze kwaliteit van apparaten wordt ondersteund door een zeer goede en accurate service dienst. En van deze twee aspecten is Asko zo zelfverzekerd dat u standaard 5 jaar garantie op Asko apparatuur ontvangt !

Asko categorieën:

Contactgegevens Atag :

Bezoekadres showroom:
Impact 83
6921 RZ DUIVEN

Adresgegevens:
Postbus 1033
6920 BA DUIVEN

Contactgegevens:
T: (026) 88 211 00
F: (026) 88 211 10

W: http://www.asko.nl
E: info@asko.nl

Service dienst:
T: (026) 88 211 00

Nieuws berichten:

Asko introduceert 9 nieuwe vaatwassers
Asko introduceert 9 nieuwe vaatwassers
Bekijk het volledig vernieuwde assortiment vaatwassers van Asko. Alle modellen zijn aanzienlijk verbeterd en beschikken over unieke eigenschappen. Fraai is ook de nieuwe onderbouw vaatwasser uitgevoerd met een strak roestvrijstaal front....

Bekijk het volledig vernieuwde assortiment vaatwassers van Asko. Alle modellen z...
(lees verder)
Nieuwe Asko wasdrogers: Style, Logic en Classic serie
Uitleg Asko droger series: Style, Logic en Classic
Wat zijn de verschillende tussen de Asko Style, Logic en Classic serie drogers? En wat zijn de verbeteringen ten opzichte van de voorgaande serie?...

Wat zijn de verschillende tussen de Asko Style, Logic en Classic serie drogers? ...
(lees verder)
Ontdek de nieuwe serie Asko drogers !
Ontdek de nieuwe serie Asko drogers !
Eind 2017 heeft Asko een geheel nieuwe serie wasdrogers geïntroduceerd. Ontdek de nieuwe functies, design en de verbeteringen t.o.v. de oude serie....

Eind 2017 heeft Asko een geheel nieuwe serie wasdrogers geïntroduceerd. Ontdek ...
(lees verder)
Nieuwe Asko wasmachines: Style, Logic en Classic serie
Uitleg Asko wasmachine series: Style, Logic en Classic
Wat zijn de verschillende tussen de Asko Style, Logic en Classic serie wasmachines? En wat zijn de verbeteringen ten opzichte van de voorgaande serie?...

Wat zijn de verschillende tussen de Asko Style, Logic en Classic serie wasmachin...
(lees verder)
Ontdek de nieuwe serie Asko wasmachines !
Ontdek de nieuwe serie Asko wasmachines
De nieuwe serie wasmachines van Asko is niet alleen sterk verbeterd in design, ook de functies, kwaliteit en bediening zijn verbeteringen doorgevoerd. Ontdek deze zelf !...

De nieuwe serie wasmachines van Asko is niet alleen sterk verbeterd in design, o...
(lees verder)
Het plaatsen van een Asko inbouw vaatwasser
Het plaatsen van een Asko inbouw vaatwasser
Het inbouwen van een vaatwasser is vereist precisie, maar is zeker goed uit te voeren. Er zijn echter een aantal punten waar op gelet dient te worden...

Het inbouwen van een vaatwasser is vereist precisie, maar is zeker goed uit te v...
(lees verder)


De kwaliteit van ASKO

De kwaliteit van ASKO

Het merk Asko positioneert zich aan de bovenkant van de Nederlandse markt en is daarmee - ondanks het feit dat onbekender is in naam - een serieuze concurrent voor Miele. In de ontwikkeling van nieuwe apparaten staat kwaliteit voorop, hetgeen bijvoorbeeld naar voren komt in een roestvrijstalen kuip (alleen Miele en Asko hebben dit nog), de beste SKF lagering bij wasmachines en volledige rvs sproeiarmen bij de vaatwassers.

De techniek van ASKO

De techniek van ASKO

Bij Asko wordt techniek functioneel toegepast, mits de kwaliteit daarmee verzekerd is. Het merk kiest er bewust voor om langer te testen en door te ontwikkelen zodat het zeker is dat iets nieuws ook echt iets goeds is. Deze insteek verzekerd u van een zeer degelijk hoogwaardig product.

Zweedse eenvoud

Oplossingen door Zweedse eenvoud

Onderscheidend is Asko in de details. Juist daarin ziet u Zweedse invloed in het product terug. Neem bijvoorbeeld de meeneemribben welke eenvoudig uit de trommel geklikt worden. Hierdoor kunt u zelf die ene bh beugel tussen trommel en kuip verwijderen, waardoor u geen kosten voor een monteur hoeft te maken. Of neem de pomp van een wasmachine welke twee kanten op kan draaien: draait deze naar rechts toe vast doordat er bijvoorbeeld een paperclip in een broekzak was achtergebleven, dan probeert de pomp zichzelf linksdraaiend te herstellen. Juist die aandachtspunten voor details maken het echte onderscheid.

Gebruikersgemak

Gebruikersgemak

Scandinavische producten staan bekend om de functionele bediening. Deze functionaliteit vertaalt zich veelal in eenvoud. Uniek is het feit dat bij de volledige lijn wassen en drogen een panel van Nederlandse consumenten haar bijdrage verleent heeft over de bediening. Mede hierdoor is gekozen voor tiptoetsen in plaats van touch screen, een hele overzichtelijke insteek van links naar rechts en de mogelijkheid om programma's welke niet gebruikt worden gewoon uit te kunnen schakelen. Hoe functioneel wilt u het hebben...Wat vinden klanten van Asko?


ASKO wasmachine MALMO

ASKO is echt kwaliteit
Zeer stille en stabiele wasmachine, ideaal voor een huis met houten vloer. Geen trillingen meer door het huis. En wasmachine blijft gewoon op zijn plek staan.

Beoordeeld door HoMing op 12-05-2018

ASKO wasmachine MALMO

Zeer stil, zelfs op houten vloer
Mooie wasmachine, zeer stil, staat op houten vloer, perfect!!!

Beoordeeld door Tjerk op 12-05-2018

ASKO wasmachine MALMO

Super wasmachine. Zo veel beter dan mijn oude bosch !
Deze wasmachine wast schoner dan mijn vorige. (Bosch) tijds duur is beter. Korter en schonere was. Minder wasmiddel nodig. Centrifugeert goed!! Gemakkelijk te bedienen. Eigenlijk heeft deze wasmachine (bijna) geen nadelen. Vindt hem met water pakken wel wat meer geluid maken dan mijn vorige. Al met al...een perfecte wasmachine!!!!

Beoordeeld door o wijngaard op 12-05-2018

ASKO wasmachine MALMO

Zeer degelijk. Veel beter dan onze oude wasmachine
Zoals beloofd door De Schouw een stille machine. Machine staat op een houten vloer op zolder. Ondanks de multiplexplaat van 4cm waarop hij is geplaatst hoor je wel lichte trillingen door het huis bij het centrifugeren, maar de wasmachine "loopt" zeker niet, staat heel stabiel.

Beoordeeld door J.J. Petersen Nobbe op 12-05-2018

ASKO wasmachine MALMO

Wast veel beter dan mijn oude wasmachine
De Asko wasmachine bevalt mij uitstekend. Ik vind mijn was veel schoner dan ik gewend was.

Beoordeeld door L.M. op 12-05-2018

ASKO wasmachine MALMO

Echt onder de indruk van deze wasmachine
Ik schrijf nooit dit soort dingen, maar omdat ik onder de indruk ben van het wasresultaat van de Malmø t.o.v onze 20 jaar oude Bauknecht, en van de superstille werking van dit apparaat. wil ik er iets over schrijven. De bediening is makkelijk en de programma's geven een echt goed resultaat. Het spaart werk en tijd omdat kragen van overhemden en zolen van sokken niet meer voorbehandeld hoeven te worden.

Beoordeeld door A.Berkhout Groningen op 12-05-2018

ASKO wasmachine MALMO

Eenvoudig te bedienen, maar ben niet tevreden over de deur
Op aanraden van de monteur deze wasmachine gekocht, eenvoudige bediening, veel mogelijkheden in keuze van programma's. Veilig voor kinderhandjes is de wasmachine niet, de deur schudt behoorlijk bij het centrifuceren en dit kan gevaarlijk zijn!

Beoordeeld door Maria op 12-05-2018

ASKO wasmachine MALMO

Fijne machine, wast enorm goed schoon
Fijne machine, wast enorm goed schoon. weinig keuze in wasprograma's,dat was even wennen, maar blijkt genoeg. Iets minder stil dan waarmee die werd gepromoot (wij wonen in een oud huis met een houten verdiepingsvloer en een dikke plank onder de machine voor demping), maar veel stiller dan de vorige.

Beoordeeld door Aimee op 12-05-2018

ASKO wasmachine MALMO

Prima wasmachine.
Bij start wasprogramma vind ik dat het sluiten van de deur wat moeizaam gaat. Je moet hard duwen om hem dicht te krijgen.

Beoordeeld door D.P. Westland-Meijer op 12-05-2018

ASKO wasmachine MALMO

Tevreden. Prima machine
Prima wasmachine. Net als de vorige Asko. Ik hoop er nu weer 22 jaar mee te doen. Wel vind ik dat het deurtje wat moeilijk sluit.

Beoordeeld door D.P. Westland-Meijer op 12-05-2018

ASKO wasmachine MALMO

Tot nu teverden , wasmachine staat er één maand. Over 10 jaar nog eens vragen?
Prima aflevering, inclusief aansluiten.

Beoordeeld door Harry A.W. op 12-05-2018

ASKO wasmachine MALMO

Zeer tevreden
Bij aankoop goede uitleg Door de verkoopster de aflevering was goed geregeld we hebben veel plezier met de wasmachine van het merk ASKO uitvoering MALMO

Beoordeeld door Bert Willenborg op 12-05-2018

ASKO wasmachine MALMO

Hij doet het
Over vijf jaar heeft mijn oordeel meer relevantie, maar voorlopig ben ik tevreden, zeker over de service van De Schouw, Bussum

Beoordeeld door Piet op 12-05-2018

ASKO wasmachine W2084C.W

Erg prettig
De wasmachine heeft een grote trommel, waardoor ik minder vaak hoef te wassen. Het wasgoed is na het wassen vrij droog , zodat het korter in de droger kan en de was voelt zachter aan. Bovendien maakt deze wasmachine niet veel geluid tijdens het wassen wat ik erg prettig vind.

Beoordeeld door N Vos op 01-05-2018

ASKO wasmachine W2084C.W

Geruisloos en heel makkelijk in gebruik
Top

Beoordeeld door Irene op 01-05-2018

ASKO wasmachine W2084C.W

Geruisloos en heel makkelijk in gebruik
Top

Beoordeeld door Irene op 01-05-2018

ASKO wasmachine W2084C.W

Werkt naar tevredenheid.
Na aanvankelijk problemen met de stabiliteit te hebben gehad bevalt de wasmachine goed. Bij plaatsing waren de borgschroeven van de verstelbare pootjes niet vastgezet waardoor de machine nogal ging trillen tijdens het centrifugeren. De eigen monteur van de Schouw kwam dit al snel oplossen. Op onze houten vloer is deze machine wel een oplossing. Daarnaast hebben we zijn advies om de planken vloer aan de onderzijde te verstevigen opgevolgd. Ook dit leidt tot meer stabiliteit. De machine functioneert prima en is makkelijk in te stellen.

Beoordeeld door Paulien op 01-05-2018

ASKO wasmachine W6884 ECO

Super degelijke wasmachine. Echt kwaliteit dit
Super goede wasmachine met ook korte programma's die heel goed schoon wassen. Weinig geluid. al met al zijn we heel tevreden

Beoordeeld door G. Slenema op 15-02-2018

ASKO wasmachine W6884 ECO

Prima en zeer zuinige machine
Zeer goede aankoop wanneer je ook over een aardwarmtepomp aansluiting beschikt.

Beoordeeld door Bostjan Van Hemel op 15-02-2018

ASKO wasmachine W6884 ECO

Zeer goed product en zeker vergelijkbaar met een Miele
Zeer goed product, degelijke materialen, de was komt er telkens weer schoon en fris ruikend uit. Heb hem nu 8 maanden in bezit en wordt intensief gebruikt.

Beoordeeld door Patricia op 15-02-2018
Asko heeft 62 product beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3 / 10