Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Inventum MN205SB magnetron zwart

Beschrijving MN205SB

Lees verder

De Inventum MN205SB is een zwarte vrijstaande solo magnetron uitgevoerd met een netto inhoud van 20 liter. Deze magnetron heeft een eenvoudige bediening met twee draaiknoppen voor het instellen van functie en tijd.

U heeft de keuze uit vijf verschillende standen. Gebruik de magnetron voor opwarmen, koken en ontdooien. Door de timerfunctie en de binnenverlichting, weet u precies wanneer het gerecht klaar is.

Belangrijkste kenmerken op een rij:
- 20 liter inhoud
- 5 magnetronstanden
- ontdooifunctie
- tijdklok tot 35 minuten
- 700 watt vermogen

Info van fabrikant

Inventum merk informatie Inventum MN205SB magnetron

- Netto inhoud 20 liter
- Magnetronstanden 5
- Ontdooifunctie ja
- Type timer mechanisch
- Instelbare tijd tot 35 minuten
- Type bediening draaiknoppen
- Binnenverlichting ja
- Type deur draaideur
- Draaiplateau 255 mm

Technische gegevens
- Kleur zwart
- Afwerking binnenruimte gecoat metaal
- Afmetingen (hxbxd) 25,9 x 44 x 35,3 cm
- Binnenmaat (hxbxd) 20,6 x 30,6 x 30,4 cm
- Aansluitwaarde 1050 watt
- Vermogen magnetron 700 watt
- Snoerlengte 95 cm
- EAN barcode 8712876172256
- Garantie 5 jaar Inventum garantie

Specificaties

Kleur
Zwart
Inhoud binnenruimte (liters)
20,00
EAN
8712876172256
Merk
Inventum
Soort
magnetron
Kenmerken
Met draaiplateau
Installatie
Pak de magnetron uit en plaats deze op een stabiele plaats. Een magnetron kan eigenlijk overal geplaatst worden, aangezien deze geen warmte produceert. Volg verder de bijgeleverde instructies voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
259 x 440 x 353 mm

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM magnetron zwart MN205SB ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeldt heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaalt u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Inventum

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product (pdf bestanden).

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Begrip wordt zeer op prijs gesteld
  16 april 2023
  De netbeheerder concludeerde op de dag van het plaatsen van 2 of 3 keer 25 Ampere- de inductie kookplaat was telefonisch op 4 maart reeds besteld - dat de hoofdkabel van de straat naar het huis moest worden vernieuwd. Schouwing heeft inmiddels plaats gevonden door firma Van Gelder. Ik wacht op bericht wanneer men start met de werkzaamheden. Duurt lang!!!!

  De inductiekookplaat wordt voor mij door Witgoed bewaard tot Electra aanpassing is gerealiseerd.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een zaak om terug te komen

  1 april 2023
  Ik kwam aanvankelijk voor reparatie van de afwasmachine in de zaak. Onderdelen niet meer te krijgen. Ik werd heel goed en op een prettige wijze geadviseerd over een alternatief, een nieuw apparaat De levering was super snel inclusief inbouw. Ook toen zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Het was veel meer werk waar de Schouw niks aan kon doen en daar werd geen enkel probleem van gemaakt. Ook moest er nog een veer geplaatst op de deur, dit is ook snel gedaan.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een website met technische gegevens van…
  29 maart 2023
  Een website met technische gegevens van de apparatuur (ongeevenaard in vergelijking met vele andere aanbieders waarvan ik de website heb bezocht). Prima contact met de Schouw over enkele vragen die ik had. Goed geregeld met bestellen en de tijd die we nodig hadden voor het vinden van een electricien. Alles keurig afgeleverd en geplaatst (vandaag). Top.
  Lees verder