Bosch, Etna of Inventum magnetron


1-28 of 38

1-28 of 38

Een magnetron van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum magnetron wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum magnetron voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum magnetron heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.


Een magnetron van ETNA

Een Etna magnetron is een betaalbaar, modern vormgegeven en eenvoudig te bedienen. Een Etna magnetron positioneert zich onder Pelgrim en biedt veel mogelijkheden voor een goede prijs. Daarnaast heeft u met een Etna magnetron een energie zuinig product wat interessant is voor milieu en kosten.


Een magnetron van Bosch staat voor degelijkheid

Een Bosch magnetron biedt Duitse degelijkheid waar u jarenlang plezier van kunt verwachten. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en comfort beschikt u met een Bosch magnetron over een actueel en verantwoord apparaat. Dit merk - vergelijkbaar met merken als AEG en Siemens - biedt u daarmee een Bosch magnetron welke een kwaliteit, lage verbruikerswaarden en nieuwe ontwikkelingen met elkaar combineert.


Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1746 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5